Bakisdag

Hej alla läsare ! :)
Måste bara säga att jag tror detta är den värsta dagen i mitt liv, (vilket man brukar tycka om alla dagar efter partaj?)
Så ni förstår nog vad jag menar.
Igår firade vi Frida, så det blev en hej-dundrandes-fest. Till en början var det riktigt kul, då var det bara jag, Frida, Vanessa, Moa, Frida Rös, Cia och Lee. Riktigt tjejpartaj :) Vi sjöng och hade oss och körde ölspelet. Sedan sjöng jag och Vanessa våran låt som vi hade skrivit till Frida. Senare strömmade det bara in folk. Massa folk vi inte kände och det var väl inte direkt det vi hade tänkt oss, men whatever. Det var mycket roligt folk som var där också :)

Sen kom Erika och Olivia och deras kompisar:) Skitkul, fast då var klockan 6typ 01.00 tror jag? Följde dom ut och det slutade med att dom åkte till Luleå och jag hamnade i ett jävla bagageutrymme i en annan bil typ, haha. Blev skjussad på en fest hos Maggan där det var massa folk jag kände. (Och inte kände) Någon idiot snodde min mobil, vem fan gör något sånt? Hoppas hon/han läser det här iaf och SKAFFA DIG ETT LIV MÄNNISKA ! you don't wanna fight with me baby : )

Sen kom folk till Frida också som slog sönder krukor, startade brandlarmet och började röka i trapphuset och sedan slog sönder brandlarmet. Eftersom brandlarmet går direkt till polisstation var alla tvugna att dra, well done.

Fick dessutom gå hem från svea-fältet till Frida mitt i natten i klänning, inte konstigt att jag är förkyld idag? Var hos Frida vid halv 6 och då fick jag äntligen sova. Så ikväll ska jag då bara vara hemma och tycka synd om mig själv och packa, för imorgon ska jag åka med tåget till Göteborg till min Mikael:) Hoppas ni får en trevlig Lördag kväll och ett trevligt lov!

RSS 2.0