oroväckande

Ja, det är verkligen oroväckande.
Vet inte vad som har hänt med mitt minne? eller är jag bara väldigt trött?

I lördags så var jag, Eve, Johanna och Vanessa hemma hos Johanna och bara mös på med lite vin och pratade. Senare på kvällen kom Erik och hans killkompisar,! Vi satt mest bara och surrade på om allt möjligt och jag fixade frillan på några av dom. Där var vi, fast jag och Vanessa gick hem till henne ganska tidigt. Jag skulle upp och jobba dagen efter!

För det första var det förjävligt jobbigt att kliva upp, jag började klockan 11 så steg upp typ halv 10. Ville vara där ca sjugio minuter innan, så jag skulle hinna stryka mina kläder.

Och när jag kommer till jobbet säger Igge "Värst var du var morgonpigg idag då!"
"Jaha? Vadådå?" frågade jag.
Så skratta han bara åt mig och sa att jag började 12!
JAG VAR HELT SÄKER PÅ ATT JAG BÖRJADE 11. Har inte släppt detta änn. Jag var helt säker på att jag skulle jobba från 11-19. HELT SÄKER! Men nej, det var från 12-16. Så det var ju skönt iaf:) Jag fick iaf börja en timma tidigare så jag sprang ner för att snabbt byta om. När jag gör det så kommer jag på att jag bara har klänning på mig!! Jag tänkte att jag kan ju inte jobba med den under arbetskläderna, blir ju hur varmt som hellst? Men sedan kom jag på att jag skulle slänga in klänningen i skåpet bara och inte ha någonting alls under. Men nej, denna klänning är en sådan som man inte ska ha BH under. Och det hade ju självklart inte jag, rätt typiskt va?

Så då gick ju inte det, så jag fick stå där och jobba med min klänning innanför kläderna och vara hur varmt som hellst! Som tur var fick jag komma mig hem tidigt :) Då spelade jag och pappa lite på min låt och den är klar nu. Sedan gick jag över till Eve och vi såg lite av 40 years old virgin. Eller vad den hette:) Sedan tog vi en prommis igenom Sävast, skönt var det. Men kallt och snöigt. Nils följde med också! :) Så han vart alldeles blöt i pälsen.

Sedan låg jag och Emma och diskutera dom mest sjuka sakerna tills vi äntligen somnade : ) haha.

min ängel

min ängel

less på denna sjuka

hejsan :)
varit i sjuk mycket fram och tillbaka detta år, men nu har det slagit till ordentligt.
har inte kunnat gå till skolan på hela veckan och inte kunnat resa mig från sängen nästan.
håller på att bli galen, vill inte sitta hemma längre nu.
eve kanske ska komma förbi senare, ska bli skönt att ha någon här iaf så jag slipper vara själv:) pappa jobbar hela natten, så känner mig väldigt ensam i huset.
nu har jag iallafall bokat flygbiljetterna till göteborg den 30 april :) ska bli underbart att få åka dit igen till min underbara pojkvän.

snart är det sommarlov, någon mer än jag som längtar?:)

ha det så bra så länge!
pusso


RSS 2.0