LIZARDS?

Hej alla!
På senaste har vi mest bara gjort oss hemma på ön. Framför allt framför poolen! Havet är riktigt härligt, men jag har inte vågat mig i änn med mina bett.. Men dem börjar gå över nu! :)

Vi har hittat en stor-favorit som restaurang, heter nang och det är väldigt billigt och trevlig personal! Idag kom han och frågade om vi ville testa en dessert som hans mamma hade gjort..
- Do you wanna taste my mums dessert?
Micke - Lizards? yes
Jag- nej jag tror han sa dessert. Yes please!

Hur som hellst, vi trivs jättebra. Imorgon ska vi nog ta strandpromenaden ner till longbeach, det är den finaste stranden här..

Angående priser.. Igår lyxade vi till det lite med mango-shakes, förätt (garlic bread), varmrätt och efterrätt. Allt var riktigt, riktigt gott och gick på ca 35 kr/person. Annars kostar en lunch eller middag ungefär 17 kr som vanligast. Sedan kan du ju även hitta dyrare och billigare.

Vi är även bjuden på fest den 1a oktober, i baren/restaurangen som vi brukar vara. Dem har öppning då inför högsäsongen och det kommer nog att bli riktigt trevligt!

Ps. Micke hälsar till henke att han saknar er allihop, dock delat mest. just pågrund av den obehagliga, dels varma känslan man får av den.


 


KOH LANTA

Hallå Sverige!

Vi fick resa i väldigt många timmar från Bangkok till Koh lanta. Det tog runt 16 timmar. Först satt vi i buss ca 11 timmar och sedan åkte vi minibuss och färga! Bussen var dock väldigt fin, det var lixom bäddar nästan. Så det gick superbra, vi sov nästan hela vägen!

Idag har vi hyrt en moped, kostar 20 kr för en dag. Billigt? Jo. Vi har kollat in hela ön. Det finns lite allt möjligt, ap-shower, elefantridning, babyelefantshow, vattenfall, stränder (varav long beach är den finaste) snake-show, dykningar osv. Vi ska självklart kolla in allt, eftersom vi bor här i 2 månader! Våran bungalow är helt ok. Väldigt mysig enligt oss, som hade förberett oss på att kissa i ett hål i marken. Mihi!

Vi har toalett, dusch, fläkt, säng och en liten byrå. En ganska stor altan också! Vi har även stranden precis nedanför oss och en pool på gården. Jag har också lyckats få BENEN fulla av myggbett, jajamen! Är det inte ganska typiskt mig? Inte bara mygg-bett som det ser ut i Sverige utan VERKLIGEN bölder!! Inte kul.. Så jag fick gå till apoteket och nu har jag fått tabletter som jag blir jätte sömnig av.. Men det börjar dock gå över iallafall :)

Just nu sitter vi på en restaurang där pizzan var ganska dyr, men vi drack en redbullvodka till som kostade ungefär 20 svenska kronor.

Hinner inte lägga upp bilder eller svara på frågor nu, men sen :)
(Fanny jag svarar på ditt mail så fort jag kan..
Har bara tio minuter kvar av batteriet(!!) LOVE)





RESEPLANER

Jag har faktiskt haft läsarrekord medan vi har varit här borta! Detta måste ju innebära att ni är jätte intresserade av Thailand.
Vilket självklart gör att jag vill uppdatera ännu mer åt er :)
Dock vore det kul med lite kommentarer!

Nåväl, idag har vi gjort en deal med ett resebolag. Skulle vilja höra lite om vad ni tycker om detta. Själv tycker jag att det är ganska billigt, men jag vet inte.. Vi har inte så jätte gott om pengar att leva på, med tanke att vi ska vara borta i 6 månader..

Vi åker vi på Torsdag till Phuket, vi har boende där i 55 dagar i en ganska fin bungalow. Efter det har vi resa till Krabi för att sedan flyga till Malaysia. När vi är i Malaysia så har vi inget boende än för de kan dem ju inte fixa här ifrån. Men iallafall så har vi sedan EFTER malaysia även flyg därifrån och till öarna Koh samui och Koh pahnang. Allt detta är ju ändå under högsäsong och då har vi även boende i priset. Där har vi boende fram till 1 Januari. Alltså en månad efter Malaysia. Vi får alltså boende för tre månader plus ALL transfer mellan ställerna för 8600 kr. Detta innebär att man för strax under hundra spänn per dag PLUS att man även har alla resor klara under den tiden. Jag har svårt att tro att man kommer undan billigare, men vad tror ni?

Det kändes bara så skönt att ta detta,
ha allting klart under denna tid och slippa fundera på var man ska.
(förutom i Malaysia)

Bilder från hotellet och igår:

Hotellrummet i Bangkok



Vi två i tuktuken! (taxi) som sagt, 10 kr för en timma.


Tuktuk.




Middagen igårkväll.


Restaurangen. Kolla in våra gigantiska öl i hinken på disken för bara 9 kr.


Idag vid poolen, (hehe blev att ligga lite i skuggan som ni ser.) VARMT.





FORTSÄTTNING BANGKOK

Hejsan alla!
Igår var vi ute och åt middag i närheten av hotellet.
Denna gång fick vi väldigt god thaimat. Friterad kyckling med coconut och ris!
Smakade bättre än på kina där hemma. Vi tog även en stor kall öl till maten.
Maten + ölen gick på ca 50 kr per person. Det är billigt, men man kan helt säkert komma MYCKET billigare undan. Bara det att vi är i bangkok just nu och det är väl det dyraste stället.

Just nu ska vi gå ner till poolen och ta ett dopp!
Sedan ska vi åka och shoppa lite i Bangkok city.
Hoppas allt är bra, saknar alla mina nära där hemma.
Love you!


BANGKOK

Jajjemen! Nu är vi framme i Bangkok och har trådlöst internet på hotellet, så såklart tänkte jag passa på att uppdatera åt er. Flygningen gick jättebra, 11 timmar tog det men det var absolut inte lika jobbigt som jag trodde. Vi såg på film, lyssnade på musik, pratade med en gubbe vars alla hans vänner hade gått bort.. Stackars!

När vi kom fram var vi båda väldigt trötta. Skrattade åt det mesta, men sedan hände en riktigt kul sak.. Vi skulle ta en taxi till hotellet. Micke skulle sätta sig i framsätet, och det är ju vänster-trafik här. Så han satte sig framför ratten i taxin. Taxichauffören såg ganska förvånad ut, ungefär som att vi tänkte stjäla bilen. Micke såg lika förvånad ut när han upptäckte vad han hade gjort! Och jag bara skrattade.. Byggnaderna, trafiken och allt runt omkring är inte likt någonting som vi sett förut. Vi var helt fascinerade när vi åkte till hotellet! Iallafall är det ett hyffsat fint hotell med pool osv. För två nätter kostade det 325 kr per person!
Ganska billigt för att vara i Bangkok skulle jag tro!

Sedan försökte vi oss på en promenad runt omkring men värmen är verkligen fruktansvärd! OCH DETTA SKA FÖRESTÄLLA VINTER? Jaja, vi hinner väl vänja oss. Hade bara kunnat döda för att slänga mig i en pool med is medan vi vandrade där! Vi köpte lunch i en thailändsk restaurang, som vi svenskar skulle kalla en gränd med en stekplatta. Det kostade iallafall bara 8 kr!

Det är väl ungefär det som har hänt hittills! Ikväll ska vi på ett slags seaworld och se på en massa fiskar!
Imorgon blir det SHOPPPING i BANGKOK! Ni kommer höra från oss snart igen.
Många kramar och pussar från oss!


Vi två påväg in i planet :*


En trött på flygplanet.


8 kr bläckfisklunch = springmask + åtskilliga toabesök.(skämt åsido)


hjärtat försöker äta med pinnar

HEJDÅ ALLA

Nu blir ett jäkligt långt inlägg så håll i er. Hehe.

Helgen har varit helt underbar!
I Fredags så var mina tjejer här. Det var jag, Vanessa, Erika, Fanny, Jennie, Sofia och Elin :) Några saknade men de kom på Lördagen istället! Dock tråkigt att inte Mariell kunde komma, eftersom hon är i jokkmokk. Men vi hann ändå ses innan och säga hejdå.

Iallafall så satt vi mest bara och pratade om allt möjligt, såg idol. Och sedan när det bara var jag, jennie, vanessa och erika kvar.. Då spelade vi cirkus halva natten ;) haha.

På Lördagen hade jag massor att göra på dagen. Sedan kom Micke, Tobbe, Oskar, Mats, Martin och Rickard hit och ville ha lite killhäng. Så de lånade bastun och käkade pizza, medan jag, Elin, Elin och Erika höll oss lite undan och hade lite tjejmys. Slutligen mot kvällen kom Jennie, Emilia, Olivia, Jessica, Gustav och Vanessa. När Vanessa kom började jag såklart gråta för hon hade med sig en fin ros! När de kom så var jag redan riktigt på G och jag hade sån himla rolig kväll! Har typ aldrig varit så glad och sprallig :) Så det blev riktigt lyckad för min del iallafall. Men jobbigt sedan när folk for hem, mycket tårar förstås.

Erika, Vanessa, Emilia, Micke, Tobbe och Oskar sov över. Men jag skedade med Erika och Vanessa för sista gången..

Idag har jag farit runt som en galning. Först till farmor och farfar för att säga hejdå, fick lite resepengar. Sedan åkte jag till panelen och åt middag med mamma och pappa! Fanny kom dit och sa hejdå. Efter det åkte jag och röstade. Sedan har jag bara fixat och trixat i en massa grejer inför resan, men nu är allting klart!

Just nu sitter jag och myser med Vanessa och vet inte hur jag ska kunna säga hejdå till henne på riktigt. Men vi kommer ju att måsta göra det ikväll, tyvärr. Imorgon åker vi och det kommer verkligen bli jättekul, men det finns så många som jag kommer sakna!

Kommer iallafall uppdatera här så ofta jag kan om resan. Så hoppas ni stannar kvar :) Ha ett jäkligt bra fortsatt år allihopa! Puss och KRAM.


Rickard, Elin, Tobbe, Gurra och Elin.


Jag och Erika <3


Martin och Gurra


Grabb-häng!


Elin, Emilia, Erika, Olivia, Jessica, Martin och Mats.


Finaste brudar!


Jag och sötElin!


Ooops! Mina möbler verkar inte ha stått så stadigt..


Heej snygging!


Jag och SötElin!


ONSDAG

OMG är alldeles sluut efter dagen, har varit en händelserik dag. OHja.
Nåväl hade iaf väldigt mysigt med mina snyggbruds.

Imorgon får vi se vad som händer.
Nu myser jag med Micke iaf, vi ska lägga oss snart.
Jag jobbar nämligen 10.30-20.00 imorgon! PUST.
Och micke är typ sjuk :)

Ha en trevlig kväll!

IDOLMYS

Hejhej! Sov hos Fanny inatt men drog och jobbade klockan 11
och har jobbat hela dagen sedan dess.

Ska hoppa in i duschen och sedan åka till Mariell med Vanessa.
Vi ska ha massa idolmys! :*




Ikväll åker jag kanske hem till pappa och börjar packa litegrann..
Micke skulle mest troligt hämta upp mig senare :)
Mysigt att träffa honom igen, det var ett tag sedan! Men man vill verkligen passa på att umgås med alla sina närmsta nu innan man åker. Så hela veckan och helgen är ta mig tusan nästan fullbokad, vet inte hur jag ska hinna klämma in allting(!!) Farmor och farfar är ju också ett måste att hinna träffa innan jag åker. Morfar umgicks jag med igår så! :) Världens bästa.

Längtar till helgen, då blir det massor av glädje
och förmodligen tårar med mina bästa! <3


TISDAG

Fick en fråga om vem jag ska åka till Thailand med, och det är ju såklart med Micke då :) Hade ju aldrig klarat mig utan honom i ett halvår. Men sedan kommer några kompisar och hälsar på! Först mina tjejkompisar i December och sedan hans killkompisar i Januari! Det kommer bli riktigt kul. Mamma och pappa ska mest troligt också hälsa på :)

Just nu sitter jag hemma och myser hos Fanny. Vi har sett Idol och Sanne var jätte duktig, även tremänning Björn! :) Fick rysningar av dem båda. Nu ska vi slå på någon film eller så! Ha en trevlig kväll :) Puss


Jag och min snygga partypingla!


EN VECKA KVAR..

Idag jobbade jag fram till klockan 8, efter det åkte jag och Vanessa till Luleå och var med Erika och Emilia. De bokade sin resa till Thailand, så nu är det klart! Dem kommer den 3e December! :D

Själv åker vi om prick en vecka. På måndag! Det känns jääävligt kul men jävligt nervöst!
Fan så härligt det kommer bli. Nu är jag hemma hos Nessi och ska sova här.
Hoppas allt är bra med er :)


SÖNDAG

Är otroligt slut efter helgens jobb.
Har ont i fötter, ben, rumpa..

Nu är det så himla skönt att vara hemma och rå om sig.
Har inte så mycket att säga. Men jag hoppas ni har det bra!:)


UTFLYTTNINGSFEST

Idag jobbade jag 11-20!
Efter det så skyndade jag mig iväg till Elin och Martins utflyttningsfest.
Det var riktigt trevligt, och alla de där människorna som jag
verkligen tycker om att umgås med var där!
Det blev iaf ganska lugnt, för jag börjar jobba klockan 12 imorgon :)
Tog bara något glas vin och det var riktigt skönt efter en så lång arbetsdag!

Imorgon har jag inga planer! Puss på er.

SKRÄMMANDE SKOGEN?

Blir så jävla, jävla leds på vissa saker..
Hade kunnat spricka men istället ska jag försöka att skita i att tänka på det.
Ibland förstår jag inte riktigt hur du tänker..

Ikväll har jag och Elin varit och gått gåt-runda med Maria och hennes kompisar. Maria fyllde ju 13 för några dagar sedan så nu hade hon disco för hennes vänner. Gåt-rundan var inte som vanliga rundor utan det var RIKTIGT läskigt! Mats, Micke och Martin var gömda ute i skogen i riktigt äckliga masker. Det spelades äckliga varg-ljud från en spelare och dem lät ute i skogen.. Sedan visade dem sig i sina svarta rockar här och där, med ryggen mot. Jag tror att jag och Elin blev MINST lika rädda som barnen. Haha! :)

Nu ska jag ladda hem Idol, och se på det!
Angående kungarna av Tylösand så var jag lite besviken.. Det gick som inte ut på någonting! Jag tycker de kunde ha haft lite uppgifter, tävlingar och grejer. Nu ska jag krypa ner i soffan med min karl, puss!

BRUNETT

Igår slingade jag mamma och hennes kompis hår, de blev jättefina! :) Mamma ville bara ha några bruna slingor, men det råkade bli ganska många bruna slingor. Så nu är hon i princip brunett :) haha. Snacka om att hon fick en chock! Jag med.. Hon har aldrig någonsin gjort något med håret förut, utan alltid varit blond med samma frisyr. Men hon passade jätte bra i det:) Skit fin blev hon! Hon kommer nog vänja sig snart.


Nåja, nu är jag iallafall hemma hos Micke. Gud vad mysigt det var att se han igen! Klockan 15.45 ska jag jobba.
Idag är det bara 9 dagar kvar! Shit alltså!

DISKUSSION

Åhhh! Nu sitter vi och stor diskuterar här..
DE KOMMER NOG MEST TROLIGT ATT HÄLSA PÅ MIG OCH MICKE I THAILAND!
(Vanessa, Erika och Emilia)

Isåfall kommer dem till min födelsedag som en födelsedagpresent!
Fattar ni hur underbart? :) 3 veckor hälsar dem på mig i så fall.

Jag hoppas, hoppas, hoppas.
Inget kunde göra mig gladare :D
Det kommer bli så himla jobbigt att vara ifrån dem alla i 6 månader..

Men nu har jag fått nytt hopp! WIE :D


DISKUSSION

Åhhh! Nu sitter vi och stor diskuterar här..
DE KOMMER NOG MEST TROLIGT ATT HÄLSA PÅ MIG OCH MICKE I THAILAND!
(Vanessa, Erika och Emilia)

Isåfall kommer dem till min födelsedag som en födelsedagpresent!
Fattar ni hur underbart? :) 3 veckor hälsar dem på mig i så fall.

Jag hoppas, hoppas, hoppas.
Inget kunde göra mig gladare :D
Det kommer bli så himla jobbigt att vara ifrån dem alla i 6 månader..

Men nu har jag fått nytt hopp! WIE :D


TVÅ PIZZABAGARE DEM BOR I STADEN

dem bakar pizza mest hela dagen..
Dem bakar stora, dem bakar små.
Dem bakar några med salami på!;)


TV-KVÄLL MED UNDERBARA TJEJER

Hejsan!
Idag har vi slöat framför film. Vi har sett sex and the city 2!
Nu har vi börjat baka pizza, det ska bli såå gott! Hemmagjord pizza för oss är nostalgi, det gjorde vi alltid när vi var små i köket här i Sävast. Varje gång Erika var här :)

Ikväll åker vi till Vanessa och ska se Idol som nyss startat, det är så roligt med alla auditions!
och nystart av kungarna av tylösand på femman ska vi också se.

En kompis som jag och Vanessa träffade förra sommaren kommer nämligen vara med i programmet.
Underhållande skulle jag tro att det blir, om jag känner honom rätt. Men vi får väl se vad programmet handlar om, vi ger det en chans iallafall:) Lite som big brother, paradise hotel ska det vara, fast värre!

Nu ska vi gå och dra i oss pizzan, puss på er!


TISDAG

Hej alla läsare! :)
Idag har jag jobbat ett tag, sedan har min Erika kommit och hälsat på mig!
Vi åkte en sväng till Vanessa och såg på IDOL! Det är så kul att det har börjat:)

Nu har vi kommit hem och ska bada bastu
med ett glas kall cola och snacka massor av skit,. (hehe)
Mysigt att ha henne här! Puss på er.


GÅRDAGEN

Jag har varit sjuk nästan hela dagen, så har inte orkat uppdatera..
Men nu mår jag bättre och myser hemma med min älskade bästis.
Vanessa heter hon, för er som inte har hängt med ;) Och vi ska snart
se på massor av film och äta gott.

Gårdagen var lyckad, jag hade faktiskt riktigt kul.
Det var massor av härligt folk, mina underbara vänner! (L)
Kommer saaakna... :( Kul iallafall att Mats och Albin kommer och hälsar på i slutet av December. De har bokat resa nu :) Och mamma och pappa kommer också och hälsar på. Kanske och förhoppningsvis Erika och Emilia. Och kanske Fanny och Vanessa! DEM MÅSTE tycker jag :( Men det är ju svårt att få ihop pengar såklart.. Jag är ju ändå på andra sidan jordklotet.. hehe.

Här har ni iaf några bilder från igår..

Fest


Elin :)


Kan Vanessa, kan Vanessa, kan Vanessa svepa sprit..


Andre och Gustav! :)


Mats och Sandra!


Hela bunten, detta känns nästan som ett släktfoto..


Micke och Richard!


Micke och Elin :)



Jag och Elin!  :)


Födelsedagsbarnet med sin nya tröja som han fick av oss :)


LÖRDAG

Hej kära läsare!
Är hemma hos Micke nu, vi håller på att göra oss iordning.
Snart korkar vi upp och åker och firar Oskar som fyller 35! :)

Vi får se vad kvällen har att erbjuda, det blir nog trevligt!
Hoppas ni får en bra Lördag. Puss!

BARA FÖR ATT VARA LITE EXTRA FETA


när vi bakar så lägger vi på en liten smörklick..
 


Myser på hos bästis nu och ska strax se min älskade Eclipse!♥


MAKE UP-STORE SMINKNING OCH O-LÖSHÅRIG.

Heheh.. O-löshårig, ja.. Vanessa tog ju nämligen bort mitt löshår i Måndags :) Känns ganska tomt.. Men nu får ni då både bild på sminkningen som jag gjorde idag och även på mitt korta korta hår :(





Kram


MAKE UP STORE

Kom precis hem från Luleå!
Har först varit och fikat hos Erika som fyllde år,
sedan gick jag på make up store och fick en sminkning + smink för 500 kr.
Det var riktigt skönt! :) Och resultatet blev bra, tyckte jag.

Jag köpte en fil, samt två st ögonskuggor.
En i brunt och en i persika ungefär! :) + en mascara och en nagelfil.


Är alltså hel-nöjd! :)
Ikväll spenderar jag kvällen med Vanessa.
Puss på er!

TORSDAG

Igår sov jag som sagt hos Erika, jag och Jessica:)
Det var riktigt trevligt! Och en hel del skratt innan vi kunde sova.
Imorgon fyller Erika år, så då ska jag åka dit och fika!

Just nu sitter jag hemma hos Micke, vi har grattat
hans lillasyster Maria på hennes 13års dag! :)
Massa fika, gott och trevlig folk!

Kram

ONSDAG

Är hos Erika nu! :) Hon är ÄNTLIGEN heemma!
Har saknat hon super mycket, och nu tänker jag träffa hon
massor innan jag åker iväg!

Ikväll blir det bara mys framför TV:n! :)


RESPLANER..



ONSDAG

Idag är det första september, vilket innebär att vi åker om 19 dagar!:)
Det närmar sig verkligen.. Det är så pirrrigt!


Igår var jag i Luleå med mamma. Vi gick först och åt lunch med morfar och min kusin Simon! Efter det gick vi på stan en sväng. Jag köpte tre snygga skarfar, och present till Erika som fyller 19 på Fredag.
Som förövrigt KOMMER HEM IDAG! :D Hon har varit borta i tre månader i Nyköping.
Gissa om jag ska rejsa till Luleå och krama om henne ikväll!

Nåväl, sedan åkte vi även på mormors grav.. Saknar henne!:( Och efter det så åkte vi hem till mamma och min älskling kom hit. Vi satt hela kvällen och försökte planera ihop resan! SOM SAGT, HIMLA PIRRIGT!

Nu ska jag äta lunch, sedan jobba! Puss


RSS 2.0