EN BÄTTRE DAG

Det känns faktiskt bättre idag! Det är så otroligt fint här, precis som taget ur en rese katalog. Kritvit strand, klarblått vatten och jätte vacker natur. Jag var förälskad i phiphi island, men detta är 10 gånger så vackert.

Igår gick vi ut och kollade "stan". Vi hamnade på en pub och det var lite afterski stämning där, live band och trevlig musik. Jätte trevligt folk också! Träffade en jätte söt tjej som heter Mary Jane från Californien. Jag och Mats gick hem kring 2 och sov.

Idag har vi bytt boende, eftersom vi bodde på ett skitställe med delad toa. Den var INTE fräsch, inte duschen heller.. Nu bor vi verkligen jätte fint! Badkar, AC, jätte mysig ballkong, pool osv. Vi trivs jätte bra och blir behandlade som kungar här! Gratis WIFI och frukost också, så det känns super. 3 dagar kommer vi stanna här, sedan får vi se om vi bara byter boende eller åker till någon annan ö.

Idag har vi legat på stranden ett tag och efter det tog jag och Mats en promenad! Skönt var det. Philippinerna är verkligen fascinerade av oss svenskar verkar det som! hehe.


Jag och MJ!

(mer bilder kommer sedan och på facebook)

 


PALAWAN, PHILIPPINERNA, EL NIDO

Ah HERREGUD, antligen framme i El nido, Palawan, Philippinerna!
Det har varit den varsta farden i mitt liv..

Resan borjade super bra! Vi akte med thaiair tidigt pa morgon, vi hade dock bara fatt 1 timmes somn. Vi hoppade pa planet och sag bra filmer, drack nagra vinglas, kan man motsta nar det ar gratis for en gangs skull? Sedan fick vi aven mat, och det kunde uppenbarligen inte Micke avsta eftersom han redan hade tryckt i sig en 3dubbel burgare med plusmeny pa burger king. Han at aven upp ALL mat pa flyget! Sedan somnade han riktigt fort och da gick jag till Mats och Albin och drack vin.

Nar vi kom fram till Manila sa bestamde vi oss for att aka direkt fran flygplatsen till palawan! En jatte vacker o pa philippinerna. Flyget skulle ga tva timmar efter och dar forsokte jag sova, men da skulle vi tydligen flyga kring en tornado... Jag som ar skit flygradd kunde ju da INTE SOVA! Men eftersom att alla andra somnade DIREKT sa fick jag sitta sjalv dar, jatte radd var jag. Efter det da, nar jag val somnade sa borjade dem med nagon j+vla tavling pa flyget och pratade i microfon och grejjer, sa da vakna jag direkt. Haha!

Framme i Palawan, och jag SKIT FORVIRRAD over den nya valutan(!!) gar vi ut ur flygplatsen och fragar vad en taxi kostar till El Nido. 8000 pesos. Jag holl pa att do! Sa vi overnattade pa ett hotell dar det skulle vara frukost och wifi. Internet fungerade inte och till frukost fick jag fisk-skal. Haha, allt som kan ga fel, gar fel, kanns det som!

Sedan skulle vi hoppa pa bussen till el nido 6 pa morgon, vi tankte : antligen, nu ar vi snart dar. paradiset! Nar vi hoppade pa mini bussen upptackte vi att det inte fanns balten, saterna var sa j*kla oskona(speciellt da mitt saklart som bara hade ryggstod upp till halva ryggen) Alla tyckte det var skitkul, forutom jag efter ett tag. 6 TIMMAR satt vi sa, det ar helt klart det jobbigaste hittills!(jag klagar valdigt sallan, men den har resan var vard att klaga pa!)

Nar vi kom fram fanns det typ inga boenden forutom ett som hade delad toalett, vi tog det i alla fall. Jag var skitleds efter den langa resan och nar vi kommer in forsoker jag fa in flakten, for det ar skitvarmt! Det fungerar inte.. Jag fragar vad som ar fel och dem sager att ELEN INTE FUNGERAR, bara mellan 2 och 6 i hela el nido. Da holl jag pa att borja grata typ! Da rann bagaren over..

Elin har varit har forut och hon sa att vi skulle hata det fran borjan och om nagra dagar borja alska det. Havet ar det vackraste jag har sett, det ar helt underbar natur. Precis som jag tankte mig det! Men allting har bara gatt fel, vi far se vad jag tycker om nagra dagar! Allting kommer garanterat ga bra, nu blev det ett inlagg fran en TROTT OCH LEDS Helena! Hehe.

Traffade en tysk tjej, vi fargade ogonbryn och ogonfransar i bangkok
+ansiktsmassage.


Sista middagen i Bangkok, Albin bjod pa ol!


Dem utsag mig till reseledare, undra varfor?


Vaxlade in philippinska pengar, redan dar var man blast.



Sahar satt jag i 6 timmar. Ryggstodet pa JUST MIN var otroligt oskont,
fick inte sova en enda somn och fick halla i mig
i handtaget i 6 timmar eftersom att vagen var skitskakig och
jag slog mig i fonster och personen bredvid hela tiden..


Jag efter 5 timmars powernap har i phillipinerna.
Vi har upptackt att olen ar DUBBELT sa stor som varan favorit Chang!
Den kostar bara 9 kronor, helt sjukt!

HEMLIGT ARENDE

Idag har jag och Micke gjort ett hemligt arende, kanns bra och jag kanner mig GLAD!
Det har varit mycket spring och arenden faktiskt sedan vi kom till bangkok. Vi har varit tvungen att forsoka fixa inrikesflyg i Philippinerna, och det ar tydligen jatte dyrt. Vi far se hur det kommer ga, det basta ar kanske att gora det dar! Vi har ju tankt aka fran Manila till El nido eller Boracay. Suck! Aja imorgon bar det av och jag langtar som FASEN!

Igar akte vi till MBK och shoppade, traffade upp Elin och Nathalie dar och det var jatte kul att se dom igen. Efter det gick vi pa bio, the fighters! Riktigt bra film och riktigt mysig biograf!

Eftersom vi bor mitt pa khaosan road sa ska jag och Micke ga ut och shoppa lite ikvall, resten av shoppingen sparar vi till Asia mall i Manila som ar Asiens 5 STORSTA SHOPPINGCENTER och aven 3 ggr sa billigt som thailand! Me like.

Kommer sakna thailand och asien sa mycket efter att jag kommit hem, ar inte sa lang tid kvar nu men jag ska njuta av varenda sekund. Kanner mig sa hemma har!


Micke och albin pa khaosan road


Glomt att beratta att jag hallt i en orm, riktigt cool!


MC DONALDS!!


MBK, bangkok by night


Nathalie och Elin, innan bio!


Biofotoljerna!


MONKEY MOUNTAIN, HÄSTRIDNING OCH SHOPPING



Hua hin var verkligen underbart! Varför har vi inte varit här tidigare, tänkte vi! Det finns verkligen allting i Hua hin och billigt är det. Det finns fullt av roliga aktiviteter, underbart goda restauranger som känns nästan som sverige, svensk husmanskost, massor av svenskar, nattmarknader som säljer ALLT, underbart goda fruitshakes för bara 20 baht (5 svenska). De har fina hotell och vi bor på ett hyffsat bra för bara 350 baht (39 kr var). Det är sådan mysig stämning i staden, man känner sig verkligen hemma här!

Det är gator som är fulla av barer och restauranger, just dom gatorna känns lite som phi phi island. Det är dock, vad ska jag säga, ganska barnförbjudet efter dem gatorna, tyvärr. Mycket tråkigt ser man också! Micke testade gå själv efter gatan medan jag gjorde en manikyr och pedikyr och tjejerna var verkligen som galna. Han vågade inte gå ut nå mer själv efter det! haha. På tal om manikyr och pedikyr så finns det fullt om behandlingar och span osv till ett bra pris! Min manikyr kostade bara 25 kr.

En dag bestämde vi oss för att åka till monkey mountains och monkey beach. Ett ställe där aporna "bor" här i hua hin, riktigt häftigt var det! Det första som hände när vi klev ur tuktuken var att en apa sprang fram till Micke, och det tog inte mer än en sekund så hade den hunnit slita upp påsen och ta mina nötter därifrån! Micke blev helt chockad och skrek : HELLE! Apan tog dina nötter! Haha, lite roligt.

Aporna satt i träden, på bilarna och sprang runt överallt! Jätte söta, så fick vi mata dem såklart. Vi var där länge, sedan la vi oss och solade på monkey beach.

Dagen efter så solade vi vid våran egen strand, hästridning längst stranden. Riktigt mysigt! Efter det så tog vi en powerwalk och gick till hua hins shoppingcenter, fikade massa gott där och sedan powerwalkade vi hem. Riktigt lyckat har det varit, vi är riktigt nöjda. Hua hin hade verkligen ALLTING!

 



OFÖRGLÖMLIGT

Tänkte börja med att skriva om koh phayam och att det är något av det bästa under hela våran semester.

Det var otroligt mysig stämning hela tiden, stugorna var så fina och hela ön var så fin, det var god mat. På kvällen när vattnet blev högt gungade stugorna lite mysigt. Mamma och Hans var där och det var ju det absolut bästa! 3 underbara dagar var det, helt oförglömliga! Jag och mamma hade mycket att ta igen efter alla dessa månaderna och det kan man gott säga att vi fick göra! Vi satt uppe sent och pratade, var uppe tidigt och gjorde yoga, och resten av dagarna sprang iväg så snabbt för det fanns aldrig en tråkig stund. Saknar koh phayam och mamma och Hans jätte mycket! För mycket nästan.

Stränderna på koh phayam är det vackraste vi någonsin sett. Sanden var som mjöl under fötterna, helt fantastiskt! Massagen var underbar, jag och mamma tog en två timmars! Välbehövligt. Allting var så lugnt och stilla, så man fick verkligen vila upp sig. Känner mig alldeles varm i själen efter koh phayam!

Längtar tills jag kommer hem och får umgås med min mamma hur mycket jag vill! Och tro mig att det kommer jag göra. Hon är den bästa som finns i hela världen och vi har alltid så kul!


Jag och min mamma!


Våran fina bungalow!


Massage


Underbar strand!


THE TATTOO

Tatueringen har varit efterfrågad, så här kommer bild!
Jag är super nöjd, gjorde den i Koh tao på ett super bra ställe. Det var även en svensk tjej som jobbade där, som taggade mig som fasen! Tatueringen betyder Helena på thailändska och kommer alltid påminna mig om denna resa. Det är med maskin, inte bamboo. Gjorde inte ont över huvud taget, jag tyckte mest att det kittlades ibland.

Mer uppdatering från Koh phayam kommer snart, nu är det middag!







KOH PHAYAM

När vi kom till Koh phayam såg vi bara området där vi bodde. SÅ jävla fint! Vi bor alltså på stranden. Det går inte att beskriva men vi har liksom en privat strand för resorten, lixom en egen liten sand-ö som är omringad av broar och vatten där våran feta restaurang står och sedan våra bungalows som går ut på stranden och i vattnet. Vi har lixom inglasade väggar, på sidorna och ut mot ballkongen. Ballkongen sträcker sig ut efter stranden, så ifall man hoppar ned så är man på stranden. Vi har typ 8 kuddar som är skönare än något annat jag har känt på, samma med sängen och lakanen! Mikael föll pladask in i koma i sängen efter att ha duschat i DUSCHEN.. Den är ju inte heller så tråkig! Hela badrummet är helt sjuuuukt fint. Det känns så underbart med tanke på att det är ganska stor skillnad från hur vi har bott under dessa månader i thailand. Helt sjukt vilken lyx det är.. Helt klart användbar som honeymoon-suite! VILL ALDRIG HÄRIFRÅN!

Efter att vi kom in i bungalowen så höll båda två på att börja gråta för att det var så sjukt fint! Vi har sprungit runt i tofflorna vi fått, hoppat i sängen som småbarn och klämmt i kuddarna, duschat inne i det UNDERBARA badrummet

Nu ska vi möta mamma och Hans på piren, det kommer göra min dag perfekt! Jag ska njuta av varenda dag hon är här. Reunion i underbara thailand efter 4 månaders längtan efter varandra! Tro mig att det blir kramkalas!


NASTA STOPP: KOH PHAYAM!

Hejsan! Tankte gora en snabb uppdatering, aven om det ar trist utan bilder och aven om ni ar samst pa att kommentera..

Vi ar fortfarande i Ranong och vi har besokt en slags park dar dem hade varmvattenskallor. Nagra var 70 grader varma, dar man kunde koka agg osv. Nagra var 40 graders varma och anvandes som jacuzzi dar man fick bada. Jag badade benen! Det skulle tydligen vara helande. Annars har vi gatt pa marknad, atit marknadsmat och druckit fruitshakes for ca 15 baht, ruggigt billigt! Vi har aven shoppat lite. De rum vi bor i nu kostar ca 20 kr, men det ar absolut inte de finaste rummen skulle jag vilja saga. Helt klart det varsta som vi har bott hittills, men det var ju bara tva natter. Vi passar pa att spara in lite pengar infor Fillippinerna! :)

Imorgon kommer mamma och hennes kille, da beger vi oss till Koh Phayam! Det ska bli sa j*vla KUL! Kommer kannas sa overkligt att se henne, jag kommer bli sa fruktansvart glad, kan inte forsta att det ar 4 manader sedan. Nar mamma kommer far vi dessutom kamera som pappa har skickat med, det var sa himla snallt av honom och verkligen behovligt! Eftersom min kamera gick sonder sa ville han skicka med sin egen med mamma, sa vi kan ta kort! Tusen tack!

Langtar sa mycket till imorgon, haller pa att spricka! ANTLIGEN ska jag fa krama om henne! Hoppas allting ar bra i Sverige, snart ses vi!

 

 

 


TATUERAD

Ja som jag har skrivit tidigare sa var Koh tao jatte fint. Vi hann inte direkt se sa mycket av on pa dagen, vilket jag tyckte var jattesynd eftersom att on var sa fin. Vi var mest ute pa kvallen och jag skulle helt klart vilja kalla den on for OTURS ON! Typ allting gick fel dar.. En kvall sa ramlade jag ner i ett typ "vagarbets hal" da det var morkt ute. Det var ganska langt jag foll och jag fick inte sa roliga sar pa benet. Jag har arligt typ knappt kunnat ga pa benet forann nu! Nu borjar det bli battre. Saret var ganska djupt. Efter det sa satte jag mig pa en stenmur for att kolla benet och jag skulle stodja armen mot en gras platt bakom mig! Det var dock inte bara gras utan gras som lag pa VATTEN.. Jag holl ju sjalvklart min handvaska i handen, sa att handen OCH handvaskan plumsade ner i vattnet. Da forstordes det mesta i min handvaska, bla min ALSKADE kamera.. Sa allt detta har varit ganska irriterande, samt att bade jag och Micke har varit SUPERforkyld sa vi orkar inte vara ute om dagarna eller kvallarna. Dock maste vi ju ut for att ata..

Det har dock hant en rolig sak!! Jag har tatuerat mig (!!) Trodde aldrig jag skulle vaga, men jag ville det sa garna! Skrev helena pa thailandska i nacken, vilket alltid kommer paminna mig om tiden har i thailand. Det gjorde inte ett dugg ont. Jag tyckte bara att det kittlades! Men jag var ruggigt nervos. Resultatet gjorde mig jatte glad och jag ar super nojd!

Nu ar vi i Ranong och bor pa ett super billigt hotell for bara ca 200 baht, alltsa 50 spann. Det ar ganska fint ocksa! Allting ar SA himla billigt har! Mat kostar typ 10 kr, en timme vid internet kostar 5 kr, boende typ 50 kr och olen kostar bara 5 kr pa RESTAURANGER! Det ar svinbilligt for att till och med vara thailand.. Vi har just kopt en massa frukt for bara ca 3 kr!

I overmorgon kommer mamma och Hans och det langtar vi som tuuusan efter! Ska bli sa himla kul att traffa dem! Da aker vi ut till en o som heter koh phayam, inte sa kand och valdigt lite turister. On ska se ut som Phuket och Koh samui for ca 20 ar sedan innan det blev sonderturistat, ska bli ruggigt kul att se! Skont att fa lugn och ro. Forutom det sa ska vi bo i en bungalow som ligger i vattnet, super fin. Det ska verkligen bli kul att fa bo lite finare i nagra natter. Bilder kommer nedan, den ar INTE trakig! Langtar efter mamma! Kram




Rummen


Stugorna


Restaurangen


KOH TAO GILLAR VI!

Har inte riktigt tid att skriva för vi ska snart ut och äta middag, men tänkte att jag måste dra en snabb update! Triiivs verkligen i Koh tao, det är ett riktigt fint ställe och verkligen speciellt. Känns som en del av Thailand som vi inte sett föränn nu. Vi har ju alltid bott på stranden i en bungalow, men denna gång bor vi mitt på huvudgatan som ligger mellan våran bungalow och stranden, helt perfekt! Ungefär 50 meter till stranden ändå, men man slipper bo bland all sand. Det är en gata där det finns restauranger, nattklubbar och stånd där dem säljer frukt och kyckling osv. Vi bor mitt i den! Verkligen mycket turist-saker! Jag trivs som tusan i vårat "hem" också, det är riktigt fint. Kommer lägga upp bilder tidigare! Detta rum är bland dem finaste vi har bott i och vi betalar bara 250 baht per person vilket är 62 kr var, men då bor vi fyra personer här inne. Jag, Micke, Mats och Albin! Micke är jag ju självklart van att bo med, detsamma med Mats eftersom jag har funnits i deras hus ca 3 år, hehe :) Albin dock är ganska bra på att stöka runt omkring sig, men det gör inte så mycket. Jag är inte den som har alla saker på plats heller! Första dagen fick jag dock förklara för honom att det är INTE okej att röka inomhus! hehe. Toan är jätte fin, jämfört med de vi har haft. Sängarna är underbara och ovanför på väggen har vi en stor LCD-TV. Riktigt mysigt! :) Ingen AC, men det behövs inte här eftersom vi inte får det så varmt. Vi har två fläktar istället och två dubbel sängar! Älskar stället!

Jag berättar mer om sakerna vi har gjort sedan vi kom hit en annan dag! Hoppas allting är bra i Sverige:)


Sovrum

 


TV:n uppe på väggen.

 


Våran ballkong

 


Våran toalett

 


Micke och albin, internskämt från koh tao!

 


Albin bjuder på shots

 


Jag och en svensk tjej! :)


MOT KOH TAO

Idag har jag varit lite på egen hand och shoppat inne i Thongsala. Köpte bland annat lite presenter och ett par vita leggins åt mig själv! Det var skönt att komma ut lite för sig själv faktiskt! Köpte lite lunch och bara mös i det sköna vädret. (för oss är inte skönt väder längre strålande sol, utan mulet och lite blåsigt) Micke har legat inne sjuk i jätte hög feber hela dagen, så ikväll har jag mest pysslat om honom.

Imorgon beger vi oss ut på äventyr borta på grann ön Koh tao, där vi planerar att stanna i ungefär 4-5 dagar! Sedan åker vi uppåt, eftersom det snart är dags att åka till fillipinerna. Skönt att ha så lång tid på sig och resa uppåt en liten bit åt gången. Istället för att vara långt från bangkok och sedan få ta hela resan på 1 eller 2 dagar.

Ska bli otroligt kul att få se någonting nytt nu efter att ha varit på koh phangan i nästan tre veckor. Har hört mycket gott om Koh tao!:)


MALAYSIA

For nagon kvall sedan kom jag att tanka tillbaka pa Malaysia och kom aven att tanka pa att det finns sa mycket att saga om kuala lumpur som inte jag redan har berattat. Jag lovade er aven att senare beratta lite mer om staden och det tankte jag gora nu.

Vi hade sa himla kul fran morgon till kvall. Det fanns sa mycket att gora under dagarna sa nar vi kom hem pa kvallarna var vi helt slut! Forst och framst shoppingen, jag har svart att tanka mig att det finns battre shopping nagon annanstans, aven om jag vet att det formodligen ar battre pa manhattan men kuala lumpur kan fasen inte ligga langt ifran. Dem hade allt och lite till! Sjukt billigt var det ocksa. Jag kopte massa nya klader, lite presenter tills jag ska hem och lite julklappar tills tjejerna kommer! Boende och mat var ocksa grymt billigt, maten var billigare an i thailand och boendet var ungefar pa samma prisniva. Det vi hittade i chinatown var ju dock oslagbart billigt! TV, ac, fonster, garderob och varmdusch for bara 58 kr per natt MITT I STADEN. Sjukt!

Nog om det.. Vi hade sa himla kul med alla aktiviteter ocksa, varje ny dag hade vi sa mycket kul framfor oss. Under tva veckors tid hann vi med allt mojligt och jag tror vi betalade max 400 svenska kr for aktiviteter under fjorton dagars tid. Vi var pa ett aqvarium dar vi fick se alla mojliga djur och nar dem matades. Pirayor, hajar, stingrockor, skoldpaddor, ormar, spindlar osv. Vi besokte valdigt kanda byggnader som KLCC towers och KL tower. Vi promenerade till nationalmonumentet, vi sag mosqueer, kyrkor och tempel. Det var verkligen speciellt, och det fanns massor av sadana saker.

Vi besokte olika parker dar naturen var helt magisk! Det var som i en saga, jag har aldrig sett nagot liknande. Det var sa avslappnande att mysa i parkerna. Alla mojliga sorters trad, vattenfall, och sa mycket gront! Jatte vackert.

Vi var pa en nojespark som hade ALLT du kan dromma om! Helt enormt stor, i parken fanns da 5 olika slags parker ; tivoli, skrackpark, extremepark, vattenpark och djurpark. Det var super mysigt och nagot av det basta under resan! Jag hade helt klart velat aka tillbaka dit och gora om det. I skrackparken fanns det en skracktunnel som man gick igenom och den var inte som i sverige, den var verkligen skit acklig! Jag blev radd redan innan jag hade gatt in! Efter ett tag gick tunneln over i 3D och man fick satta pa sig 3D brillor, behover jag ens beratta om det blev mer laskigt? Nej, jag tankte det. Fy vad coolt det var!

Vi sag massa djur pa zoo som apor, tigrar, bjornar, panter, faglar, ormar, odlor osv! En apa tog min karta som jag holl i, sa sot! Dem ar verkligen snabba aporna, man hinner inte riktigt med i deras bus. Hehe.

Vi hoppade i super stora hoppmattor, svinhogt upp i luften! Vi paddlade kanot i en jatte mysig park. Vi akte linbana hogt over vattnet. Vi skot paintball (jag var faktiskt jattebra!) och vi skot pilbage (det var jag mindre bra pa..) Men micke var saklart jatteduktig pa allting! Forutom nar han akte linbana och plotsligt borja snurra runt flera varv i luften, da blev jag lite radd. Dem sa att man skulle halla benen tatt ihop, men hans var da overallt ute i luften och sprattla! Fyrhjuling upp i bergen akte vi ocksa. Sa jag kanner att vi hann med det mesta, det var en riktigt, riktigt rolig semester dar vi verkligen gjorde allt vi kande for! Kuala lumpur finns i mitt hjarta, gud vad vi trivdes dar. Det var sa latt att ta sig overallt i staden ocksa, man akte tunnelbana/pendeltag overallt for 3 kr. Det var inte en enda gang som vi tappade bort oss i staden aven fast den var sa stor. Jag blir riktigt glad nar jag tanker tillbaka pa kuala lumpur, dar skapades mycket oforglomliga minnen!

Nu borja jag bara tanka pa hur mycket jag kommer sakna thailand nar jag ska hem, åh jag tror verkligen att jag kommer vara jatte ledsen! Efter tre manader har det lixom blivit en sjalvklarhet att ha allt det har, aven om jag minst en gang per dag ser mig omkring och forsoker ta in hur bra vi har det. Men halva tiden har gatt och det har gatt riktigt fort. Jag kommer helt klart gladjas at den har resan resten av mitt liv, det ar jag sa himla saker pa.


Malaysia, November 2010.


ROLIGA BILDER FRÅN IGÅR


Haad rin beach en vanlig Torsdag!

 


Jag verkar inte väga så mycket för Oskar...

 


Armbrytning.. Alla hejar som tusan för de slog vad om 5 öl, Oskar vann såklart!
Hurra för vårat team!



Grabbarna hoppade eldhopprep, jag fick inte.. Micke var för rädd om mitt hår!

 


Jag och min lilla pärla!

 


Dans inne på drop in club! Så kul!

 


Oskar och Micke, innan hemgång...

 

 


HAAD RIN

Igår blev kvällen jätte lyckad! Vi tänkte åka på black moon party efter våran strand, men det kostade 500 baht så istället bestämde vi oss för att åka till haad rin och festa, där det är gratis och alltid lyckat!

Det har blivit lite mycket partaj nu på sistone, men det är svårt att undvika när sina vänner kommer och hälsar på. Igårkväll kom Johanna och Oskar hit, så då var vi tvugna att fira det! :) Men det blev riktigt kul! Vi hängde mest vid en bar kallad drop in club, alla killarna sprang i eld-ringen och hoppade. Vi dansade massor till bra musik och jag träffade några thai tjejer som jag pratade endel med, och de fick göra en "thailändsk" frisyr på mig, hehe.

Jag och Micke åkte hem vid fem, och jag var inte alls trött för vi har ställt om dygnet så mycket! Man sover så länge på dagarna när vädret är dåligt.. Men det ska det bli bättring på!

trettondagsafton så var vi bara hemma och mös! Jag, micke, albin och mats köpte hem en massa godis, chips och cola och såg på filmer! Det kändes välbehövligt, annars har vi mest bara myst på resten av dagarna också. Antingen till film hemma eller till någon film på en "filmbar" där man kan ligga i sackosäckar eller hängmatta och äta något gott från restaurangen!

Bilder kommer senare, dem nedanför är inte från igår! det är lite bilder från utgången för 4 dagar sedan, innan Elin och Nathalie åkte iväg till fillippinerna! Det var riktigt kul att få umgås och lära känna dem, riktigt fina tjejer! vi hade en jätte rolig kväll.


Elin, Nathalie, Robin, jag och Albin!

 


Mats, albin och micke!

 


Jag och Elin sitter och babblar

 


Robin, Nathalie, albin och elin!

 


Albin och Elin!

 


Albin, elin och jag!

 

 

 


OM ÅR 2010

Årets bästa: Studenten, balen, studentresan, vi blev förlovade och såklart älskade thailand! Haft det bästa året i mitt liv.
Årets värsta: Förlora någon nära!
Årets händelse: Samma som de ovanför. Men absolut förlovningen och dykning!
Årets resa: Thailand ofcourse! Heelt klart det bästa. Studentresan var grym också! Jag och mamma i egypten var också riktigt mysigt, saknar det! Resor är ju alltid bra. Men thailand är det bästa i mitt liv!
Årets fest: Nyår! Dock har vi haft många ruggigt roliga festkvällar här borta, samma i bulgarien!
Årets dag: Studenten! Underbart!
Årets present: Min bärbara dator:)
Årets tårar: Oj, vet inte..
Årets person: Har många personer och nämna detta år!
Årets låt:
Oh alldeles för många!
Årets film: Vet inte!
Årets bok: Karin fossum - den som älskar något annat.
Årets lögn: Har inte fått höra så många lögner som jag vet om! :)
Årets kyss: Alla av min underbara!
Årets natt: Nyårsnatten till år 2011! Helt otrolig. Hade också massor av roliga nätter när tjejerna var här! SAKNA!
Årets ord: Hehe, vettetusan!
Årets gräl: Jag vet inte, det har nog varit några sådana :p
Årets ''vill ha'': PENGAR!
Årets skämt: Finns nog för många för att komma på något speciellt :)
Årets längtan: Helt klart till mina underbara vänner och min underbara familj! Årets och livets största längtan!
Årets månad: December, mars och juni!
Årets beroende: Har inte så många saker jag är beroende av förutom mina nära!
Årets vårminne: Semestern med mamma till Egypten, det var underbart!
Årets frisyr: En liten boll på skallen är alltid skönt!
Årets sommarminne: BULGARIEN, STUDENTEN, BALEN!
Årets smärta: Har inte haft så mycket till smärta förutom hemlängtan ibland härifrån. Inte längtan hem utan viljan att dem jag älskar ska komma HIT! Fast jag saknar också mitt hus och pappas och mammas goda mat OTROLIGT mycket.
Årets roligaste: Som jag nämnt tidigare! Det här året har varit det bästa förutom en tråkig sak!
Årets vinterminne: Har bara haft vinter i början av året. Och när jag tänker tillbaka på det så saknar jag dagarna i backen. Jag och Vanessa hade riktigt mysigt en dag i kåbdalis!
Årets tråkigaste: Jag tyckte kylan på vintern var jobbig, därför jag bestämde mig för att dra!
Årets överraskning: Micke som förlovade sig med mig! Han överraskade mig många gånger när han om hem från kåbdalis.
Årets mysigaste: Myskvällar med mikael! Men det jag saknar mest är myskvällar med mina föräldrar och vänner. Alla mina och vanessas filmkvällar!
Årets läskigaste: Alla oväder i thailand som varit, dem skrämmer mig skitmycket! och att lämna mitt älskade hem.
Årets konstigaste: Att inte fira jul med familjen!



Som ni ser har jag haft ett sjukt bra år. Det bästa i mitt liv förutom en sak! Men ni förstår inte hur många gånger jag hade kunnat leva om det här året. Så himla underbart! Som ni också ser, så finns det mycket saknad. Men det är inte så konstigt när man varit borta ifrån människor som man tycker så mycket om så länge. Men alla som är äkta finns alltid kvar, oavsätt hur långt borta man är. Och det längtar jag att komma hem till sedan!

LÅNGT NYÅRS INLÄGG

Nyår då.. Jag finner inga ord ens för hur lyckat det blev! Vi kom precis lagom till tolvslaget och fyrverkerierna var så galna. Det var riktigt kul att se på! Jag trodde aldrig det när jag kom dit och såg allt folk. Tänk er ett fullproppat dansgolv där man inte kan ta sig fram, fast det får inget slut för hela stranden består av lika mycket folk. Herregud! Tänk er ca 40 000 efter en strand. Jag fick fan sällskräck, jag klarade inte av att vara på stranden bland allt folk. Efter tolvslaget gick vi direkt upp till en nattklubb längre upp efter gatan där det inte var lika mycket folk, där drack vi öl och dansade. Det var riktigt trevligt! Jag, Albin, Elin, Mats och Micke hängde på klubben och tillslut tappade vi bort alla, men tur så hade jag och micke varandra för det var HELT omöjligt att någonsin hitta igen varandra där.

Vi försökte söka dem ett tag, men sedan insåg vi hur omöjligt det var och gick ner på stranden. Då var klockan vid 2-3 och då var det lite mindre folk, så då var det JÄTTE KUL! Vi hade verkligen sjukt kul. Träffade så himla mycket nya människor, riktigt roliga, sköna människor. Vi dansade på till bra låtar och över hela stranden fick man sig goda skratt hela kvällen från många olika roliga människor. Från alla möjliga länder! Vi båda hade en sån underbar nyårs afton och nu känner jag att jag aldrig vill åka från koh phangan. Jag älskar det här stället och jag älskar haad rin beach. Så himla kul man har där och så mycket gott folk det finns där. Bra musik, allting är perfekt där. Måste vara ett av världens bästa partyställen! Nyår där var det perfekta slutet på ett perfekt år.

Det enda som var lite synd var att det var så fruktansvärt mycket folk från början så jag inte klarade av att vara från stranden. Men det gjorde ju ingenting eftersom vi hittade en annan nattklubb med mindre folk! Plus att vi fick lång tid nere på stranden hur som hellst eftersom vi inte åkte hem förrän halv åtta på morgon! Hehe. Efter det sov vi gott hela dagen!


Fyrverkerierna på haad rin beach

 


Nyårspuss på tolvslaget!

 


Allt folk..

 


Micke med två sköna rastas!

 


Vattenpistol fylld av vodka!

 


Micke och två coola snubbar.

 


Jag och fantomen!

 


Kärlek

 


Påväg upp efter nätet till en nattklubb:)

 


Jag och redman utanför cactus!

 


Micke och två roliga tjejer efter att solen gått upp..

 


Inne på CACTUS! "våran" nattklubb!

 

 

 


RSS 2.0