ADORE YOU

Idag slutade jag skolan tidigare än väntat, vi fick ledigt ifrån historian ;) NU ÄR DET LOV!
Jag sitter hemma hos Micke och myser med Harry. Mysmysmys Harry : )
 

Nu ska jag gå och vila ett tag, ikväll har jag inga planer än så länge. Lovet är långt och man har många dagar att planera ;) Men inte idag, idag ska jag ta det luuugnt!

VILKEN KUNG!

Vilken kung alltså! Ni måste lyssna på detta. Denna kille har spelat in många låtar, men dessa två tycker jag är några av dem bästa. Han sjunger med sin röst som "killen" sedan när tjejen ska sjunga, så sjunger HAN. Precis som en tjej låter han! Helt otroligt, helt jävla otroligt bra.

A hole new world





One sweet day




Vad tycks?
Hehe. Lika chockade som jag? ;p

SPORTLOV

Hejhej, nu är det bara upp till skolan och göra matteprovet!
Jag vill inte påstå att jag har pluggat bra och jag vill inte påstå att jag kommer klara det, men en liten tumme kan man alltid hålla ;) Jag tänkte ta en sovmorgon eftersom att jag inte ska redovisa något på engelskan som börjar 10. Men då kom jag på att jag vill se redovisningarna, det är så mysigt när dom sitter och redovisar om kärlek :)

Nu är det helg och nu är det lov, ytterligare en anledning till att jag ska dra mig upp till skolan sista dagen! JAG ÄR SÅ GLAD ATT DET ÄR LOV! Tänk vad tiden går fort? ;) Ne, nu måste jag börja sminka mig. Som sagt tiden springer iväg!
Puss

No no

It will never be the same again

Mattemattematte.

Hejsan :)
Sitter just nu och pluggar lite matte hemma hos micke. Matteprov imorgon! Suck, hur ska det gå?
Snart är det lov och vad tycker vi om det? :) Jippi!

Nej, tänkte bara uppdatera en snabbis är inte på humörr. Tillbaka till pluggandet

Tjingeling!

YES

Evelina är här, tack älskling!
you´re that i live for, and for you I´ll die


IT FEELS GOOD TO ME

BANG, där fick du till en jävla smäll. Känns det bra?

DRUNK

Vet inte vad jag ska skriva, som ni har märkt är inte detta min gladaste dag.
Men jag löste mina problem på bästa sätt, I'M DRUNK
                              
                    

Detta är förstås inte jag, men det had eknnat va ;)


YOU´RE JUST A BOY

"But you´re just a boy, you don't understand.
How it feels to love a girl
Someday you wish you were a better man

You listen to her
You dont care how it hurts
Until you lose the one you wanted
Cause you taking her for granted
And everything you had got destroyed
But you´re just a boy"

Passande citat,  Beyoncé - If I were a boy


SKABB

Jävla fitta! Hur fan kan du vara så blind så du inte märker något? Alla andra gör det så snälla sluta skämma ut mig idiot. Men nu ser man ju vad som är viktigast. Hur fan kan man prioritera ett sådant skabb, äckeläckeläckel. Finns ingen jag hatar mer just nu- punkt slut.

FUCK

Åhh, just nu är jag så arg så att jag bara skaaakar.. Endel människor kan verkligen, verkligen göra mig förbannad. Jag förstår inte vad fan som är felet, det här är helt jävla sjuuuuuuuuuuuuukt. KAN DU LYSSNA PÅ MIG!

DON'T WAKE ME UP

Helllo ! Nu är jag uppe !
Jag steg upp för ungefär en timma sedan och det var inte så tungt som jag trodde. Nu ska jag väcka Mikael såatt han skjussar iväg mig till skolan. Stackaren, som har sovmorgon. Hur ser eran dag ut?
Puss!
/H

ALL ALONE

Idag har jag varit ledig ifrån skolan, klockan 12 skjussade jag och Micke, pappa och Agneta till flygplatsen. De ska åka till Spanien i en vecka :) Och mamma är i Afrika, tur så får jag bo hos Micke. Skulle bli ganska tomt och ensamt annars! Men endel dagar kanske vi är hos mig också, så det blir närmare för mig till skolan.

Efter att vi hade varit på flygplatsen så åkte vi och kollade på en kanin. Jag hittade en jättesöt, men självklart fanns det ett problem. Han hade gråstarr, stackaren. Dessutom kunde man inte köpa honom utan hans bror, man fick den andra kaninen på köpet. Då är problemen att jag inte vill köpa ett sjukt djur, det är inte kul om det skulle hända något. Dessutom har jag inte en bur som har plats för två stycken kaniner. Så vi ska åka dit någon annan dag i veckan, dem skulle få in nya kaniner då :)

Hur har ni haft det? Kram

PARTY NIGHT

Hello : )
Inatt sov Micke hos mig, när vi vaknade låg vi och myste i sängen tills klockan 5 typ :) Sedan drog vi till Micke snabbt som ögat när vi kom på att Micke och Eve skulle vara hos oss klockan 7. Vi bakade en kladdkaka och sedan hämtade vi upp dom.
 

När dom kom började vi dricka lite öl och bjöd dom på våran kladdkaka. Vi spelade lite spel och senare såg vi på film. Eves Micke for iväg med några polare på krogen, så nu har vi farit hem till mig föratt vänta på att han kommer tillbaka. Medan jag skriver bloggen har Eve och Micke lite tråkigt ;)
---->    

Så nu ska jag gå och umgås med dom ett tag, ta någon drink kanske ? ;)
                                                        

HAIRSPRAY

Så, nu har jag varit och köpt hårspray. Äntligen! Jag känner att pengarna börjar rinna iväg den här månaden och de sista små kronorna får jag skrapa ihop till Fridas födelsedagspresent. Jag och Vanessa har vilat länge idag och det gjorde mig inte piggare, suck. Vi har sett på Love actually och High school musical 3. Jag hann dock inte se hela high school musical därför att jag gick ut och åt med pappsen!

Hur ser eran helg ut?

RELAX

Idag fyller Frida 18 år, Grattis!:)
Just nu har jag ett långt hål, men jag ska nog aldrig gå tillbaka till skolan. Jag är hemma med Vanessa och vi ska se på high school musical 3. Jag har sett 1an och 2an tidigare och jag tycker att dem är rätt bra.
                          
Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt, och umgås med Micke. Imorgon ska jag Micke, Micke och Eve bada bastu nere i min relax ;) Det ska bli riktigt kul! 
 


Puss ;*

I am legend

Sitter just nu och lyssnar på Rihanna - we ride, den är ganska skön.


Efter skolan gick jag och Vanessa hem till mig, vi har kollat på I am legend. Måste säga att den var hyffsat bra, men jag och V blev lite irriterad på våran lärare som ger oss en sådan läskig film att se ;) Filmen var väldigt bra för att vara inspelad av typ bara en människa - Will Smith.

                                  

Nu har jag en engelska-redovisning att öva på, den ska redovisas på Fredag! Hate it. Har även två prov nästa vecka, matte och engelska grammatikprov. Båda två hatar jag, så det lär ju gå åt skogen.

Hoppas allt är bra med er! Puss

Spöket som var hemma hos mig

Hejsan, jag slutade precis skolan. Jag sitter hemma med Vanessa just nu och vi ska precis se " I am legend " Det är ett arbete till skolan. I Måndags hände det en mycket märklig sak.. Jag skulle följa med Eve och Niklas och köpa lite godis, tänkte ta det lugnt med en filmkväll. När jag gick ut tänkte jag " Jag orkar inte låsa, det tar typ bara en minut "
 
När jag kom tillbaka hem stod alla skåpdörrar vidöppet i köket. Jag blev livrädd och när jag vände mig om för att gå till mitt rum så tändes lampan i mammas sovrum, då sprang jag in på mitt eget rum och stängde dörren. Efter ungefär 5 minuter kommer Micke inrusandes och kramar mig. Då hade han kommit hem för att överraska mig!! Blev super glad. Jag trodde inte att han skulle komma hem förän sent på Tisdagen, så det var verkligen roligt. Då myste vi hela kvällen och bara tog hand om varandra, det är därför jag inte har uppdaterat någonting. Har haft lite fullt upp :)

Hur har ni haft den? Kram!

160209

Hemma ifrån skolan nu, skönt! Jag sitter just och funderar på vad jag ska äta till middag :) Kanske kan man hitta något gott i frysen? Hoppas! Det finns det inte så mycket här hemma, när mamma är borta. Just nu håller jag på att träna lite på min sångläxa! "Don't cry for me argentina" Sedan ska jag kolla på någon film :)

Idag var jag verkligen skittrött! Från morgonen och till nu.. Klockan 10.00 började min första lektion med gymnastik, fyfan säger jag bara! Det var segt. Först spelade vi badminton, vilket jag tycker är jätteroligt och sedan gick vi till "gymmet"

Jennie                                Jag

Efter
idrotten hade vi ett annat ämne som också är det tråkigaste jag vet. Kan det vara sant att man får dessa två hemska saker på en och samma dag? Nåja, iallafall. GEMU! Dvs. Gehör och musik lära :) Där satt jag och Jennie och roade oss med noter och lite olika instrument.
                  

The hot chick

Vanessa är här och ska sova över. Vi har precis sett på "the hot chick" Jag måste bara säga, fyfan vilken bra film! Jag har sett den förr och kommer att se den igen. Den är så jävla rolig, vi skrattade så vi grät. Det är ett måste att se, om ni inte redan har sett den!



Nu ska vi kolla på a walk to remember, kanske vi får gråta lite mer? : )
Godnatt med er!

Bedtime stories

Nu ska jag iväg till Agneta och äta middag. Jag har påbörjat filmen "bedtimes-stories"
Jag har inte sett klart den ännu, men ska avsluta den ikväll. Här har ni trailern till filmen, den går på bio nu :)
Ha en bra kväll!
/H

Dagoberts räksallad

Jag köpte mig en räksallad på dagoberts. Det var riktigt gott

 
Nu sitter jag själv i min lägenhet och vet inte vad jag ska göra.. Kanske se en film? V kommer iaf hit och sover senare!
Hur har eran helg varit!?
Puss


150209

Jag vaknade för ett tag sedan, Vanessa och Eve sov över här. När jag vaknade började jag städa lite ifrån gårdagen. Då märkte jag att det var sönder en del grejer i golvet och jag vet dock inte hur det gick till. Jag, V och E började laga detta och vi kände oss som riktiga snickare!
 

Nu ska jag, E och V gå ner på dagoberts och äta någonting gott! Det ser jag fram emot.
Ha en bra dag!
/H

Förbannelsen is here

Nu ska vi precis gå och lägga oss, känner mig jävligt slut faktiskt..
Men som sagt det är alla hjärtans dag, så jag är inte förvånad av att någon gjorde mig jävligt besviken.

I love my chicks

Nu sitter jag här hemma med brudarna och dricker lite vin. Riktigt mysigt! Från och med nu ska jag älska alla hjärtans dag :) Har inte hänt någonting hemskt för min del ännu iallafall. Just nu firar vi hjärtansdagen jag, Eve, Vanessa och Frida. De alla ska sova här hos mig :) Jag och Frida ska gå ner och köpa en stripsmeny, muums!

I love my chicks

- 30 grader ?

Nu är jag hemma hos mamma i stan. Skitkallt var det ute idag! Jag och Vanessa promenerade ifrån mig till bussen och vi höll på att frysa ihjäl, men jag hade rejält med kläder. Haha! När jag kom hem var jag väldigt frusen och la mig under go-filten ett tag.
 
Efter ett tag gick jag till Eve och efter det följde hon med till mig. Vi har gjort oss iordning osv och nu har hon gått hem för att äta. Såhär ser jag ut på alla hjärtans dag



Nu ska jag ta på mig några kläder, något i rött hade jag tänkt! Uppdaterar mer senare.
Puss


Sorg-låtar

Dessa "favorit sorg-låtar"  kommer att spelas i mina högtalare ikväll

Rihanna - cry

 
Britney Spears- Out from under

Aldrig mer

Jag hatar så jävla mycket när jag ser hur endel av mina vänner trycks ner utav olika killar. Vad man än säger, så hjälper det inte. För kärleken är blind. Just därför har jag själv bestämt mig för att aldrig låta någon köra med mig, jag tänker aldrig låta någon trycka ner mig och jag kommer aldrig bete mig som en toffel. Visst har jag gjort det också, men i just den här sekunden har jag bestämt mig, aldrig igen.

Be my valentine

Eftersom att det är alla hjärtans dag idag, så tänkte jag dra till med ett rejält inlägg om kärlek.

Kärlek är nästan omöjligt att beskriva. Att träffa någon som man tycker om och som tycker om en själv så mycket att man vill dela all sin tid tillsammans är en dröm för många.
Känslan och upplevelsen är olika för olika personer och kan variera från var gång man blir kär.

Det finns många olika slags kärlek. Föremålet för ens kärlek behöver inte vara en annan person, du kan älska en hund eller katt precis lika mycket som en människa. Många älskar även sina föräldrar och syskon väldigt mycket. För många innebär kärlek det de känner för en annan person. För en del pirrar det i hela kroppen bara de tänker på personen de är kär i, några blir konstant rusiga och varma, vissa blir mest nervösa och kallsvettas medan andra blir energiska. En del känner en stilla känsla i magen eller bröstet, vissa kan inte sluta tänka på personen i fråga medan andra känner allt detta på en gång.

Det kan vara svårt att veta om du verkligen är kär. Kanske är du förälskad, bara lite intresserad eller kanske mest tänd. Ena dagen kan du känna dig förälskad i en person för att nästa dag vara jätteförälskad i en annan. Är det då kärlek?

Många tycker att kärlek är först när man känner varandra väl och accepterar varandras bra och dåliga sidor medan andra tror på kärlek vid första ögonkastet. Vad som är kärlek eller inte kan bara du själv avgöra.



Kärlek leder också i vissa fall till ett krossat hjärta, i början känns det självklart väldigt jobbigt men det är tillslut någonting som vi alla kommer över.



I denna text är det nog många av er som känner igen, för alla av oss har någongång kännt det. Jag är så lycklig att jag har min Mikael och jag kommer att tänka på han hela dagen, synd bara att jag inte får spendera den med honom ;-*


Old shit

Gud vilken trevlig kväll!
Måste säga att V har varit tålmodig. Oftast är det väl inte sådär jättekul att kolla på bilder och videosar på folk som man knappt känner, men vi har haft riktigt kul faktiskt. Pappa har äntligen kirrat min dator, som inte har funkat på ca 4 år. Det är så grymt kul med alla gamla bilder och videosar, måste jag säga. V har suttit och skrattat så att hon har gråtit, jag också. Här är endel bilder som jag hittat, vissa hemskare än andra


Det där är ju bara lite av dem, kanske laddar upp mera sedan! Mest roligt var alla videosar :)
Nu ska jag fortsätta mysa med V, ha en underbar Fredagkväll!

10 orsaker att hata dig

Jag sitter fortfarande och väntar på att V ska komma, hon var riktigt seg idag!
Idag började jag se en film som jag hade tankat, 10 orsaker att hata dig.
Jag har inte sett klart hela men det verkar väldigt bra. Ungefär som de flesta andra "tonårsfilmer" En flicka, en pojke. De blir kära, de får varann, ett hinder i vägen och dem gör slut, sedan blir de tillsammans igen och lever lyckliga.... Blablabla, ja ni alla kan ju den där?

Iallafall så gjorde sig den här filmen speciell på så sätt att det handlar om en KILLE som är väldigt kär i en tjej och gör allt för att få henne, oftast är det tvärtom.. Tjejen som blir förälskad alltså. Den här tjejen får inte gå på dejt för sin pappa föränn hennes storasyster börjar dejta. Och där har hon ju lite otur, eftersom att hennes syster hatar killar och är den sista möjliga tjejen som skulle gå på dejt.

Vad ska ni göra en Fredagkväll? För mig blir det bara gosi hemma med Nessi.
Pusssss ♥

Fredag den 13onde

Ja, som ni alla kanske vet så är det otursdagen idag. Eller skräckdagen? Som jag har sagt tidigare så börjar min otur alltid på alla hjärtans dag. Jag har aldrig haft en bra sådan, dem har alltid gått åt helvete. Just alla hjärtans dag har satt djupa spår i mig. Men i år kanske det blir en vändning? Oturen kanske kommer redan idag? På Fredag den 13onde. Jo, det har faktiskt redan börjat. Som ni vet så skulle Erica komma till mig idag. Men tro fan att hon har blivit sjuk, så det blir inget med det. Istället ska jag mysa med Vanessa, så vi får väl se vad som kommer och spökar hos oss ikväll ;) Jag låter verkligen inte positiv, men det är jag verkligen inte heller. Vi får se vad helgen har att erbjuda för äckligheter : )
helena VS alla-hjärtansdag
        

Lite firande efter en rolig nyhet

Wow måste jag säga! Nu har jag någonting riktigt kul att berätta..
Jag fick tillbaka mitt filmanalys arbete idag. Jag hade MVG ++++ Jag är så glad så jag måste till och med citera min lärare. "Alltså Helena! Detta är ett av de asolut bästa stereotyparbeten jag läst. Jag har haft MÅNGA elever i filmkunskap genom åren! Jag torkar en tår i ögonvrån.. Jag är stolt!   Fan. "

Jag har sagt det förut och jag säger det igen, plugg ger verkligen resultat!

Nu märker jag att min dator börjar gå väldigt segt, efter all laddning av film antar jag? Jävlar också..
Ikväll kommer V till mig och vi ska mysa på med tacos, kanske bada bastu osv. Det ska bli kul :)
Nu är det firande och party för mig!

Massa filmer

Yes! Idag har jag fått nya högtalare till datorn. Jag kan tala om att det behövdes! Har inte haft ljud på datorn på ca 5 år ;) Så här fina var dem:
 
Just nu håller jag på att ladda ner en massa filmer:) B.la
- The hot chick
- Georgia Rule
- Bobby
- 10 orskaker att hata dig
- Cinderella Story
- A walk to remember
- Bedtime stories
- Eurotrip
- Material girls
- Saw 5
- She´s all that
- The curious case of Benjamin Button
- The Grudge 3
- The Perfect man

Några har jag sett, men de flesta inte. Någon favorit som ni tycker om? Eller någon annan film ni vill tipsa om?
Nu ska jag mysa ner i sängen med Eve och kolla på någon av dem. Hon ska sova här inatt!
Puss ♥

Stark meny


För mig blev det en mellan stark meny till middag! MUMS.

A lot to do

Ingen kanin..  Både jag och pappa var alldeles för trötta för att åka och kolla på någon kanin, så det blir en annan gång. Det var kanske lika bra, för nu efter min tupplur har jag kommit på hur mycket jag egentligen har att göra..
- Plugg till Svenska prov ( visserligen inte prio ett eftersom att det är 5 veckor kvar, men alltid bra att vara god i tid)
- Plugg till naturkunskapsprov, också v. 11
- Plugg till grammatiprov, engelska. v. 9
- Plugg till rättskunskapen, v.8
- Plugg till matteprovet, v.9
- Bokresencion till engelskan, vettefan vilken vecka.
Sedan har jag även lite restuppgifter som bör göras..
- Idrottsuppgift, tre stycken.
- Engelska redovisning, " swedish traditions "


Kanske dags att sätta igång?:) Jag kommer nog sova betydligt bättre inatt isfl.
Nåväl, snart blir det Frassemat för mig! Ska höra om E vill hänga.
Puss♥

120209

Hallå där!
Idag har jag slutat skolan tidigt och det var jätteskönt, med tanke på att jag inte riktigt är frisk ännu:) Känner inte att jag har särskilt mycket att berätta om dagen, men snart så ska jag lägga mig framför TV:n och se mitt älskade "våra bästa år" Sedan blir det nog en powernap ;) Känner att det kan behövas. Senare ska jag iallafall med pappa och kolla på högtalare till datorn och kanske även kolla på en kanin på storheden :) Tänk om jag hittar mig en liten pärla! Isåfall meddelar jag självklart. Puss!

Me and my bo

Jesus Christ!

Idag är en jooobbig morgon, men jag är ändå ganska pigg:)
Jag börjar kl 10.00 men är ändå uppe nu när klockan är 07.20, därför att jag ska åka men pappa hem till mamma i stan. Då jag är framme där börjar jag göra mig iordning istället. Det känns lättare än att sminka mig och göra mig iordning här och sedan ta bussen.. Satt och läste tidningen lite till frukosten och såg mina klasskamrater:) De har fotats osv till föreställningen Jesus Christ Superstar! Hade ni en bra dag igår? Pusss

Frågor och svar

1. En helt random snubbe kommer fram till dig och säger "Hej, vem är du?" Vad svarar du?

Helena

2. Vad var det senaste du stoppade i munnen?
Snus
3. Vad står det i ditt senaste sms?
Micke skrev: Ska se två och en halv snubbe:)
4. Vilken är den senaste låten du lyssnade på?
Scared of lonley - Beyoncé
5. Var är din pojkvän/flickvän just nu?
Göteborg
6. Välj ett ärr på din kropp?

Har tyvärr ett stort ärr på låret, sedan jag var liten och opererade mig.

7. Vilka är dina favoritfärger?
Brun, vit och grön kanske?
8. Vilka i ditt liv litar du på?

Min familj, mina närmsta vänner och min pojkvän. Dem jag litar på, vet om det

9. Om du skulle byta namn, vad vill du heta?

Kanske Clara eller Jessica.
 

10. Vad skulle du göra om någon sa till dig att du var den vackraste människan i världen, och att denne skulle kunna göra vad som helst för att få vakna upp bredvid dig varje morgon?

Jag vet inte, skratta kanske.

11. Hur ofta svär du?
När jag känner för det.
12. Skulle du kunna flytta till ett annat land för kärleken?
Ja
13. Tror du att allt som händer har en anledning?
Ja

14. Säg några saker du inte tolererar i ett förhållande?
lögner
otrohet
om den andra tar en förgivet
ifall personen man är tsm med alltid är sen och aldrig ringer när den ska.
15. Vilken av dina vänner tror du skulle passa bäst som prostituerad?

Haha, vilken fråga;p Jag hoppas att ingen hamnar där

16. Vilka egenskaper hos det motsatta könet tycker du är viktigast?
Ärlighet är prio ett. Personen ska väl vara charmig. Man ska ha kul ihop och kanske ha samma humorr.
17. Har du något mål du skulle vilja uppfylla inom den närmsta framtiden?

Bra betyg

18. Om du vaknade upp ur en längre koma, vem skulle du ringa först?

Föräldrar, Vanessa, Eve, Erica och Micke.

19. Tror du att du skulle bli en bra mamma?
Ja
20. Vart togs din profilbild?

I Grekland

21. Ärligt, vad tänker du på just nu?
Att två och en halvmän har börjat men jag måste skriva klart listan..
22. Vem känner dig bäst?

Eve, Erica, Vanessa, Micke, även Nina och Frida känner mig väldigt bra.

23. Vad är helgens planer?

Vara med erica på fredag och de andra tjejerna också på Lördag.

24. Vad har du på dig just nu?

Pappas varma tröja och pyamasbrallor.

25. Har du någonsin slagit ett träd?

Jag tror det.

26. Har du någonsin smygit ut ur huset?
Ja, när man var mindre.
27. Aldrig sova eller aldrig äta?
Äta
28. Är du en morgonmänniska eller en kvällsmänniska?
Kvällsmänniska
29. Finns du där för dina vänner?
Ja, alltid.
30. Gillar du att umgås med andra människor?
Ja

 
31. Har du lätt att förlåta andra?
Ja, jag är tyvärr väldigt godtrogen. Men när någon går över gränsen för andra gången så brukar jag nog ge upp.

32. Skulle du kunna dela pojkvän/flickvän med din bästa vän?

Hahahahaha, fråga de som känner mig. NEJ!

33. Pratar du med någon under tiden du fyller i denna quiz?
Nej

34. Finns det någon du behöver reda ut saker med?
Ja, inte allvarliga saker men det finns alltid saker att reda ut för att kunna gå vidare helt och hållet.

35. Kommer någon ringa dig ikväll?
Jag vet inte, det brukar väl bli så.

Inte så ovanlig konversation

En inte så ovanlig konversation mellan mig Frida och Vanessa, en vacker söndagmorgon när jag och F försöker väcka V klockan 9 på morgonen. Bankar i väggen, knackar på dörren och ringer om och om igen från våra mobiler till hennes hemtelefon. Tillslut svarar hon för 10onde gången.
V - har ni problem ?`
F - ja jag vill ha en tröja ?
V - men kom normal tid då för fan jävla idiotjävel
F - kalla mig inte idiot
V - UT FRÅN MIN LÄGENHET ÄR NI STÖRD
F - vi måste äta först.
V - NEJ UUUUUUT VAD ÄR DET NI INTE FÖRSTÅR
F - fick jag låna en tröja eller ?
V - ASSÅ NI ÄR DOM MEST CPSTÖRDA KOMPISAR JAG NÅGONSIN HAFT PÅ ALLVAR, NI ÄR INTE MINA VÄNNER LÄNGRE, FATTA
F - käften mongoloidhoe
( Frida slänger på luren och kollar på mig )
F - får hon verkligen säga så ?
H - Ja det är ok när hon är så sur..
F - Ja det är sant.
Tystnad...
H -ringa igen ?
F - HAHAHAHAHA JA

Alla hjärtans dag, denna förbannelse

Nu börjar Alla hjärtans dag närma sig med stora steg!
Jag har funderat en hel del över vad jag ska göra
- Jag är inte singel, så egentligen är det väl helt självklart? Men nej, det är det faktiskt inte. Mikael kommer befinna sig i Göteborg under helgen, så det kommer kännas skit trist utan honom. Jag hade hoppats på att spendera den dagen med honom. Någon vill man ju spendera dagen med, annars hade man ju kännt sig ensammast i världen. Så jag har gjort upp endel planer!
Erica kommer till mig redan på Fredag och stannar över helgen. Vi har tänkt mysa på, bara vi två. På Lördag kommer även Eve och Vanessa, kanske Jennie om inte hon skulle vara med sin pojkvän. Då ska vi mysa bara vi tjejer, sånt kan också behövas ibland :) Hellst av allt hade jag faktiskt velat vara med M, självklart. Är inte alls glad på honom att han inte är här med mig!;) Kommer sakna honom mer än någonsin!
Vad har ni för planer på alla hjärtans dag?!
Kanske slutar jag såhär i min ensamhet? Vem vet, Jag skulle inte bli förvånad.
Alla hjärtansdag har aldrig varit min turdag, aldrig. Tvärtom!

 

You're my greatest love




All my love to you


Världens finaste ;* Släpper dig aldrig!


Vad skulle man göra utan TV;n?

Äntliiiigen! Bloggen har varit störd hela dagen..
Idag har jag bara slappat, riktigt skönt! Har varit lite småsjuk, så det blev ingen skola för min del. Jag vaknade ungefär klockan tolv och åt lunch med pappis. Klockan 12.50 började "våra bästa år" så då tröck jag ner mig i soffan till det. i programmet hade det hänt förvånansvärt mycket sedan jag sist tittade. Men det mesta var väl ungefär som vanligt. Bo var lika svinig som vanligt mot Hope. Belle låg och tyckte synd om sig själv uti Philip, lite konstigt kanske att hon söker tröst hos sitt X? Jack däremot har kommit hem och träffat Jennifer, men idag fick man veta att det inte alls var Jennifer utan någon väldigt lik som "utgav" sig för att vara henne. Hon var skickad från DiMeras. Men är man förvånad? Nej, våra bästa år börjar spåra ur lite nu, tycker jag.

Nåväl, efter våra bästa år så gjorde jag ett varmt, bubbligt bad där jag kände för att bara ta det lugnt. Det var helt underbart! Frusen som jag var så värmdes jag upp på bara några sekunder. 
 
Sedan använde jag mig självklart av mitt favorit shampo och balsam ifrån Salong Saxarna. Med doft av banan :)

LORÉAL, intense repair

Ikväll ska jag bara titta på TV och mysa. Detta kommer jag se på min TV ikväll:
-  Två och en halv män. 18.30-19.30 på 3an
-  Vänner. 19.30-20.00 på 5an
- Kiss kiss bang bang. 21.00-23.05 på 6an

En mer intressant skola

V sov över här igår. Vid det här laget skulle jag kanske kalla det, att hon har börjat bo här :) Nu när mamma är borta i Afrika så är det riktigt skönt att inte behöva sova helt själv. Vi satt ute och rökte cigg efter cigg, jag som inte ens brukar röka. Sedan gick vi och lade oss och pratade typ till två någon gång. På morgonen funkade dock inte internet, så jag har inte kunnat blogga något till er. Jag har dessutom haft en lång och tråkig dag i skolan.
       

Ett par tips för er som har en tråkig dag på skolan, eller snarare är super less.

- Ta tag i skolan, gör allt ni kan. Faktiskt så gör det saken bättre än att bara sitta i en soffa och skolka, där får man ingen motivering.

- Ha alltid med de böcker som du behöver, så att du inte behöver komma till lektionerna tomhänt. Så vill man ju inte gå också finner man ännu en anledning till att skippa det.

- Sök dig till dina vänner. Gå med vänner och ät, var med dem på rasterna, hitta kanske på något roligt, som att gå och ta en fika (om ni har en lång rast) Prata om saker som ni tycker är intressanta och kanske kolla lite på någon snygging, om det finns någon du gillar. Detta gör skolan betydligt roligare.

Efter allt detta så lovar jag att du kommer vara super nöjd och dessutom gå ut med hyffsade betyg, som du själv har förtjänat. Visst är det jobbigt att komma igång, allt som har med skolan att göra är ju jobbigt. Men det blir inte roligare såvida du inte gör det intressant, på något sätt.

XoXo
/H

If you can afford me

Sitter och laddar hem massa filmer ifrån uTorrent som Anton var så snäll och hjälpte mig med igår.
Stort tack till honom!
Jag och V funderar på att se någon av dem, men A har sagt att jag inte får ladda ner allt för mycket :( Då kommer jag raderas ifrån sidan, innan någon annan har hunnit ladda hem lika mycket ifrån mig.  Konstigt nog laddar vi bara hem skräckisar, trots att ingen av oss vågar se dem:)

Nu ska vi mysa ner i sängen. Godnatt med er! XoXo
/H

I'm still breathing

Just nu sitter jag och kvällsmyser med V
Som ni ser så har hon fixat min design nu:) Stort tack till henne.
Vi har myst på till två och en halv män, dock blev det inte att vi hängde med så mycket. Vi har mest suttit och pratat om allt möjligt ikväll, dessutom kedjerökt. Aja baja!
    


Imorgon har vi sovmorgon till klockan 11.50. Så det är ingen panik med att gå och lägga oss direkt:) Min dag imorgon börjar med sånglektion. Efter det går vi ända till kl 17 och det känns segt.

Efter skolan imorgon åker jag nog till Sävast och umgås med pappa lite. Senare får jag väl se vad jag gör :) Ha en trevlig kväll och jag hoppas ni har hittat hit och fortsätter att följa min blogg. Ser att några redan är här :)

Nåväl, saknar min micki som befinner sig i Göteborg för tillfället, puss till han!;*
XoXo
/H


090209

Hejsan! Nu är jag här igen..
Har bestämt mig för blogg.se istället,
därför att man kan göra så mycket mera hära än på metrobloggen.
Såhära har min dag sett ut..
Skolan slutade klockan 3, då tog jag, Vanessa och Mariell
oss en promenad till Romeos där vi åt pizza.
På romeos stannade vi i ungefär 2 timmar, skulle jag tro.
Där satt vi bara och prata och gnata. 
  
M och H.
Efter Romeo så tog vi en vända runt stan,
vi blev dock ganska länge där med eftersom att vi alla tre fyndade.
Jag hittade en massa fina saker, allting ifrån Öhrjans.
Jag kom hem med en massa, massa påsar.

Här får ni lite bilder på mina fina kläder.

Min nya vita kofta ifrån Öhrjans.

Mina nya jeans, only ifrån Öhrjans.

Min nya jacka ifrån Öhrjans

Nu ska V få göra om min design lite på bloggen,
hoppas ni har haft en bra kväll.
Ikväll blir det mys för mig med M och V, ska kanske slinga M´s hår.
XoXo
/H

RSS 2.0