STORSTÄDNING

Efter skolan har jag städat lite, jag har även varit och shoppat en massa godis och mat åt Nala. Det tyckte hon om :) Idag på farmen var tv4 och spelade in, så ikväll är vi med på nyheterna ;)

Micke kommer snart hit, jag ska säga hejdå åt honom antar jag.. Han ska åka till Göteborg i en vecka :( Och när han kommer hem så hinner jag träffa honom i 2 dagar, sedan åker jag till Schweiz i 1 vecka. Kommer sakna honom!

Så imorgon, hurrni! Då är första showen. Då ska vi spela upp musikalen för en massa skolor, sedan Torsdag, Fredag och Lördag öser det in annat folk som ska kolla. Om ni är intresserade så finns biljetter på Ticnet :)


NO MORE

Dags att skriva nu kanske, hehe..
Jag har haft det jävligt stressigt, så jag har iallafall en ursäkt.
Helgen var helt underbart kul. Det började med att vi åkte i backen fram till klockan halv 4 på Lördagen, då gick vi på after-skin. Där alla tog några drinkar och öl, det blev ganska livad stämning redan då. Vi gick sedan till stugan och ´förfestade´ lite till.. Tjejerna fick bastun först, så där kopplade vi av ett tag. Sedan var det gubbarnas tur medan vi gjorde oss iordning för kvällen.

Vi åt jättegod trerättersmiddag med jättehärlig stämning. Efter maten stannade vi förstås kvar på puben, men det blev inte särskilt sent. Vi var helt utmattade! Dagen efter åkte vi i backen fram tills stängning. På hemvägen somnade jag och Micke direkt i bilen. Jättemysig helg måste jag säga, tack till alla!

Nu kom jag nyss hem ifrån badhuset. Det var verkligen avkopplande och skittrevligt! Jag, Eve och Vanessa blev det + en massa tjejsnack! Tack tjejer för en trevlig kväll. Nu ska jag städa lite och sedan slockna i min underbara säng. Hoppas ni har det bra! PUSS H

I LIKE WHAT I SEE

Här är lite pics ifrån Western Farm vecka 1.




Folk som tränar.


Mia bygger korthus.


Fanny syr.


Folk tränar.

Skillnaden på scenen och ljuset från första dagen, alltså måndag, till idag.

        
Måndag                    Fredag

LÄNGTAR TILL KÅBBAN! Har packat klart allt nu :)

A PROBLEM HERE

Hejsan. Jag vet att det var ett tag sedan, men nu är det dags igen. Jag har nämligen haft så mycket att göra på farmen osv, men nu är det ju helg så :) Dock kommer det inte bli någon bra uppdatering i helgen heller, eftersom att jag kommer att befinna mig i kåbdalis.

Det ska bli riktigt kul faktiskt. Jag åker med Micke, pappa och min familj och släkt. Dagarna kommer nog att bli helt underbara :) Dessutom jäkligt skönt att få slappna av ett tag! Hur är det med er?
Kram

NEW HAIR

Hejsan. Idag har jag varit och slingat håret, denna gång vart det mycket mer lyckat än sist! Nu syns det verkligen skillnad. Det är så himla skönt att vara hos frissan, älskar det! Jag har fått en ny favoritfrisör -Stina på Frisyr


Nu är det som sagt några nyanser ljusare
 

Desperate mys med älskling sedan ;*
PUSS

WESTERN FARM

Idag har det varit en jobbig dag.. Vi har repat på farmen från kl 8.30 till 16.30! Micke kom och hämtade mig och nu sitter jag hemma hos honom. Äntligen lite vila : )

Ikväll måste jag dela ut de sista avyerna, men det tar bara 20 minuter ungefär. Hur har eran dag varit? Jag är helt tom i huvudet, har inte så mycket att säga.

Jag vet att jag är tråkig!
Puss

DON´T WORRY, I´LL BE HERE

Idag har jag faktiskt mått mycket bättre än jag förtjänar! Jag måste säga att det verkligen hjälper att dricka vatten innan man lägger sig. Vanessa sov här inatt, det var trevligt. Vi såg en massa filmer efter partyts slut. Här sitter bakis-jag nu..






Sitter just nu och väntar på att gubben ska komma, vi ska kika på Beck och sanningens ögonblick. Dock går det samtidigt! Imorgon blir det tidigt bussen till Western Farm. Vi ska bosätta oss där i 2 veckor för att repa till musikalen! Nu börjar det närma sig!

Idag har jag hunnit med rätt mycket. Jag har jobbat ett tag och jag har varit på långpromenad med Eve och Nils! Jag har även träffat släkten som har varit och grattat mamma.

Hoppas ni har det bra! Kram

CRY

Now I'm, in this condition
And I've, got all the symptoms
Of a girl with a broken heart
But no matter what you'll never see me cry


BARON

För det första tänkte jag svara till "Baron" som tog sig friheten att kommentera om någonting som han/hon inte vet ett skit om, att bara för att jag är sur någongång, och skriver någonting i bloggen. Så behöver det verkligen inte handla om min pojkvän, och det gör det för det mesta inte. Varför skulle jag göra slut på något som jag verkligen trivs med?! Det vore väl det största misstaget som jag kunde göra? Varför ska man göra det? För att du vill det? Ne, aldrig. Min pojkvän är bäst och jag kommer stanna där :) Han är världens finaste, så du kan vara lugn.

Sedan tänkte jag ta och berätta om min helg..
Fredagen var jag med Micke, men det vet ni ju redan..

Igår så var jag, Vanessa och Eve på fest hos Martin. Det var väldigt roligt faktiskt! Mycket trevligt folk och trevlig fest. Tyvär har jag inga bilder, har blivit dålig på detdära! Hur har ni haft det? Puss

SICK AND TIRED

Hallå där!
Igår var verkligen en slö-fredag. Micke kom hit vid fyra, vi städade lite och sedan bakade vi efterrätten till kvällen.
Vi såg på lite filmer och sedan åt vi jättegod pizza som mammma hade bakat! Mums. Våran efterrätt blev kladdkaka förstås ;) Dock somnade vi kring 11 typ, bara slocknade till en film. Haha. Hemskt trötta var vi : )

Ikväll då? Ja, då blir det fest hos R. Det blir nog en massa folk, men jag far dit med Vanessa, Eve, Fanny och Sofia. Ser fram emot det! Idag har jag både färgat och klippt Mickes hår, han har i färgen nu men det kommer att bli jättefint :)

Hur ser eran helg ut? Puss

SMOOTHIES

Muums! Mamma har precis gjort jättegoda smoothiesar åt mig =)
Så dem har jag suttit och smuttat på ett tag. Det var riktigt gott!



SCHWARZKOPF

Jag tänkte rekommendera denna till er som färgar hemma -



Den är riktigt bra och ifall jag vill bli lite blondare, eller till och med helblond - så använder jag alltid den! Den är super bra, inget gult och det blir verkligen blont. Jag tror jag ska köpa hem den någon dag, faktiskt. Hoppas ni har det bra, Kram!

CUTEST THING

Ursch jag har sådan fruktansvärd migrän, skit jobbigt!
Idag har jag faktiskt inte gjort ett piss, jobbat ett tag.
Jag hade kunnat få ut mycket mera av dagen egentligen. Lite plugg, lite mera jobb, lite träning. Men jag har verkligen inte orkat med denhär huvudvärken. Ikväll kommer nog gumman! Hon har varit hos Micke i några dagar. Jag har saknat min lilla ninis så mycket. Men han skulle nog svänga förbi med henne senare, om jag fortfarande lever då.

Detta är det sötaste jag har sett!


DIFFERENT COLORS


Brittany Murphy
          Blondin   -    Brunett          ?

               Brunett   -   Blondin             ?

      Blondin          -           Brunett              ?
Själv tycker jag inte att Cameron Diaz är sig själv utan sitt blonda hår : )

                   Brunett          -        Blondin                    ?

FROM BRUNETTE TO BLONDE

Imorgon ska jag till Frisyr klockan 8 på morgonen och slinga håret! :)
Det känns väldigt skönt, med tanke på att jag har haft samma färg i mitt tråkiga hår i evigheter nu.. Håll tummarna för att det blir fint!
Plus att jag ska ju till Schwiez snart också ;) Då bleks det ju!
                           Här har ni ett riktigt snyggt, slingat hår -


ASSHOLE

Jag är så fruktansvärt irriterad nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen.. Vill bara ut och springa av sig all ilska.

Jag fattar inte varför det ska vara så i helvetes okej för dig att göra en sak? Men inte för mig, för när jag gör det så är det så jävulskt fel. Sedan när vi väl är i den situtationen då du gör en massa saker som du alltid nekar mig, eller är sur på mig i dagar för. SÄGER DU att du inte skulle bli sur om jag gjorde så? DÅ FUNKAR ALLTING OCH DÅ KAN JAG GÖRA PRECIS VAD SOM HELLST OCH DU SKULLE STÄLLA UPP OCH ALDRIG VARA SUR.

Tyvärr så känner jag dig alldeles för väl för att gå på det där, och både du och jag vet att nästa gång vi är i den situationen och jag gör "fel" så kommer det vara ett jävla liv igen. Ändå är det för det mesta du som gör 3 gånger värre saker när det väl är något.- Sedan kan du säga att du blir sur för saker som jag gör? SOM DU SJÄLV GÖR HELA TIDEN. Jag fattar inte är det på riktigt fel på dig eller är du helt jävla blind och ser inte sakerna du själv gör hela tiden?! SER DU ENDAST FELEN SOM FOLK GÖR MOT DIG, SOM EGENTLIGEN INTE ENS ÄR FEL?

Jag klarar verkligen inte längre av att leva med under sådana här ´regler´, som bara ska gälla för mig. Självklart om det hade varit jämnställt men aldrig i livet om det ska vara jag som får ta all skit. Endel saker är ju självklara att man inte gör emot varandra och känner man varandra väl, så vet man vad som är okej och inte. Och du förstår nog att just nu är jag riktigt sur, för annars skulle jag inte skriva ut mina känslor på bloggen (det är inte vad jag brukar göra i vanliga fall, vad gäller mina nära och kära)

Människor kan vara så fruktansvärt känsliga, men ändå så hemskt okänsliga när det gäller andras känslor. Egoist.

THATS HOW

Godmorgon!

Idag har jag svenskaprovet, är lite smånervös men det ska gå!
Jag var svinseg imorse, ville verkligen inte gå upp och det kändes
inte mycket bättre när jag tänkte på alla tråkiga ämnen som jag ska
ha idag.. URSSCH! Hatar egentligen onsdagar, dom är jobbigast.'
Efter skolan är det även jobb som gäller, dela ut lite post. Så det blir
dåligt uppdatering idag!
Så hur är det med er? Allt bra?

XOXO

JUST FRIENDS.

Nu ska jag lägga mig och se Just friends. Det förtjänar jag efter allt pluggande idag, men nu kan jag iallafall känna mig lugn inför svenska provet imorgon! Idag har jag varit med Eve, och vi har som sagt pluggat hela dagen. Otroligt vad duktigt vi har varit, fast det har väl också blivit en hel del babbel, som vanligt! ;)



Bjuder också på en bild på mig och Olli ;*

PUSS GUMMAN!

ETT PAR TIPS FÖR DIG SOM BEHÖVER

Vad är ett bra tips för att bli på bättre humör när man är nere? Ibland vet man inte det själv, när man väl sitter där. Jag vet att vi alla hamnar där någon gång, hur lycklig man än är. Detta vill jag också skriva själv för att sedan kunna gå tillbaka och kolla på. Här kommer några tips, som kanske kan vara till någon hjälp (?)



- Lägga vardagen åt sidan och vara 100% självisk. Om du inte tar ansvar för sig själv ,kan du inte ta ansvar för allt annat.
- Gör något som man tycker om. Det får en på andra tankar och man gör nått som man tycker är roligt.
- Försöka tänka på ett roligt minne, titta på en rolig film eller ringa någon som kan pigga upp en.
- Ta en kort promenad
- Ta på dig ruskigt fula strumpor. Sen kan du tänka på att de andra skulle bara veta vilka fula strumpor som gömmer sig i dina skor :)
- Lyssna på glad musik, ringa vänner, träna, baka en kaka.
- Gör en fruktsallad och ät upp! Av alla vitaminer blir du på gott humör!
- Tänka på något som man tycker om, person eller vad som helst.
- Förändra sitt tänkande, och hitta det positiva i situationen. Finns det inget; så handlar det om att se frammåt - sätta upp mål, fantasera. Dessutom ska man unna sig det som får en att må bra.
- Tänka på något roligt som har hänt tidigare, och då glömmer man bort att man är nere.
- Le, fast du inte känner för det! (Otroligt nog funkar det!)
- Lyssna på bra musik, kolla på en bra film eller vara med en kompis!
- Ta ett hett fotbad och läsa en bra tidning i lugn och ro!
- Att shoppa något riktigt fint till sig själv (funkar verkligen för mig)
- Tvinga sig själv att le mot okända människor. De ler tillbaka! Väldigt upplyftande.
- Lyssna på jätte hög musik, eller musik som du har fina minnen till.
- Måla tånglarna och "handnaglarna" i en uppiggande färg :)

- Tänk på allt bra man har istället!

- Att gå ute i solen

- Gå ut och gå med bästa kompisen och rensa dina tankar! Ibland kan det vara skönt att få tala ut, man känner sig genast bättre efteråt. 
- Se på komediserier!

- Unna dig själv något och ha kul, gå på restaurang!?
- Bjud hem riktiga vänner och bara mys och ät gott tillsammans.

Eller så låter du dig själv vara nere en dag eller två så tröttnar du snart (om det alltså handlar om att "bara" vara nere och inte en riktig depression).


FUCK THIS

Jag tycker det är himla konstigt när ens kompisar och en av ens närmaste ska på en fest, där man tycker att man känner folk lika mycket som alla andra men samtidigt passar man inte in på något sätt? För ingen har frågat om man ska följa med? Varför passar man inte in då? När man trodde att man var viktig för just dessa personer, fast läget inte alls var så egentligen när det kommer till kritan. När det inte är första gången det händer. När man iallafall trodde att den som stod en närmast skulle vilja ha en med sig, och fråga ifall man ville komma. Känns mycket tråkigt. Kallas detta för utfrysning? Jag tror det.
'
EVELINA OCH VANESSA - tack för att ni finns, ni är bäst.

GOOD AND BAD NEWS

Ja, idag fick jag ett tråkigt besked, någonting som jag inte hade kunnat tro.. Det är dock ingenting som jag vill prata om, men ändå något som är värt att nämnas. Kan hända att jag kanske är lite dyster (?) och då är det ju bra att ni vet det.. 

Jag har även roliga nyheter! Mycket roligt. Jag har inte velat nämna det förut eftersom att jag inte riktigt hade bestämt mig, men nu har jag det. Såhär är det - Mamma frågade mig för någon dag sedan om vi skulle åka till Schweiz, så det är nu bestämt att vi ska :) Om bara tre veckor! På påsklovet! Jippi!




Det ska bli härligt med lite semester, måste jag säga. Nåväl jag skriver väl mer om det sedan, blir b.la några dagar i alperna osv :) Ser verkligen fram emot det!

Nu ska jag se film med min älskade Micke ;* Hoppas att ni har det bra allihopa! Puss

I TAKET LYSER STJÄRNORNA


I taket lyser stjärnorna
Spännande!
Nu ska jag gå och se på den på saga-biograf.
Det sägs att den är skitbra!
Jag ska proppa mig full med coola och varma chips!
Mina favoriter ;)
Later!

LUGN I BACKARNA!

YES! Äntligen helt klar med rättskunskapen! Nu känns det som att jag kan få lite lugn.. Vi har tre viktiga saker i veckan, och allt är i stort sätt klart.
- Rättskunskap
- Bokrecension
-Svenska prov

Rättskunskapen klar, Svenskaprovet så gott som klart, bara lite finslipning som behövs. Bokrecensionen klar men måste lära in den lite bättre. Det kan jag göra ikväll efter bion :b Jag ska och titta på " I taket lyser stjärnorna " med Mickes lillasyster, Maria :) Det ska bli trevligt, har länge velat se den filmen!

Nu ska jag göra mig ordning ;* Trevlig Söndag sötnosar!

LÖRDAGKVÄLL

Filmen igår, Ps i love you var riktigt bra och sorglig. Omöjligt att hålla sig ifrån tårar till sådana filmer. Den borde ni titta på! Jag har varit jätteslö idag och känner mig fortfarande det. Deras kanin Harry och min Nalis fick träffas idag, och jävlar vad han var kåt deras kanin! Så fort han kom i närheten av henne satt han och juckade ner i golvet :b Ganska roligt!

Jag har tittat lite på melodifestivalen, och jag har en fråga.. Emilia, är det hon som sjöng "I´m a big, big girl in a big, big world" ? Någon som vet? :)

Hoppas ni har haft en bra helg! Min har varit jäkligt lugn! Puss

P.S I LOVE YOU!

Jag är hemma hos Micke nu och vi har skitmysigt, som vanligt. Jag har fått låna en myströja, som jag älskar. Vi ska snart se på film, b.la "p.s i love you" som jag har längtat så länge att se. Den ska visst vara skitbra och en riktig gråtfilm, undra hur det nu kommer gå för mig.. Kan väl gissa att det kommer sluta i tusentals tårar? Det är väl kanske mer en tjejfilm, men vi bestämde oss för att ha en romantisk kväll så ;) Äntligen helg, hur har ni det?! Hoppas att allt är bra! Puss

JESSICA SIMPSON

Jag ska se på en film nu med Micke, Private valentine blonde and dangerous. Det är en film med Jessica Simpson som verkar jätterolig! Och hon är riktigt vacker, tycker ni inte det?

LOOK LIKE THIS

                                      Haha, så här kan det se ut med ett par oförberedda brudar en Lördagskväll.

Vi spelar sanning eller konsekvens, skitgalet spel!

Nu ska jag gå och plugga lite, vaknade tidigare föratt hinna det. Jag har prov klockan 10, önska mig lycka till! Naturvetenskap.

Ikväll blir det städning med mamma, kanske överasskar hon och städar innan hon kommer hem? ;) Sedan blir det även rättskunskapsplugg! Ha en bra dag! Puss

ANGRY BITCH

SKIT JÄVLA HELVETES FAN. Nu är provet inställt och jag har pluggat som en jävla psykisk-skol-jävla-nörd. Vi ska ha det NÄSTA vecka istället och det känns ju jävligt bra när man har pluggat så mycket och kan precis allt, så ska man lyckas hålla det i sitt kortvariga minne i en vecka också? När det egentligen flyger ur skallen på mig på typ 5 minuter. Jag har ännu ett prov på Torsdag som jag inte har pluggat ETT SKIT TILL ÄN PGA AV DETTA PROV! Hade kunnat jobba hur mycket som hellst med det istället. Nej, nu är jag less! Nu slår nörden Helena ner nävarna i bordet! Punkt slut.

091009

Blev överlycklig imorse när jag pratade med Lisa och hon sa att min sång-lärare är sjuk. Det betyder att jag får ännu längre sovmorgon än vad jag redan har! Jag börjar alltså 12.20

Jag har precis ätit nudlar och jag funderar på att göra lite läxa tills jag ska iväg.. Har ni haft en bra morgon? Puss

CLINIQUE CLARIFYING LOTION

Jag började med mitt ansiktsvatten ifrån Qlinique för ca 1 och ett halvt år sedan. Jag måste säga att det är det bästa jag någonsin har köpt och jag skulle aldrig vela sluta med det igen. Qlinique´s ansiktsvatten avlägsnar skonsamt döda hudceller och rengör huden på djupet. Huden känns smidigare, blir mjukare och får mer lyster.

Det finns tre olika sorter -

Clinique Clarifying Lotion 1 är anpassad för dig med känslig hy.



Clarifying 2 är anpassad för dig med normal till kombinerad hy.


Clarifying  3 är anpassad för dig med kombinerad till oljig/fet hy. 



Detta är min och den passar mig perfekt! Jag älskar den. Alltid morgon och kväll åker den på mitt ansikte, alltid. Jag skulle inte vilja sova utan dendär kyliga, uppfriskande känslan ifrån mitt ansiktsvatten. Det är ett tips som jag starkt kan rekommendera!

7 av 7 hjärtan till den

CHANELS ÖGONSKUGGOR

Jag fick ett par ögonskuggor ifrån Chanel av min låtsaspappa för ett tag sedan. Väldigt söt och praktisk ask som jag tycker jätte bra om! Ögonskuggorna är jättefina, i många olika färger som passar för alla. Den här boxen har jag med mig överallt -


Älskar den!

Sex av sju hjärtan till den

SAKER SOM KILLAR BORDE VETA

Många av de saker vi tjejer ser som självklara, har vi lärt oss från åtskilliga tidningar, väninnor och våra mammor. Själv blir jag lika förvånad varje gång jag inser att killar inte vet dessa saker, även om det egentligen är rätt naturligt. Här kommer några "självklarheter" jag har märkt att killar behöver lära sig.



1. Jo, du ska tvätta ansiktet morgon och kväll. På morgonen behöver du tvätta bort det fett som huden avger när du sover, förutom de självklara delarna som ögongrus och dräggel. På kvällen är ansiktet fullt av svett, fett, avgaser och annat smuts som du har utsatts för under dagen, samt all den smuts och bakterier som du har fört till ansiktet med händerna.

2. Nej, vanlig tvål ska inte användas i ansiktet. Använd en rengöringsgel eller annan ansiktsrengöring. Vanlig tvål är alldeles för uttorkande, huden i ansiktet är mycket känsligare än på resten av kroppen. Ansiktet är mer utsatt för väder och vind, samtidigt som det är det viktigaste området du vill hålla snyggt och rynkfritt.

3. Återfukta huden. Bara för att huden inte är så torr att det stramar, så betyder det inte att du ska skippa att återfukta huden. Huden är utsatt, som vi redan konstaterat och du vill hålla ansiktet fräscht och mjukt. Dessutom rakar du dig vilket gör att huden får ännu mer påfrestningar. Använd en bra ansiktskräm dagligen, morgon och kväll efter rengöringen. Du kommer att märka skillnad.

4. Huden under ögonen är tio gånger så tunn som i resten av ansiktet. Det är därför du ska undvika ögonområdet både när du tvättar och återfuktar ansiktet. Huden runt ögonen ska aldrig gnuggas, och ska helst få en egen ögonkräm.

5. Du behöver tre produkter: ansiktsrengöring, fuktkräm och slutligen kan du vilja ha en aftershave-kräm eller aftershave balm.

Det finns massor av olika serier med rengöring och fuktkrämer för män. Prova tills du hittar en som får din hud att må bra, kännas återfuktad och mjuk. Det kan vara svårt att se skillnad själv för vissa, både för att skillnaden kommer smygande inom några veckor, och för att killar inte är vana vid att tita på huden och utseendet. Vi tjejer ser direkt skillnad, du kommer se fräschare ut, snyggare och huden kommer att bli mjukare. Och om tio-tjugo år märks definitivt skillnad. Så tjejer passa nu på att köpa praktiska saker till pojkvännen i present!

YOU KNOW ME

Jag pratade nyss med Eve i telefon, det blev som vanligt ganska lustigt.
E - Helle ska inte du sova snart?
H - Nej, jag måste plugga! Kan somna tre för jag börjar 12 imorgon och då hinner jag ju sova...
Tystnad..
H - 1, 2, 3, 4, 5, 6, vänta var var jag nu..
Igen - 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, i 8 timmar!
E - Hellis, jag vet nog hur du kollade ner och räknade på fingrarna!
H- Hur visste du det?
E - Jag kan se dig framför mig, så väl känner jag dig. Jag behöver inte se dig för att veta vad du gör.


PLUGGIS

Idag har jag varit med Vanessa, vi har pluggat hela dagen och stått i ! Gud vad segt det var.. Men nu känns det som att jag förhoppningsvis klarar bra på provet! Nu är jag helt tom i huvudet, så det är väl dags för mig att säga godnatt till er och godnatt till bloggen. Godnatt ♥


10 HÅRTIPS FÖR LÅNGT OCH FRISKT HÅR

Drömmer du om längre hår? Här är tio hårtips jag har fått lära mig..

1) Behandla det som om det vore ett riktigt ömtåligt gammalt plagg i silke eller spets, eller en tunn nylonstrumpa. Skulle du slita i det eller slita en borste vårdslöst genom det?

2) Borsta aldrig håret när det är blött, det är elastiskt och mycket skörare. Red ut det med en bredtandad kam och hantera det försiktigt. Red ut alla tovor försiktigt från topparna och uppåt. Det finns billiga handgjorda kammar utan skarvar på tex Kicks av märket Wika.

3) Många med riktigt långt har sitt hår uppsatt i knut ofta, så topparna skyddas från allt slitage nedsläppt hår blir utsatt för. Det finns mängder av snygga knutar och håruppsättningar och tusentals snygga hårpinnar, hårkammar och andra redskap. Sätt upp håret om det finns risk för att det fastnar i saker, tex vid städning. Att fläta håret på kvällen innan du går och lägger dig hjälper om du har problem med tovor och trassel och sover oroligt.

4) Tänk på vad du använder i håret. Hårsnoddar med metall och klämmor med vassa kanter skadar håret, välj mjuka och släta håraccessoarer.

5) Rengör dina borstar och kammar med jämna mellanrum, de blir snabbt fulla av fett, smuts, döda hudceller, rester av stylingprodukter och damm. Rengör med schampo, du kan skrubba kammen med en nagelborste och dra lite papper mellan tänderna.



6) Schamponera sällan och med lite schampo men använd mängder med balsam. Tar ditt schampo slut innan ditt balsam så gör du förmodligen fel. Schamponera bara en gång, en liten klick räcker. Försök tvätta håret mer sällan, schampo dagligen sliter på håret. Använd alltid massor av balsam, men inte på hårbotten, börja applicera balsam från öronen och nedåt, särskilt i topparna.

7) Gör inpackningar en till två gånger i veckan.

8) Fönen och plattången är onda mot ditt hår. Undvik dem så mycket som möjligt och låt håret självtorka. Även färgning sliter mycket på håret, blonderingar och blekningar är allra värst.

9) Klipp inte för mycket. Hår växer ungefär 1 cm i månaden, går du till frisören varje-varannan månad och klipper av 3-4 cm så kommer håret inte att bli längre. Så enkelt är det. Välj en frisör som inte klipper mer än du ber om eller be en kompis klippa dig istället. Håll däremot efter och klipp av kluvna hårtoppar, läs mer om kluvna hårtoppar i inlägget nedanför.

10) Ät nyttigt och varierat, särskilt b-vitaminer och e-vitaminer är viktiga för att få friskt hår. Sköt om dig.

Intressant? Ska jag ge fler tips för långt och friskt hår? Har du egna tips?
Berätta i kommentarerna!

EGEN INPACKNING

Du kan göra en egen inpackning med ditt vanliga favoritbalsam, ta en del balsam, 1/4 del honung och 1/4 del aloe vera gel. Värm i micron några få sekunder tills det blir varmt, applicera på torrt eller handdukstorkat hår, vira en handduk runt och låt det sitta i 10 min - 1 timme, skölj noga.



Mitt absoluta favorit balsam:
  

399 kr på salong saxarna

7 av 7 hjärtan till det

SEX MYTER OM KLUVNA HÅRTOPPAR

Sex myter om kluvna hårtoppar och skadat hår.

Myt 1: Det finns inget att göra åt kluvna hårtoppar, alla får det.
Falskt.
Hårets kondition påverkas direkt av hur du hanterar det. Det som sliter på håret är tex att: borsta det oförsiktigt, borsta blött hår (det ska redas ut med en bredtandag kam, försiktigt), föna håret, använda plattång, schamponera överdrivet mycket, slita i håret och klämma det. Olika hår är också olika tåliga.

Myt 2: Alla kluvna hårtoppar ser likadana ut.
Falskt.
Kluvna hårtoppar kan se olika ut. Det vanliga är att toppen är bruten i två delar så det bildas ett V, men ett hårstrå kan även vara brutet på flera ställen längst med hårstråt. Hårstrån kan även bli skadade inifrån, då bildas små vita prickar/bollar på hårstråt där stråt senare kommer att brytas av.

Myt 3: Det finns produkter som förebygger kluvna hårtoppar.
Någorlunda sant. Det finns dock inte en ultimat produkt. Att använda en bra bredtandad kam istället för borste, göra inpackningar 1-2 gånger i veckan, använda mycket och bra balsam som passar ens hår, etc, kan hjälpa väldigt mycket.

Myt 4: Det finns produkter som lagar kluvna hårtoppar.
Falskt.
En kluven hårtopp går inte att reparera, om du tittar på bilden ovan så förstår du varför. Däremot finns det produkter som tillfälligt "limmar" ihop hårtoppen så den inte ser skadad ut, skadan kan dock sprida sig längre upp på hårstråt och även fastna i andra hårstrån. Håret ser också ofta risigt ut.

Myt 5: Det enda man kan göra åt en kluven hårtopp är att klippa av den.
Sant.
En kluven hårtopp ska klippas av så snart som möjligt innan den hinner sprida sig uppför hårstråt och trassla till håret ännu mer.

Myt 6: Du måste gå till frisören var 6:e vecka och trimma topparna.
Falskt.
Det viktiga är att hårtopparna klipps av, men du behöver inte göra det hos frisören. Allt hår är i olika längder, eftersom håret växer i olika cykler och det är bara några procent som är maxlängden på håret. Har man långt hår får man ofta kluvna hårtoppar så pass högt upp i håret (1-2 cm över topparna) att en vanlig klippning inte får bort de kluvna hårtopparna. Det enda som hjälper är att klippa bort dem för hand, en och en.
Sätt dig i bra ljus med en bra hårsax, gå igenom håret en liten slinga i taget, och klipp av alla kluvna hårtoppar du ser, en cm ovanför skadan (eller be en god vän hjälpa dig). Det är lättast att se topparna i solljus och det hjälper att ha en svart t-shirt som bakgrund (eller vit om du har mycket mörkt hår). Använd en riktig hårsax som bara används till att klippa hår. Gör detta en gång i månaden eller när du har tid och håret kommer att bli friskare, se bättre ut och du behöver inte gå till frisören lika ofta.

MER FLIRTING

Här kommer 14 nya tips tjejer! Sätt igång och läs -

1. "Ska du med på efterfest?"

Låter som klyschornas klyscha, men ack så fungerande. På tidiga morgonen finns all tid i världen att lära känna varandra över pizzaslicen, i den mjuka soffan eller över den sista skvätten i vinflaskan.
Kan leda till: Alldeles galet, bra och ohämmat sex.

 

2. Låtsas att ni har en gemensam vän

"Är det inte du som känner Emma? Nähä, inte det... men jag heter i alla fall... och jag... Vad dricker du?" En träffsäker ingång och ett tydligt närmande.
Kan leda till: ett förhoppningsvis långt och givande samtal. Eller ett kort samtal och tidigt gemensam hemgång.

 

3. Skriv namn och nummer på hans kvitto

Sexigt och självsäkert. Utgå från att han inte vill ha något eller någon annan än just dig! Självsäkerheten kommer att locka honom och göra honom intresserad!
Kan leda till: Att du får gulliga sms när du traskar hem några timmar senare.



 

4. Var "osvensk" - prata!

Jajamän! Var "osvensk" och prata. Ta dina klackar och ditt charmigaste leende och mingla fram till snyggingen du spanat in. Och prata, prata, prata.
Kan leda till: Intressanta diskussioner som i sin tur kan leda till att både hem-, mobil- och jobbnummer växlas.

 

5. Ge komplimanger

Alla älskar komplimanger. Även killar. Uppmärksamma hans leende eller den snygga skjortan. Med smicker och komplimanger kan man komma långt. Kanske hem till honom för natten...
Kan leda till: Smicker kan lätt leda vidare till hångel. Kör hårt!


 
  


6. Spill en drink över honom

Ooops så klantigt. Men samtidigt det ultimata tillfället att erbjuda sig att tvätta hans skjorta; använd listigt dina kunskaper i tvättstugan till att få se hans bara överkropp.
Kan leda till: Hett sex på torktumlaren.
VARNING:
Undvik att spilla rött vin. Såvida du inte är beredd att köpa en ny skjorta åt honom förstås.

 

7. Skratta högt och mycket

Oh, yens, du ska synas! Du ska skratta och ha roligt. Det ger ett skönt och charmigt intryck. Ingen går i gång på en panelhöna med mungiporna hängande ner i skosulorna.
Kan leda till: Att din sköna charmighet lockar ditt span åt ditt håll - på bara några minuter. Ett perfekt tillfälle att byta mobilnummer på.

 

8. Ögonkontakt - lite längre än normalt

Förför honom med blicken. Knepet är att hålla kvar blicken något längre än "normalt". Ett par upprepningar är en riktig trigger, och tja, sen är det fritt fram för ett första närmande.
Kan leda till: Precis vad som helst. Efter förförisk ögonkontakt och lite snack är nästa naturliga steg att byta nummer.

 

9. Var oemotståndlig

Gå alltid ut i kläder som du känner dig 100 procent bekväm i. Det ger automatiskt ett inbjudande intryck - och du utstrålar att du trivs med dig själv, en helt klart attraktiv egenskap.

 

10. Lägg in ditt nummer i hans mobil

Be om att få låna hans mobil. Men istället för att ringa så lägger du in ditt nummer. Avsluta med att säga åt honom att ringa dig i morgon. Sedan försvinner du in på dansgolvet och lämnar en suktande och nyfiken kille åt sina tankar.
Kan leda till: Att du dagen efter vaknar alldeles för tidigt av ett telefonsamtal från en mycket nyfiken kille.

 

11. "Men tjena Olle!"

"Råka" ta fel på person. Ropa "Men tjena Olle", bakom hans rygg. "Nej, men oj, du är ju inte Olle! Du ser ut precis som honom..." Och samtalet är igång.
Kan leda till: Efter en sådan "oskyldig" inledning kan du bjuda hem honom på en oskyldig kopp te.

    

12. Bjuda på en öl

Ett bra sätt att inleda ett samtal på. Dessutom är det superskönt att ha ett glas att fingra på samtidigt som du charmar omkull ditt span. Det ger ett avslappnat intryck
Kan leda till: Flera öl och drinkar. Och förhoppningsvis till en uppiggande kaffe dagen därpå - i nyktert tillstånd.

 

13. Armbåga dig fram

En klassiker som fungerar. När du är nära honom, stick ut armbågen så att du av en "slump" armbågar honom i sidan. Det är viktigt att det framgår att din klumpighet inte beror på något annat än att du var just klumpig.
Kan leda till: Trevlig tröst. Kanske en god drink, mysigt hångel eller nattligt sällskap som plåster på såren.
VARNING: Armbåga inte för hårt, då kan han i värsta fall tappa intresset.

 

14. Dansa nära honom

Men undvik "jag-vill-slita-av-dig-kläderna-nu" dansen, och dansa som när du har riktigt roligt samtidigt som du ger honom några flirtiga blickar. Tryck honom intill dig så att första bästa tryckare blir er!
Kan leda till: En "jag-sliter-av-dig-kläderna-NU"-dans hemma hos dig eller honom en kvart senare...


IF YOU WANT IT, JUST TAKE IT

Du har spanat in läckraste killen eller tjejen - som inte så mycket som ser åt ditt håll.

Men lugn. Här kommer tips!

Kroppsspråket viktigare än ord - Ditt kroppsspråk har en mer avgörande roll än det du säger. Det är också betydligt svårare att ljuga med sitt kroppsspråk. Ord kan vi välja medan kroppens signaler kommer omedvetet. Med andra ord ska du börja tänka på vilka signaler din kropp sänder ut om du vill kunna påverka vad folk tycker om dig - och maxa chanserna att ta den du vill ha!

Välj dina tillfällen - Gå inte fram till ditt byte på krogen - eller var du befinner dig - när någon riktig snygging precis varit där. Då kommer du inte till din rätt. Vi fungerar nämligen så att vi jämför precis allt. Har jag rätt? :)

- Det kan även vara effektivt att kanske stöta på kompisen eller säga någon stickande kommentar. Då kommer ditt span bli skärpt och undra vad du håller på med. Det är cyniskt, men det fungerar.




Är det tänkt att hitta en livskamrat kan det också vara en bra idé att vara så gott som dig själv i början, dina rätta sidor kommer ju ändå att ses så småning om. Det gör det hos alla.


SAME SHIT, DIFFERENT NAMES

Jag gör läxa nu, Svenska. Det går segt, men det GÅR! Nu börjar jag faktiskt lära mig =) Frågan är ju hur länge jag kommer ihåg det sedan. Vi har 21 frågor till ett prov, vilka består av ca 16-17 frågor om olika personer under naturalismen och realismen. Vad dom gjorde, deras verk och hur dom påverkat litteraturen. Blablabla. Hur ska man komma ihåg vem som är vem? Hur fan ska man koppla deras liv till deras namn och sedan komma ihåg det också?! Det är ju såååå många! Ärsch. Hoppas på att mitt huvud inte pajjar, har ni det bra? Inte jag, jag är stressad : (
PUSS!

090309

Nu är det gympa som gäller - booring booring booring. Jag är trött och hungrig och vill lägga mig ner i sängen igen. Får jag det?! (: Ne, sådan tur har man inte.. Nu måste jag fixa mig! Ska kila iväg om 45 minuter, PUSS!


NIGHT

Godnatt bloggen ♥

WHAT´S WRONG WITH US!?

Filmen var.. Otroligt bra! Jag och Eve grät, jag, storgråtaren som alltid. Den hade väldigt bra handling och den har satt sig fast i mitt hjärta. Jag gick ut ifrån bion med chock, tror jag.

Innan bion skulle jag och Eve på toa. Vi gick in och började spegla oss lite.
Efter ett tag kommer en kille in och säger
- Oj, jag har nog gått fel
Eve - Oj, det är ingen fara! Hehe
Han gick ut ifrån toan och vi småfnissade lite åt klantskallen. Efter en minut kom han in igen.
- Det är nog ni som har gått fel? Sa han
Vi - Nej?
Han - Hm, okej. Har ni pissoarer på tjejernas?
Tystnad. Vi kollar oss runt, ser pissoarerna, går ut och kollar på skylten där det är en man, såklart.
Jag - Hehe ursäkta..
Fan vad vi skrattade sedan, och skämdes. Inte nog med det, så satt snubben på raden bakom oss. När vi kom in i biosallongen och berättade allting åt Micke och Lillmicke suckade dom bara väldigt högt, skakade på huvudet och sa
- Typiskt er
Och det är det verkligen, så himla typiskt oss. Sånt där händer alltid oss! Nåja, ibland får man bjuda på sig själv lite.


Just nu sitter jag här i panik över allt skolarbete, hur ska jag kunna sova? Har alldeles för mycket att göra. Nåja, sitter här med mitt hjärtegull istället och skriver lite.

PUSS!

MÄN SOM HATAR KVINNOR

Jag och Eve håller på att göra oss iordning nu. Vi ska på bio i luleå :) Män som hatar kvinnor! Den ska visst vara jättebra. Micke hämtar oss klockan 20.15 också åker vi och hämtar ut biljetterna.- Det blir jag, Eve, Micke och Micke. Kul!
Någon som har sett filmen?

Här är några bilder ifrån igår på mig och Olivia <3  -




NOT PERFECT

I feel ashamed because I know that when I do such thing you look down on me.

I know I'm not the perfect girl, that you used to be.
 


I DONT WANNA KNOW

Märks att jag har glidit ifrån er, det är annorlunda att känna att man stör och är i vägen, att man inte vågar ringa er nå mera. Känns inte längre som att jag hör ihop med er.


I LIKE IT

Först och främst var det skitkul när jag kom till Erica, där var många ifrån min släkt. Mats, Patrik och Lasse!:) Jättelänge sedan jag träffade allihopa! Vid kl 7 åkte vi till Elin, där var det riktigt roligt. Vi åt jättegod mat, jättegod dessert, och bara tjejer;) Vi spelade ett spel " sanning eller konka " vilket i slutet blev ganska så vildt kanske?

Nu har jag kommit hem och Micke följde med ifrån krogen. Men han har redan slocknat, fyllot. Ska not lägga mig och se någon komedi:) Hoppas ni haft en bra kväll! PUUSS!

GIRLS NIGHT OUT

Sitter hemma hos Erica nu, i Luleå.
Vi har precis gjort oss iordning och ätit lite. Snart ska vi bege oss till Elin där vi ska äta och dricka lite till :) Det kommer bli mycket trevligt. Erica och dom har köpt en riktigt rolig sak som vi ska ha kul med ikväll! Kan inte nämna det, ifall Elin läser detta.

Jag har sådana klädersbekymmer, vet inte alls vad jag vill ha på mig! Jag har bara med mig två klännigar och ingen av dom vill jag egentligen ha på mig. Suck! Erica kanske har någonting jag kan låna? ;)

Hur ser eran kväll ut? Har hört att det ska vara mycket på ICE! Hoppas ni har det bra, Puss läsare!

EMILY ROSE

Som ni har märkt så är jag en  film-människa. Jag är med Micke nu och vi ska titta på "exorcism of  emily rose" Det är baserat på en sann historia och  alla säger att ´det är typ den läskigaste film som dom har sett´ Jag själv har fatiskt aldrig sett den, så det ska bli spännande. Bara det jag har hört talas om, så tycker jag att den verkar skithemsk! Stackars flicka och familj. Tror ni på berättelsen? Man kan ju än läsa om det på internet osv, verkar lite creepy.


Imorgon blir det födelsedagsfirande i Luleå, för Elin som fyller 17 år! Grattis sötnos! Så jag åker dit kring halv 4 och gör mig iordning hos Olli, sedan bär det av till Sunderbyn :) Hur ser eran helg ut? Hoppas att ni har det bra! Puss

GOOD MORNIN´

Jag har precis vaknat, Micke har sovit hära. Vi ska snart gå ner på djuraffären och köpa pellets, det ska bli skönt. Då smutsar inte Nala ner så mycket när hon är  uppe med oss. Men först av allt ska jag se våra bästa år ;) Plugg sedan! Hur har ni det? Puss

OCEAN LOUNGE

Nu har vi köpt hemma massa gott och god mat. Det känns bra att ha mycket sånt i lägenheten :) Fast jag är besviken för vi glömde nudlar! Jag och mamma gick till Kicks, hon köpte escada-ocean lounge åt mig! YES, NU HAR JAG DEN! och den luktar såååå gott!

    Kicks - 499 kr.
Nu ska jag iallafall plugga och jag har såå stor lust att gå på stepen på stepin ikväll, men jag vet inte om jag har tid! Måste plugga, måste plugga..

Nu ska jag äta, ha det bra sötisar! Puss

HANSSONS CAFÉ

Jag och Vanessa har varit och fikat på Hanssons. Jag tog en kladdkaka och en choklad med vispgrädde. Man blev ganska less efter ett tag! Men till en början var det himla gott  
 

Nu ska jag gå på Coop och handla massor, mamma har kommit hem! :) Äntligen! Vi ska köpa pellets till Nala, så att hon inte skräpar så mycket. Vi ska köpa tandkräm, toapapper, nudlar och massa god mat! Hoppas ni har det bra! Puss.

STORSTÄDNING

Namnet kanske blir Nala iallafall, Chanelle eller Nala :) Vad tycker ni?
Hela dagen har bestått av städning. Fy vad vi har städat jag och Micke. Först var vi hemma hos pappa och städade där i mitt rum, jättefint! Sedan nu, hela mammas lägenhet. Det var jag tyvärr tvungen att göra eftersom hon kommer hem ifrån Afrika imorgon och här såg hemskt ut kan jag säga! Ni kan väl tänka er ifall man är hemma sex veckor själv? Hehe. Dessutom skulle jag få nya escada parfymen av henne om jag städade lägenheten, så jaa.. visst. Det var ändå jävligt nödvändigt så ;p

    
        Toan                       Mitt rum
   
                        Köket
 
                Vardagsrummet    

Jag har precis varit och handlat på coop, en "liten middag" till mig och Micke.
En gorbies, en minipizza, en passionsfruktsdricka, två nudelpaket (biff såklart) och två jättegoda drickyoghurts! Mums. Jag ser framemot det efter alla kalorier som jag har bränt ifrån städningen. Tack till min älskling som hjälpte till med tålamodet uppe! 

                   Och här ligger mitt lilla hjärta och längtar efter att få lite uppmärksamhet!
          


CHANELLE ♥

Nu har jag hämtat min pärla! Och hon är så söt, världens sötaste! Chanelle heter hon ♥




Så jag har gjort fint i hennes bur, gett henne något att äta och vatten såklart. Nu ska hon få känna sig lite hemmastadd ett tag innan jag kommer och stör, tänkte jag. Idag kom pappa hem ifrån Spanien, så vi har hämtat honom på flygplatsen. När han kom hem fick jag ett supersnyggt badlakan, (behövdes) och det vet nog han om.. + att jag fick en super fin t-shirt! 
                                                                                    


Ps.
Om någon har försökt ringa mig och aldrig fått tag i mig, så beror det på att min mobil är i stan hos min mamma och där har den varit sedan igårmorse.
Puss ♥


DREAM COME TRUE

Nu har jag hittat min ängeeel!
Jag och Micke var påväg till djuraffären idag, då sa jag - Jag skulle så gärna vilja ha en ljusbrun kanin som är jättehårig.



Min dröm slog tydligen in, för så fort vi kom in på djurmagasinet, satt den där i buren. En ljusbrun lejonhuvad kanin som var mycket hårig! På bilden är det inte den kaninen, men den var väldigt lik. Vi ska fara och hämta den om ca en halvtimma och jag längtar jättemycket. Uppdaterar senare om namn :) Några förslag?
Kram

ESCADA

Jag var inne på Kicks idag med Vanessa
såg att den nya Escada -sommardoften, har kommit ut.
Ocean Lounge.

Escada är mina absoluta favoritparfymer allihopa! Jag tycker att dom luktar så himla gott. Dessa är mina ;
 
Sunset heat,        rock ´n reo      och       escada -magnetism.

Escada magnetism är en som jag aldrig har ledsnat på, jag tror jag har köpt den parfymen minst 5 gånger. Här är andra parfymer ifrån escada som jag också vill ha ;

Framförallt Moonsparkle och den nya -Ocean Lounge.

Smack till escada ♥

Jag vill också ha Britneys nya parfym, eftersom att jag har de två andra av hennes runda. Curious är också helt okej!

        Fantasy                            Midnight

                  En till parfym jag älskar är Paris Hiltons -Heiress.



JAG SUGER PÅ ATT BAKA

Jag har insett det nu, vad jag än gör så blir allt helt fel vad gäller hemmasysslor. Jag som älskar att baka och laga mat, varför kan det aldrig bli rätt?



Just nu håller jag och Micke på att baka kladdkaka. Jag som är så klantig, slog upp i två böcker TVÅ recept "kladdkaka" Båda var helt olika. Under tiden som jag stod och hällde i ingredienserna så kollade jag på dem båda, eftersom jag glömde bort att jag hade TVÅ recept uppslagna. Nu är kakan helt förstört! Skit.

Här har ni iallafall ETT recept -
2 dl vetemjöl
3 dl socker
3 msk kakao
1 msk vaniljsocker
1 dl flytande margarin
2 st ägg

ANIMAL FARM

Idag har jag bara varit nyttig! Ja, förutom ett miniskrov på frasses då.
Efter det åkte jag och Vanessa till Step-in för att träna, det var riktigt skönt och fyfan vad det tog! Sedan gick vi på stan ett tag och Micke hämtade mig efter en stund. Vi åkte hem till honom och jag kom på hur mycket läxa jag egentligen har. Väldigt läskigt att jag tänker på det på lovet, men vad ska man annars göra när man har en jobbig skolvecka efter lovet? Jag skrev iallafall min engelska bokrecension på Animal Farm. Eftersom att jag tycker att just det är det jobbigaste av alla läxor, så började jag med det. Nu har jag kvar
- Svenska provs plugg
- Naturkunskap prov plugg
- Rättskunskap plugg

Allt är jobbigt och lär ta en jädrans tid, men jag ska fixa det!
Nu ska jag gå och gosa med min älskling, det förtjänar han!
Tjao

THAT´S WHAT I PROMMISED YOU

Här är bilderna som jag lovade er ifrån myskvällen vid badkaret igår :



Och här är vårat mysfika ifrån ikväll. Mackor och oboy, våran favorit.


SPLINTER

Jag är hemma hos Micke nu, vi ska precis se på skräckfilmen Splinter, den ska tydligen vara bra. Blir väl att vi gör något gott kvällsfika också :) Vi har idag beslutat oss för att börja följa en ny serie Dead Set, den verkar vara bra. Det är en skräckserie.


Mysig Söndagskväll, jag är lyckligare än någon annan i världen att jag har lov och jag får dessutom mysa med världens underbaraste kille hur mycket jag vill :*

Blondinbella VS Kenza

Personligen tycker jag att kenzaz blogg är mycket bättre och mer läsvärd än blondinbellas. Vad tycker ni?
Dessutom är kenza mycket vackrare!
Blondinbella

Kenza

Bleeding love

Sjuka jävel! Han är så jävla bra!



Är med Vanessa nu :) Vi sitter och lyssnar lite på honom! Vi hade tänkt se film, men vi har babblat för mycket så det hinns nog inte med:) Jag ska till Micke snart, han kommer och hämtar mig i stan. Imorgon blir det träning på step in med Vanessa, det ska bli skönt! Vad är sportlovet annars till för?;)
Hur har eran helg varit?
Puss

BÄSTA GENREN

Micke började för ett tag sedan se " First blood 2 " på 4an och sa att den filmen var så himla bra. Vad kul, sa jag och frågade vad den handlade om. Jag citerar Micke
" Det är den manligaste filmen som någonsin har gjorts. Det är bara skjuta och blod i filmen, inte en enda tjej är med! Så jävla grym film "  Vilken tjej i hela världen skulle bli sugen på en film som beskrivs sådär? ;p Haha, ingen tror jag. Jag beslutade mig för att sätta mig här istället, för ett tag :)

Jag hatar verkligen actionfilmer och ännu mer "kill-filmer" där allt bara handlar om att skjuta, slåss, döda. Mina favoriter är romantik, komedi och skräckisar är faktiskt också bra. Efter mitt tänkande skulle jag nog kunna dela upp dem vanligaste genrena såhär :

Tjejer:                                                                                                             Killar:
Drama                                                                                                           Thiller 
Komedi                                                                                                         Skräckis
Romantik                                                                                                      Rysare
Skräckis                                                                                                        Action
Rysare                                                                                                       Science fiction                                                                                                   
                   
Men vad är egentligen skillnaden på skräckisar och rysare?! ;/ Och den genren tycker jag är för både tjejer och killar egentligen?! Men kom igen tjejer, vi har så mycket roligare/bättre filmer att titta på! Eller hur? ;)

WESTERN FARM

Planerna var egentligen att fara till farmen ikväll. Planerna blev ändrade och det ångrar jag faktiskt inte, jag är så himla trött. Jag och Micke har befunnit oss i huset i sävast, hos pappa, eftersom att han är i Spanien :) Vi har badat och druckit litegrann och det var varit jättemysigt. Till min stora besvikelse så hade jag ingen USBkabel till telefonen här, jag som hade tagit så mysiga bilder. Men dom kommer in imorgon då ;)

Till er andra som är på farmen - gör ingenting som inte jag skulle ha gjort ;) ha en trevlig kväll!
Puss

RSS 2.0