MONKEY MOUNTAIN, HÄSTRIDNING OCH SHOPPING



Hua hin var verkligen underbart! Varför har vi inte varit här tidigare, tänkte vi! Det finns verkligen allting i Hua hin och billigt är det. Det finns fullt av roliga aktiviteter, underbart goda restauranger som känns nästan som sverige, svensk husmanskost, massor av svenskar, nattmarknader som säljer ALLT, underbart goda fruitshakes för bara 20 baht (5 svenska). De har fina hotell och vi bor på ett hyffsat bra för bara 350 baht (39 kr var). Det är sådan mysig stämning i staden, man känner sig verkligen hemma här!

Det är gator som är fulla av barer och restauranger, just dom gatorna känns lite som phi phi island. Det är dock, vad ska jag säga, ganska barnförbjudet efter dem gatorna, tyvärr. Mycket tråkigt ser man också! Micke testade gå själv efter gatan medan jag gjorde en manikyr och pedikyr och tjejerna var verkligen som galna. Han vågade inte gå ut nå mer själv efter det! haha. På tal om manikyr och pedikyr så finns det fullt om behandlingar och span osv till ett bra pris! Min manikyr kostade bara 25 kr.

En dag bestämde vi oss för att åka till monkey mountains och monkey beach. Ett ställe där aporna "bor" här i hua hin, riktigt häftigt var det! Det första som hände när vi klev ur tuktuken var att en apa sprang fram till Micke, och det tog inte mer än en sekund så hade den hunnit slita upp påsen och ta mina nötter därifrån! Micke blev helt chockad och skrek : HELLE! Apan tog dina nötter! Haha, lite roligt.

Aporna satt i träden, på bilarna och sprang runt överallt! Jätte söta, så fick vi mata dem såklart. Vi var där länge, sedan la vi oss och solade på monkey beach.

Dagen efter så solade vi vid våran egen strand, hästridning längst stranden. Riktigt mysigt! Efter det så tog vi en powerwalk och gick till hua hins shoppingcenter, fikade massa gott där och sedan powerwalkade vi hem. Riktigt lyckat har det varit, vi är riktigt nöjda. Hua hin hade verkligen ALLTING!

 



Åsikter

Varsogod och skriv

Du heter?
Kom ihåg mig?

Epost: (publiceras ej)

URL/Skriv gärna ner din blogg

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0