SOM SAGT, IDIOTER FINNS ÖVERALLT

En fråga, om nu så många tjejer blev spöade, varför polisanmälde ni inte killen? Hade det kanske med att göra att ni faktiskt såg ut som horor eller vad? Svara gärna i ett fint blogginlägg.

Svar till "Spjuvern" - 
Här får du ett fint, fint blogginlägg alldeles för din skull : ) För det första så tycker inte jag att man ser ut som horor bara för att man har klänning, har du någonsin varit på en nattklubb? För det andra så har ordet hora en ganska grov betydelse, som inte alla verkar veta innebörden av. För det tredje så förtjänar INGEN att bli slagen pågrund av dennes utseende. Tänk efter lite innan du skriver för, en kille som kommer till en fest och börjar säga sådana ord till tjejer på ett ställe där han inte har någonting att göra, som sedan slår till en tjej och tar strypgrepp för att hon bara försökt försvara sig kan inte vara riktigt frisk. Det förstår alla utom du, tyvärr. Och tro mig, en polisanmälan kommer :)


Kort klänning = hora? Eller kanske bara finklädda?

Åsikter
Postat av: vanessa

HAHAHA asså seriöst, hur genomskinlig svartsjuka var det där? Har man snygg kropp är det klart som fan att man ska visa upp den, enligt mig iallfall, och snälla någon väx upp, vet du vad hora är ens. Vad kallar du tjejer som viker ut sig? Är det samma sak eller finns det ett grövre ord för det? Märks att du inte är tillräckligt allmänbildad och inte har ett stort ordföråd. Och yess klart vi anmäler..

2009-06-22 @ 00:06:10
URL: http://shehani.blogg.se/

Varsogod och skriv

Du heter?
Kom ihåg mig?

Epost: (publiceras ej)

URL/Skriv gärna ner din blogg

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0