LET´S DANCE ;)

Idag efter skolan gick jag och Frida hem till henne, satt och pratade ett tag och senare kom Eve och Mariell också! Vi har babblat på en massa och sedan färgade jag Fridas hår. Blev precis klar (!!!) Dom har spelat guitarr hero och det har varit ett jäkla liv, haha. Nu när jag är klar med slingningen så ska vi sjunga lite singstar ;) My favorite! Typiskt att jag var tvungen att få huvudvärk av det där jävla slingmedlet! Blä. Det blir att vi alla sover här i Fridas ny lägga ikväll, mysigt! Nu ska jag gå och vara social och VINNA SKITER UR SING STARET! ;)

PUSSHAEJ!

090428

Idag efter skolan så blev det stan med Frida och Anton. Vi gick och fikade och tittade runt lite.. Sedan skulle dem och äta på Frasses och då kom Mariell också och hängde med. Gick hem kring halv 4 någon gång och nu sitter jag här och latar mig. Snart är det mat och det ser jag framemot, ÄLSKAR MAT!

Later !

HURTIGA SOM FÅ

Idag har jag bara slöat på med älsklingen. Eller slöat och slöat vill jag då inte kalla det ferästen, vi har ju varit ute och sprungit i regnet! Några kilometer blev det iallafall, vi tog en lugn start. Torsdag däremot ska vi springa runt träsket, 1 mil.
Jag är helt slut nu, skulle kunna somna sittandes. Imorgon är det nationella prov och på Onsdag (?) ska jag slinga Fridas hår tror jag :)

BORT MED ALLT REGN OCH HIT MED SOMMAR!


091427

Jag vill inte sätta världen i brand
Bara tända en liten låga i ditt hjärta
Jag vill inte släppa din hand
För att det skulle ge mig smärta
Jag vill inte hålla dig för hårt
Men inte heller låta dig gå
Det skulle vara alldeles för svårt
Eftersom jag älskar dig så

Du krossade mitt hjärta,

jag visste ej att några ord,

kunde försaka sådan smärta.

Jag försvann in i mig själv,

murade in mig i en borg,

jag försökte att glömma,

men hjärtat svartnade av sorg.


ALLT SOM VARIT

Ja, jag är uppe tidigt.
Egentligen börjar jag inte föränn kl 10, men jag tänkte sätta mig och plugga lite eftersom att jag har 2 prov idag. Ge-mu och Grammatikprov i Engelska. Såhär har min helg sett ut-
Fredag var jag barnvakt till lilla David. Senare åkte jag till pappa i Sävast, slingade håret och bara myste på. Kring 10 kom Micke och då färgade vi även hans hår. Vi var ju tvugna att vara lite snygga inför Lördagen då vi skulle till Macke ; )
Lördag vaknade jag och Micke och Micke åkte in till stan med några kompisar. Kring 4 kom Frida till mig och vi gjorde oss iordning. Kring klockan 6 då vi skulle gå till grillen för att äta så kom jag på halvvägs att jag hade glömt mitt dricka hemma. Så vi fick gå tillbaka, och sedan gick vi och åt. När vi skulle gå ifrån grillen och till Macke blev det en jävla promenad! Jag hade en klagandes Frida bakom mig plus att jag med mina ny-skor hade ett par jävla skavsår. Huvva!

Hos Macke var det iallafall jättekul, det var en massa roligt folk och vi dansade och pratade en massa. Det var längesedan man var på en så trevlig fest! Tack så mycket allihopa! Klockan 3 började jag och Micke bege oss hemåt, vi fick skjuss eftersom att jag inte orkade gå med mina skavsår. Sedan stekte vi lite hamburgare och bara kröp ner i sängen och mös. Älskar dig gubben! Ni får bilder så fort jag får min kamera att funka med datorn.

Den här veckan kommer nog bli otroligt jobbig, mycket prov plus att vi har nationella också.. Men det ska nog gå bra :) Idag efter skolan ska jag och Micke ut och springa, det ska bli skönt! Synd att det inte är bättre väder. Hoppas allt är bra!

made my ME

I will pretend to be happy, even to myself, but you should know that I´m not. A big empty room destroy it all

.

I can´t help it, can´t see you right now.

FEST

Fest ikväll!, ne ikväll ska jag försöka ha kul. Küssen!


NEWS !

Idag har det varit ett himla liv här i Boden, en kille som sprungit runt med en pistol i staden och poliserna låg med kåpistar överallt. Creepy. Vägarna var avspärrade och han tog gisslan hemma hos någon. Efter någon timma blev han fasttagen.

Idag har jag varit barnvakt åt lilla David, ca 2 timmar. Kring 4 gick jag  och mamma och fikade med honom och sedan gick jag runt lite på staden, själv. TYPISKT MIG så köpte jag två klänningar! Fan, kan aldrig hålla i pengarna :) Men dom var jättefina! Kan lägga upp bilder senare ifrån dagen, är så stressad nu..

Ikväll blir det myskväll hemma hos pappa i Sävast med Micke. Imorgon blir det fest hos Macke P, ska bli as kul! Jag, Frida, Eve ska göra oss iordning hos pappa. Plus kanske Erica, Olli, Elin, Gustavo, Fanny och Sofia :) Hoppas allt är bra!
PUSS

FAN

Asså fan vad jag känner att jag behöver skriva av mig! Stackars blogg. Är så förbannat arg på allting i världen så jag bara vill strypa någon, och matten gör det fan inte bättre heller! Sitter och irriterar mig på precis allting just nu och hur upprörd endel människor får mig att bli. JÄVLAR! Det är inte ofta jag är sur (eller är det, det?) Men nu är jag då fan det iallafall. Är så less på allting, fan lämna mig ifred all ondska! Kom aldrig tillbaka. Jag är sur och ledsen och allting, vet inte ens vad jag känner. Jävla människor! Tänk om det bara fanns snälla sådana på den här jorden, men såklart inte.



Man ska hålla sig till folk som får en att må bra, inte de som får en att vilja gå under

OHLALA !

Jag och Fanny på NK´n, RIKTIGA snyggingar!


PLUGG

Hallå! Nu äre matteplugg som gäller, har asmycket i skolan nu!
Slutade klockan halv 2 och sedan pluggade jag med Fanny till ca 4. Nu sitter jag hemma för mig själv och känner stressen.. Imorgon är det både matteprov och redovisning! :/ Dags att sätta igång.
Puss

MY DAY

Idag har det varit en riktigt härlig dag med sol och allt! Jag och Frida satt bara i linne ute på estet altanen. Jag gick skola till 3 och sedan gick jag och Frida till Eve, mötte Eve, Linnea och Mariell. Vi satt där och tjoffsa och tjaffsa ett tag och sedan begav vi oss på stan kring 5. Frida köpte 2 jättefina klänningar, hon hade lite dåligt samvete för att det blev så dyrt. Men det ska du inte ha! Det var verkligen värt pengarna ;) Eve köpte en jättesnygg tröja! Och jag köpte ingenting, för jag har inga pengar änn. Så jag var bara med som sällskap :)

Jag kom hem för ca en timma sedan, då dom gick och solade. Jag har städat mitt rum, luktar asgott här inne nu! Plus att jag har tvättat lite kläder. Nu ska jag slutföra mitt arbete i Historian tror jag och skriva lite på mitt och Fannys arbete i Svenskan. Sedan blir det Matteplugg med älskling!

Have a nice day!

090422

You lost me, but I lost you to - that´s fair

MORNIN

Det är verkligen segt att ta sig upp på morgonen! Fan, önska det var lättare..
Håller på att sminka mig lite osv, hoppas på ett för en gångs skull hinna äta frukost! :)
Så jag skyndar mig lite, Idag har jag en lång dag. Sedan blir det shopping!


PUSS!

EN VANLIG DAG

Idag hämtade Micke mig efter skolan, vi åkte och handlade massa mat osv på ica.
Sedan åkte vi hem till mamma och lagade mat åt henne och Hans, enchiladas! Det tyckte dom var riktigt gott, jag med ;)
Efter maten låg vi och vilade ett tag och såg lite TV, och senare kom Eve och Frida hit. Vi satt och surrade jättelänge och såg på desperate housewives! De drog precis hem.

Imorgon efter skolan ska jag, Eve och Frida gå på stan och shoppa sedan ska vi sola. På kvällen blir det matteplugg med älskling! =)

Hur är allt med er? Kramo

SWEDEN IT IS

Hallå där hemma :) Nu är jag i Sverige!!! Fast jag är hos ett par släktingar i Stockholm. Klockan 9 går mitt plan hem till Luleå och då kommer älsklingen och hämtar upp mig och mamma på flygplatsen. Snacka om att jag kommer springa i hans famn (L) Efter det har jag blivit tillfrågad att bli bjuden på middag med vin och sedan skumbad, och lät inte det helt fantastiskt? Tackade självklart ja och det ska bli så underbart att få en hemmakväll, bara jag och han. Jag längtar verkligen skitmycket!

Nu ska jag durscha här hos Hasse och Birgitta och sedan fixa till mig lite för kvällen. Miss U guys!

SISTA DAGEN

Idag har jag och mamma shoppat och vi har hittat jattemycket fint! Imorgon bar det hemat och det ska bli mysigt faktiskt att antligen fa komma hem, aven om det har varit en helt otrolig vecka! Idag har det inte varit nagot vidare vader men det har gatt bra anda :) DE SOM TROR ATT DEM KOMMER FA PRESENTER FAR DET VERKLIGEN INTE! (galler dig Vanessa) Ne, jag skoja :) Klart du far! Jag som ar sa generos ;)

Hoppas allt ar bra! Küss

NU SAKNAR JAG ER!!

Ah nu ar langtan hem ganska stor. Saknar mina alskade tjejkompisar, hoppas ni inte har glomt bort mig. Plus att jag pratade med min alskade Mickis idag och det gjorde mig sa glad, det var bara en kort stund men det kan jag leva pa lange. Ni ska veta att jag tankar pa er allihopa.

I Mandagkvall var jag ute en stund med Stina och Elin pa Lodgen och tog nagra vinglas, det var jattetrevligt. Stina skulla aka till Sverige dagen efter sa jag passade pa att saga hejda! Sedan har vi varit i Lugano och kollat runt mycket, en jattetrevlig stad! Idag har vi aven varit i Italien med mamma, Hans, Jenny och Karl Johan och senare idag har jag och mamma kommit till Lucern, det ar riktigt varmt hara och det ar bara vi tva. Vi har precis varit ute och atit middag och druckit nagot glas vin. Valdigt trevligt. Sa nu nar vi ar pa hotellet igen, sa tankte jag passa pa att skiva till er. Hur haller stallningarna i Boden? Ar allt bra?

SAKNAR MIN POJKVAN OCH EVE OCH VANESSA JATTEMYCKET :( och erica ocksa saklart. Det ar jobbigt att inte fa traffa er, glom inte bort mig ar ni snall. Jag kommer hem i overmorgon :) Hoppas allt ar bra! Tusen pussar och kramar!

ENGELBERG !

Hallå igen!
Igår kväll var vi på ett grillparty och det var jätte trevligt! Man kan väl dock säga att jag drack mer än vad jag åt.. Så det slutade med att vi gick ut på Eden, inte mamma och Hans då, dom var så trötta. På Eden var det skit trevligt och vi tog några drinkar även där. Vi kom hem vid halv 4 och då somnade jag direkt. Vilket innebär att jag var jäkligt INTE pigg imorse, och jag orkade definitivt inte upp klockan 9 i skidbackarna. Fick inte ens i mig ett glas vatten när jag kom hem.. Så idag har jag missat ungefär hela dagen.  Mamma och Hans var i backarna tidigt och vid ungefär 4 tiden gick jag och satte mig i solen med min nya bikinitopp ;) Staden Engelberg ligger ju 1000 m ovanför marken och vid alperna, så det går inte att ligga helt utan kläder, då blir det lite kyligt. Men solen bränner på! Åh jo. 

Ikväll ska vi snart och äta Pizza och det ska bli så jävla gott! Sedan ska jag, Jennie och Stina vidare på en klubb hära som har "säsongs avslutning! och det ska bli HAPPY TIME! Det är tema ´beach party´ så det ska bli riktigt kul, kul. Min outfit blir shorts och linne, + bakini bh under linnet. Lite sådär lagomt :) Imorgon ska jag försöka hinna ut i backarna eftersom att vi snart åker vidare till det ´somriga schweiz´ YES :) Vi ska till Lugano, där mamma och Hans ska kolla på hus eftersom att de ska flytta hit. Sedan ska vi även till Lücern och Sürisch, eller hur det nu stavas ;) Haha. Hoppas att allt är bra med er och att ni haft en bra påsk, för jag har det toppen! Saknar bara alla mina påsk kycklingar där hemma ;) Det vet ni. 

-It´s gonna take a lot to drag me away from you, there´s nothing that a houndred men or more could ever do.


SCHWEIZ

Åh det är jättemysigt hära! Vi har åkt bräda och skidor uppe i Alperna hela dagen! Skitfint väder. ca 16 grader längst uppe på topparna! Sedan när man kommer ner på "landet" så är det typ 20-25 grader :) Efter all skidåkning for vi på after-ski och nu ska vi snart och äta middag! På Måndag åker jag och mamma till Lücern, där vi ska shoppa och sola lite ;) Hoppas ni alla har det bra! Allt är bra med mig, men jag har lite bråttom. Där fick ni iallfall en kort uppdatering :)

LOVE

Och er kommer jag sakna - Nala, Micke, Vanessa, Eve, Erica   Love you!

TIDSFÖRDRIV

Sagt nej till ett samlag? - Ja
Snott någons mobiltelefon? - Nej!
Varit medvetslös? - Ja
Hånglat med nån riktigt ful? - Har kanske hänt när jag var yngre jo
Hånglat med fler än 50 personer? - Ingen koll dära, det hoppas jag inte
Gjort nåt riktigt dumt? - Jo
Gjort nåt du verkligen ångrar? - Ja
Blivit full på ett släktkalas? - Ja
Varit full i skolan? - Ja, tyvär ja
Blivit portad från en krog? - Nej
Varit otrogen? - Har tyvärr hänt.
Varit full på julafton? - Nej
Varit nykter på nyårsafton när du var över 15 år? - Nej
Slagit sönder en tv? - Nej, haha. Jag har inte ADHD
Önskat att du var det motsatta könet? - Jadå ofcourse
Fått barn? - Nej
Överdoserat? - Nej
Åkt ambulans? - Ja
Gjort nåt riktigt olagligt? - Nja, riktigt olagligt vet jag inte. Beror väl hur man ser det:)
Torkat dig med handduk när toapappret tagit slut? - haha nej
Fått din mamma att gråta? - Jo
Blivit polisanmäld? - Ja
Slagit ner någon? - Nej, inte slagit ner:) Någon liten smäll om man blivit riktigt sur, men helt onödigt.
Slagit någon blodig? - Ja litegrann
Skämts över dina föräldrar? - Haha jadå
Skämts över din bästa kompis? - Haha o ja ;p
Skämts över dig själv? - Oh yes
Ätit från en papperskorg? - Eh nej

Senaste personer som..
Sov i din säng:
Micke, Erica, Vanessa :b
Såg dig gråta: Micke och mamma, erica också för ett tag sedan.
Fick dig att gråta: Ingen person, mer en sak :b haha
Du delade en drink med: Hm, mig själv?;)
Du gick på bio med: Micke och Maria
Du gick på stan med: Vanessa
Skällde på dig: Hm, det var nog ett tag sedan.. Skött mig bra, I quess ;)
Skickade ett e-mail till dig: är aldrig inne på hotmail

Har du någonsin...
Sagt "Jag Älskar Dig" och menat det:
Ja
Bråkat med ditt husdjur: Haha ja lite :)
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: MEN JA! Helt sjukt

Varit i...
Usa:
Nej
Norge: Ja
Finland: Ja
Kina: Nej
Tyskland: Nej

Extra stuff...
Tar du droger:
Aldrig, det finns inte i min världsbild
Dricker du: Ja, ibland
Vem är din bästa vän: Ja, de närmaste är väl Vanessa, Eve och Erica :)
Vad är du mest rädd för: Typ döden :s Den är lite skrämmande, tycker jag :)
Vilka kläder sover du i: Trosor, eller stor t-shirt
Vart vill du gifta dig: Utomlands
Vem hatar du verkligen: Det finns ingen person jag hatar
Varit kär: Ja
Kör du bil: Övningskör :)
Har du ett jobb: Jo
Gillar du att ha folk omkring dig: Ja, hatar att va själv :)
Är du ett hälsofreak:  Hm, ja när jag ger mig in för det :b


Stuffs...
Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på:
Nej, inte vad jag kan minnas
Är du ensam nu: Nej, är med Micke
Låt som fastnar i ditt huvud ofta: Är väl dom där jädrans jesus christ låtarna just nu!
Vill du gifta dig: Oh ja :)
Vill du ha barn: Ja förmodligen!!

Favorit...
Rum i huset:
Mitt
Typ av musik: Hiphop & rnb
Parfym: Hm, den var svår :)
Månad: Juli :)
Sten: ÖH?

De senaste 48 timmarna, har du...
Gråtit:
Ja
Köpt någonting: Ja
Varit sjuk: Nej
Sjungit: Jadå:)
Sagt "Jag Älskar Dig": Ja
Velat säga till några att du älskar dem: Ja
Träffat någon ny: Nej
Saknat någon: Ja
Kramat någon: Ja
Kysst någon: Ja

Senaste...
Låt du hörde:
Den där till andra avenyn i början :b
Film du såg: Mamma Mia :):):) Loveit!
Drink du köpte: Hm, pigelin :)
Mat du åt: LASAGNE =)

Har Jag:
Digitalkamera?
Japp,
Telefon på rummet? Ja
Egen dator? Ja
Könssjukdom? Nejö!
Husdjur? Jo en kaninis :) världens finaste
Bra kompisar? De bästa
Tar du receptbelagda mediciner? Nej
Varför då? Nej
Vem vill du fika med just nu? Tjejerna kanske

GONE

Imorgon åker jag! Allt är packat och klart! :)
Idag har jag haft en jävligt jobbig dag, och ibland blir dagarna inge bättre. De fortsätter att vara lika jävliga, så har det varit för mig idag. Ursch! Skönt att komma bort ett tag. Puss till alla läsare!

2 FAVORITES

Två av mina favorit filmer just nu

* My Sassy Girl
* My Bestfriends Girl

Dem ligger på top 1 ! Skulle kunna se dem om och om igen.

GOD MORGON!

En ordentlig sovmorgon blev det..
Imorse missade jag först bussen som jag skulle ta till farmen, sen timma senare var typ alla påväg därifrån och då hade vi ingen mer skola! Så jag fortsatte sova:) Nu ska jag göra mig någon mat snart och sätta igång med lite läxa! Ikväll kommer Mikael hem så då ska jag krama och pussa på honom! Och snart bär det av för mig ;) Oh yes.


NO NO

Jag vill inte ens utrycka mig om det

HELO

Ja, igår var det jäkligt trevligt! Det blev en bra show och efterfesten blev också riktigt rolig. Det var mycket folk, från början bara estetare men senare tappade dom flesta kollen och lite annat folk kom också dit, b.la Eve och Micke :) Och det var såå kul att Eve kom dit! Iallafall, tack till alla för gårdagen! Det var skitkul!

Och som den stora frågan brukar komma varje Söndag till en, men nej, jag är inte bakis. Därför ångrar jag inte en sekund att jag inte drack igår ;) Eller jag drack ju, men känns inte som att man drack med tanke på att jag hade 3 liter vin men jag drack bara 2 glas. Jag hann inte med så mycket mer eftersom att jag hälften av kvällen satt och pratade på med Fanny i ett rum, dessutom kände jag inte att jag ville dricka nå mycket mera.

Nåväl, blev inte någon utav klänningarna som jag hade tänkt ha på mig igår.. Utan det blev den här;

LITE BILDER IFRÅN KÅBBAN


FARBROR EINAR DRICKER BÄRS


SOLIGT OCH MYSIGT, ÄLSKLING OCH JAG.


SLÄKT!

THE OUTFIT FOR TONIGHT

Som sagt har vi efterfest efter showen idag.. Håller på att välja mellan några kläder, det blir någon utav dessa ;





LAST SHOW TONIGHT

JESUS CHRIST! DET HÄR GÅR JU BRA!




















Ikväll blir det sista showen, sedan är det estetfest på buddbygården! Det ska bli riktigt nice! KOM IGEN ESTET!
Jag kan verkligen rekommendera att ni ska gå och titta. Otroligt bra sångare, bra skådespelare och bra orkester!

DEN RÄTTE FÖR ROSING

Jaha, vad tyckte ni om vinnaren i Den rätte för rosing?! Jag hoppades på honom faktiskt! : ) Nog för att själva programmet är riktigt patetiskt. Förstår inte riktigt hur någon kan söka till det :) För att få synas kanske? Eller ha någonting att ´skryta´ om? Jepp, think so.

Nu har jag städat och badat gumman, så nu är hon jätteren! Jag märkte att kaniner inte tycker om att bli tvättade. Hmf. Men nu är hon glad :)

Snart kommer Micke hit, så det blir hejdå ikväll istället! Han ska åka imorgon tydligen :)

Premiären på farmen då, den blev helt okej! Lite fel blev det väl, men ingenting som märktes. Så det gick bra :) Snart är det över.. Det känns både skönt och konstigt.

Hur är det med er? Kram

RSS 2.0