UNDERBARA LÖRDAG

Såhär har min dag sett ut, riktigt rolig, härlig och mysig i det underbara vädret


Jag och eve ute i solen

Spelar biljard (jag vann!!)

I lekparken och gungar lite ; ) en riktig sommardag

Spelar kubb (eve vann)

Nu ; GRILLPARTAJ!


I AINT GOT NO MORE TEARS TO CRY

Now baby come on
you think that love could never let me fear
i should have known
that you brought nothing real

Come on be a man about it
you wont die
i aint got no more tears to cry
and i cant take this no more

said how many times have i tried to turn this love around
but every time you've just let me down




AVSLUTNINGSKLÄNNING

Idag har jag köpt en avslutningsklänning, det blev inte den jag trodde tidigare men den här var skitsnygg! Lägger upp bild senare. Jag gjorde en redovisning idag som jag fick MVG på, WOHO! Jag har iaf min hjärna kvar ;)

Nu ska jag gå och sola med Eve och jag ska sova hos henne inatt, ska bli jätte mysigt! Efter solningen blir det att fara ut och springa idag igen. Det blir nog några glas vin också till kvällen. Vi ska hänga lite med Mariell och Vanessa och kolla på Vanessas nya rum också. Hoppas allt är bra! Trevlig helg, jag njuter då av att vara ledig ifrån skolan.

KVÄLLSJOGGNING

Ikväll har jag och Eve varit ute och sprungit, rensat tankarna lite. Det är sådant som vi alltid gör tillsammans. Det var skönt och jag kom fram till en lösning, så nu känns det lite bättre, fast svårt. Nu kommer jag sova bättre iallafall!



Thumbs up for me!

NÄR SKA JAG BLI TJOCK?

Min och mammas inköpslista idag ;) konstigt att jag inte är tjockare...


2 cola, 2 mineralvatten, en fanta, en seven up, en stor mineral vatten, 4 paket MER.

4 center, 2 marabou, en salta nötter, 1 kexchoklad, 2 andra choklader.

2 dipar.

2 chipspåsar sourcream and onion, 1 påse mandelpotatischips.

Salta pinnar

3 pack popcorn. + glass i frysen såklart.


Så här brukar det se ut när jag deppar, jag är en riktig tröstätare. Tur att jag har mamma vid min sida ;*

BASTU & GOMAT

Här är lite bilder ifrån min och Evis myskväll -


Jag lagade henne korvstråganoff och ris


Eve nere vid bastun

Och bastun :)

IT´S SAD

Jag vet inte vad jag göra, är så himla ledsen så jag inte vet vars jag ska försvinna. Fan fan fan

FÖRLÅT

Aldrig kan man få ett litet förlåt ens, och det förstår jag inte vad som är så svårt till någon som betyder något för en. Förlåt, är det så svårt att säga? Okej om du inte tycker att det är något fel i det du gör, men det ordet hör man dig ta mig fan aldrig säga. Jag tänker inte sitta och be efter ett förlåt, jag vill inte ens ha ett längre. Det känns som att det skulle ha kommit för länge sedan isåfall. Jag är så trött på att du inte håller saker du lovar, jag är så trött på dina usla bortförklaringar som bara gör allting värre. Jag är så trött så jag vet inte om jag kan prata med dig just nu. Då kommer jag bara bli så jävla arg och så lågt tänker jag inte sjunka och jag kommer kanske säga saker som jag sedan ångrar. Man ska aldrig prata med någon när man fortfarande är förbannad egentligen, för då säger man så lätt massa saker som man inte skulle ha sagt ifall att man väntat några timmar eller några dagar med att prata med personen. Jag orkar inte bråka på dig just nu, för som vanligt är det jag som får ta all skit och det är väl mitt fel också. Vi kan ta allting när du har haft ditt roliga. Fan.



Trying not to think about it

MY LOVELY DRESS

Frida har precis åkt hem och vi har nyss sett Sex and the city, the movie. Den är alltid lika bra :) Jag har suttit och kollat på olika klänningar inför skolavslutningen, satan vad jag har beslutsångest och min dåliga ekonomi gör det inte bättre. Det är sant faktiskt, jag har verkligen dålig ekonomi just nu. Då känns allt rätt meningslöst, det är mycket som jag kan kämpa mot men finns det inte ett öre på kontot så känns typ ingenting bra. Tur så kommer studiebidraget om 3 dagar :) Därför har jag råd att beställa min söta klänning som jag hittade på internet, jag älskar den! Inte riktigt min stil i vanliga fall, men på något sätt kände jag ändå hur det skrek helena om den. Jag älskar den :) Kul med någon nytt också, som inte är likt allt annat man bär!


















Den är inte lika plastig som den ser ut :)
  Nu ska jag gå och lägga mig så att jag orkar med dagen imorgon, inte för att jag har en jobbig dag, börjar 10 och slutar halv 12 så det känns underbart :) XoXo


ONSDAG 27 MAJ

Hejsan! Jag har haft en lång skoldag idag. Fick veta mitt betyg i Filmkunskapen och det var MVG, yes! Efter skolan promenerade jag och Frida till dollarstore och köpte lite nya saker till hennes lägenhet. Sedan följde jag henne på stan och åt också gick vi på hemköp där dem hade utsäljning på 40%

Nu har jag precis ätit och vi ska väl se någon film eller så. Ikväll ska jag och Evis beställa klänningar till avslutningen, men jag hade också velat hinna ett pass på step in! =) Hoppas allt är bra med er! Küss

GOOD NEWS

ÅHHHH! Nu ska ni få höra något kul!
Det är inte bara roligt för mig, utan det kommer göra min blogg mycket roligare... JAG HAR HITTAT MIN ÄLSKADE KAMERA!! ;D Så nu kan jag äntligen börja lägga upp bilder ifrån dagarna och jag har också tänkt visa hur håret blev =) (det är på tiden) jag är rätt så blond nu, kan jag säga :) det är roligare till sommaren, tycker jag.


Lite ofixad och flottig nu efter dagen i Luleå men, jag kunde inte vänta =)
Ikväll, eller om en halvtimma väntar jag Eve här för jag ska bjuda henne på middag, korvstråganoff och ris :) Muums. Sedan klockan 7 ska vi ner till våran bastu och basta och mysa fram tills klockan 9, då vi ska se på desperate houswives :) Det ska bli en jättetrevlig kväll! Det var längesedan jag och Evis hittade på någonting kul, men nu så :) Jag hoppas att allt är bra med er! Tusen kramar!


....

Alltid samma visa

JAG ÄR NÄSTAN DÖD, TROR JAG

Jag har jobbat arslet av mig idag!
Våran klass har ju som sagt varit och paddlat idag, jag och Vanessa krigade för att komma först i mål ;)
Vi skvätte vatten med årorna, drog av motståndarna årorna, körde in i dem, slet i deras snören osv.
Men vi kom slutligen först i mål! Eller Marcus och Anton kom före, men dem var inte ens med i våran tävling :b
Jävlar vad vi slogs, den platsen förtjänade vi! Nu tror jag att mina armar håller på att dö, jag är så slut..

När jag kom hem ifrån paddlingen, som varade i 3 timmar, 5 timmar med lunch osv. Så gick jag med Eve på ungdomsmottagningen en sväng och sedan gick jag och pratade med Håkan om jobb. Jag ska jobba de första fyra veckorna av sommarlovet, sedan ta ledigt två veckor och sedan jobba två veckor till:) Så det blev 6 veckor totalt, jag tjänar dessutom mycket mer i år eftersom att jag blivit äldre ;)

Snart kommer älskling hit och då ska jag mysa på med han fram tills ikväll då Vanessa kommer, hon ska sova hära och vi har sovmorgon imorgon till 12.05 ;) Så det blir nog en hel del film för våran del!

Nu har jag babblat på hur mycket som hellst, vad har ni gjort idag? =) Kram!

WHAT NOW

Hm, var nyss med om ett ganska mystiskt samtal?!
Åh nej, vad är det som händer nudå?

SÖNDAGNATT

Oj, slumrade till lite där.. Jag vaknade av att telefonen ringde nyss och det var Eve som hade lite problem och ville komma och sova. Och det är ju självklart!, så jag sitter och väntar på att hon ska komma, det är så lätt för oss att bara springa över till varandra när det är någonting eftersom att jag bor på kungsgatan 36 och hon på kungsgatan 32 :) Min lillgumma.


Måste säga att Click var väldigt bra, fyfan vad jag grinade på slutet när hans pappa hade dött och när sedan huvudpersonen ´dog´ och alla satt runt honom och grinade. När han sedan vaknade och insåg att allt var en dröm, så insåg jag att jag hade suttit och gråtit helt i onödan. Haha! Men det var rätt skönt att få gråta en skvätt ;) Jag är så känslig när det gäller filmer..

Ne, godnatt med er nu!


SÖNDAGKVÄLL

Är med Frida nu och vi sitter och ser på Click, som går på 3an!
Den verkar rolig, har aldrig sett den tidigare.
Annars har min Söndag varit väldigt lugn,
det här blev inte så roligt inlägg men jag känner att jag inte har så livlig fantasi just nu.
Hoppas allt är bra, PUSS

STUGAN

Ja, i helgen har jag och Micke varit i stugan. Det har varit riktigt skönt och väldigt kul, vi har solat lite, sett TV, spelat spel och fiskat ;) Sammanlagt fick vi 5 fiskar!

I Fredags fick jag en äckligt stor gädda som efter typ 5 minuter drog av hela linan, ursch vad äcklig den var! Och vad sur jag blev! Igår fick Micke typ lika stor gädda som också bet av linan, sedan låg den typ och stirrade på honom vid kanten, skit ful! Haha. Önska att jag kunde lägga upp bilder men det går inte.. : (

Idag har jag duschat (SKÖNT!) och varit och fikat med mamma på Retro Café, skitgott! Ikväll ska jag väl mysa framför någon söndagsfilm, baka lite pizza och göra iordning annat gott inför morgondagen. Då ska vi nämligen ut och paddla, haha! I fem timmar ska vi paddla, hur fan ska jag orka det?! Aja, I have to. Idrottsbetyget känns viktigt.

Förövrigt hoppas jag att allt är bra med mina läsare! Också håller vi tummarna för lite mer sol, eller hur? ;) Hörs!


MYSKVÄLL

Godkväll! Imorse gick jag, Frida, Simone, Malin och en till som jag har glömt namnet på ner på kvarnängen och hade lite picknick och spelade kubb :) Det var riktigt mysigt i solen! Senare for jag med min familj och Micke och kollade på min lillsyster som dansade på en uppvisning på kulturenshus, det var jättebra!

Jag har packat ikväll eftersom att jag och Micke åker till stugan imorgon, ska bli jättemysigt! =) Jag sover hemma hos honom ikväll och vi ska mysa till någon film, just like heaven och en skräckis Mother of tears. Hjälp! Hoppas allt är bra med er, trevlig helg! ;*

GODMORGON

Godmorgon! Gud vad skönt att vara ledig.
Måste först och främst säga att jag blev jättenöjd med håret, tack Fannny! ;-* Jag och Frida var hos Fanny till ungefär 12 och sedan kom Vanessa och hämtade mig, så åkte vi till Buddbygården. Det var sådär, det är aldrig skitkul att vara på fest när man inte har druckit en droppe tycker jag : ) Jag stannade helt nykter hela kvällen och vi blev inte där nå länge, till halv 2 ungefär. Då mötte jag upp Frida och vi gick hem till mig, såg lite film också sov hon här : )
Hur var eran första lediga dag? =) KRAM

Typiskt dig, fråga mig inte om jag är less

ESTETFEST

Idag fixas håret, läääängtar!! Snart, snart, snart. Håll tummarna att det blir fint!


Nu är det långhelg och det känns så himla skönt! Jag ska snart äta och innan det kommer Frida hit en sväng, sedan åker jag till Fanny, vi ska plugga, sätta på mina extansions och kanske dricka lite. Jag beräknar att vi ungefär vid 10 drar vidare till estet-festen i Buddbyn! Det ska bli kul, men inte allt för kul eftersom att jag kommer vara rätt så nykter (har inte ett öre kvar av mina pengar) men sånt brukar ju alltid lösa sig ;) Det är avskedsfest för 3orna, som slutar nu. Sedan blir vi äldst ;) Tiden går fort.

Idag gjorde jag två prov och NKprovet gick as bra, det känns BRABRABRA! Nu har jag typ ingenting kvar innan lovet att göra, 2 VECKOR KVAR TILL SOMMARLOVET! TUMMEN UPP!

SOVMORGON & DAGOBERTSMACKA

Jag och V vaknade kring 11 och köpte varsin dagobertsmacka, det  var riktigt härligt! Vi satt ut i solen på ballkongen och åt den. Sedan durschade jag och vi gjorde oss iordning, såg lite av filmen " Just like heaven " Den verka bra :)

Idag har vi bara haft Historia i skolan, som började klockan två! Nu har jag tänkt plugga till mitt NK prov fram tills klockan 9, då Desperate börjar! (Haha, man kunde ju hoppas) Om jag känner mig själv rätt, så kommer jag ge upp om en timma. Vi ser ju ;) Har lust att gå ut i solen på stan, men det blåser så mycket idag! Hoppas allt är bra med er, KRAM!


Haha, vadå gammal bild?

HERE IT COMES

FRASSEMAT NU, gahh vilken tjockis jag är!



Vad är det med mig och onyttig mat?!

MYSKVÄLL MED V

Helllo!
Jag har glömt att säga hur ONT JAG HAR i min kind. Jag har fått en stor svullnad och blåmärke ifrån i helgen, åh jag är så klantig! Dessutom sitter det precis i min smilegrop, så fort jag ler, gäspar eller skrattar så gör det satans ont!

Nu har jag pluggat historia och jag är typ klar med det arbetet, förutom att jag inte hittade den sista frågan om någon himla krigsteknik? :/ Jaja, det löser sig! Har nött lite inför NK-provet också som jag har på Onsdag! Det känns rätt lätt, men med min otur så vet man väl aldrig hur det går.

Inatt ska Vanessa sova här, vi ska mysa på med några filmer och bara ta det lugnt! Vi har sovmorgon till 12.05 imorgon, då vi ska på rättegång i Luleå med rättskunskapen ;) Det ska bli intressant! Två stölder och narkotikainnehav. Tre stycken rättegångar är det :)

DEJA VU

Hejsan, vill börja med att säga att jag såg det söta inlägget ifrån Frida, tackar :)
Idag har jag fått sluta tidigt och det känns helt underbart skönt, har legat och schtekt lite i solen faktiskt!

Min helg har varit jättebra, i Fredags slingade Micke mitt hår & vi myste hemma. Våra mysfredagar är ju alltid de bästa :) På Lördagen var jag och grattade Robin. Jag och Elin gjorde oss först iordning hemma hos mig sedan gick vi till Robin och grillade kring halv 6. Det var jättehärligt ute i solen, med massa gomat och vin såklart!

Kvällen slutade jättetrevligt med Buzz osv, jag var förvånansvärt bra ;) Men jag har ju alltid sagt att jag får ett sjätte sinne när jag dricker och vet typ allt! Lite mysko men så är det : ) Jag sov hos Micke och Söndagen började vi med frukost ute på altan i SOLEN! Klockan tre åkte jag, Micke och Roger (hans pappa) på fotbollen och där var det också strålande sol! Boden vann med 1-0 :) Yey! På kvällen grillade vi hemma hos mig och sedan myste vi till filmen Deja vu, sedan slocknade jag.. Hehe

ett inlägg från friduslinus

tjena det är bruden med den tighta hjärnan hära som du hitttar på den bittra adressen www.friduslinus.blogg.se
tänkte skicka hälsningar till min kära vän helenagpersson,
puss på dig gumman, du är knall nu, men du har fått många pussar och kramar ikväll
inte ofta jag ger folk sånt och jag är inte ens FULL?
antingen är det ett tecken på att jag är gay ( vilket jag inte är )
eller på att du är så söt så man bara vill pussa på dig din sockerkaka ;*
helle var grymt duktig i buzz tidigare, och nu är hon och minglar och chillar fett.
ville du skulle veta att du kan ringa mig när du vill, finns här alltid,
svarar alltid och gör allt. tack för du ids lyssna på mig när det är svårt ;-*
tur att du är liten och jag är en jätte så det känns som jag beskyddar dig i allt ;-*

NEW HAIR?

Tjabba, tjena, hallå!
Nu har jag bestämt mig, det är så GRYMT mycket kläder till mig som är borta. Så jag har bestämt mig för att STORSTORSTOR STÄDA hela mitt rum, då jag ändå inte har något som hellst att göra. Jag ska gå igenom vartenda plagg i garderoben, så det finns plats för nya fina sommarkläder och jag ska fan imig hitta min kamera, som har varit borta länge! Ne, dags att ta tag i livet nu tycker jag.

Dessutom blir jag snart mer ljushårig, Mikael ska hjälpa mig att slinga håret ikväll och det blir med folie denna gång, INTE hetta som jag alltid annars har kört med, som inte är lika effektivt. Så det blir spännande! Har även beställt nya extansions som jag hämtade ut idag, SPÄNNANDE! Fanny sätter på det på mig på Torsdag med lite läxa och gott vin som sällskap. Längtar! Bilder på håret är nedanför, har mixat lite färger (eftersom att jag har slingor) men dem var grymt fina -

Cendre & Ljusblondt
Jag tror att det kommer bli bra, eftersom att jag har cendre färgen nu och den passar perfekt. Plus att jag ska göra mer blonda slingor i det ikväll och det hoppas jag på att bli den andra blonda färgen! Håll tummarna!

TIDSFÖRDRIV

SEX/KÄRLEK:

1. Är singel nu? Nej
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? Ja
3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? Ja, jag har ju ett
4. När hade du sex senast? Hehe
5. Har du kört oskyddat sex? Ja
7. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? Ja
8. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? Ja
9. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? Ja
10. Haft sex på fyllan? Ja
11. Sagt jag älskar dig till någon utan att mena det? Ja, när man var mindre visste man ju inte vad det betydde riktigt så
12. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det? Ja, såklart!
13. Sparat något från ett gammalt förhållande? Ja
14. Somnat gråtande pga kärleken? Ja
15. Varit på en blind date? Nej
16. Har du lätt att bli kär? Nej, verkligen inte
17. Har du någonsin varit kär? Ja
18. Har någon du varit tillsammans med ljugit för dig? Yes yes

KOMPISAR:
1. Har du nån bästa vän? Ja
2. Är du ofta med dina vänner? Ja
3. Vad brukar ni hitta på? Allt möjligt =)
4. Bästa minnet med nån vän? Hm, med Eve och Erica finns väl dom flesta :)
5. Säg namnet på någon riktigt bra vän? Evelina
6. Kan du vara dig själv med dina kompisar? Förmodligen :b
7. Har du hatat din bästa vän? Nej
8. Litar du på din bästa vän? Ja
9. Har du många vänner? Ja
10. Har någon av dina närmaste vänner någonsin svikit dig? Japp
11. Har någon av dina närmaste vänner fått dig att gråta? Japp
12. Vart bor din bästa vän? Boden och Luleå
13. Snackar du och dina vänner mycket skit om andra? Haha nej, någon gång kan man väl påpeka något men inte alls som jag tror många andra tjejer gör.- Isåfall snackar vi väl mer bra saker :)
14. Har du ljugit för någon kompis någongång? Ja, det tror jag
15. Har någon kompis ljugit för dig någongång? Ja
16. Ljuger du för dina vänner ofta? Nej
17. Vilken kompis/vilka kompisar var du senast med? Vanessa
18. Ställer du upp för dina vänner ofta? När dom behöver mig såklart.
19. Vilka/Vem är du mest med från din klass på skolan? Vanessa, Fanny och Jennie


SISTA SOM:
1. Du fick en puss av? - Micke
2. Sov med dig i samma säng? - Micke
3. Du delade ett riktigt skratt med? Fanny, Vanessa och Jennie
4. Du gick på bio med? Micke
5. Du höll i handen? - Vanessa (vi bad till gud att vi skulle få G på nationella, då tog vi i hand. LOL)
6. Du gick på stan med? Frida, Mariell och Eve
7. Du delade en pizza med? Micke
8. Du ringde? Micke
9. Skickade ett sms till dig? Erica
10. Du kramade? Mamma
13. Du skrev med på msn? Ingen aning
15. Du åkte bil med? Micke
16. Gav dig en komplimang? Vanessa
17. Du kollade på film med? Micke
18. Du åt med på resturang? Vanessa
19. Betalade något åt dig? Pappa
20. Grät inför dig? Vanessa

BOENDE:
1. Bor dina föräldrar tillsammans? Nej
2. Om inte vem bor du mest hos? Mamma
3. Har du eget rum? Ja
4. Egen dator? Yes
5. Egen tv? Ja
6. Egen DVD? Ja
7. Boxer? Nej
8. Internet? Ja
9. Vilka färger går i ditt rum? Vitt
10. Har du kalsonger på din golvyta? Nej
11. Får man plats att sova fler än en i din säng? Ja
12. Är köket stort? Ja
13. Ismaskin? Nej
14. Micro? Ja
15. Glass i frysen just nu? Ja, Ben&Jerrys ;)
16. Fler än ett badrum? Nej
17. Badkar eller dusch? Badkar, dusch
18. Tvättstuga? Ja
19. Balkong? Ja
20. Bra grannar? Ja

DIVERSE:
1. Favoritfärg? Brun, vit, gul
2. Mobiltelefon? Sony Ericsson 595
3. Skola och program? Björknäs, Estet Musik
4. Oskuld? Nej
5. Senaste filmen du såg? House of voices
6. Senaste låten du lyssnade på? Kommer inte ihåg :)
7. Vad står det i ditt äldsta sms som du har kvar i inkorgen? "Jo vi är på rockbaren :) det är ganska kul:) vars är du?Jag älskar dig gumman, finare tjej finns inte. Tänker på dig älskling."
8. Hur många timmar har totalt pratas i din telefon? Jag vet inte hur man kollar det ;)
9. Hur många SMS har du totalt fått på din telefon? Vet inte hur man kollar
10. Hur många SMS har du totalt skickat ifrån din telefon? Det vet jag inte heller hur man kollar :)
11. Vad åt du till middag igår? Pizza
12. Har du duschat idag? Ja imorse.
13. Vad var det senaste du sa till din mamma? Hejdå, ha så kul i Stockholm
14. Vad var det senaste din mamma sa till dig? Typ ha en bra helg!
15. Har du skolkat någon gång? Ja
16. Är du en svartsjuk person? Ja det är jag väl ganska, iallafall om jag har anledning till det
17. Kommer du bra överrens med din familj? Jo, det gör jag
18. Vad ska du äta till middag ikväll? Rostpiff och pommes :)
19. Har du några syskon? Nej, är ensambarn

TORSDAG 14 MAJ 2009

Hallå där!
Jag vet att jag har varit tråkig idag, tyvärr har jag nästan bara sovit bort hela dagen. Suck.
På morgonen var jag på sunderbyn och det gick bra, efter for jag och Micke hem till honom och åt frukost och solade ute med Annika :) Det blev gräsligt varmt med alla kläder, så vi gav upp efter ett tag.

Nu ska jag gå och lägga mig hade jag tänkt, ska upp tidigt imorgon också! Godnatt

I DONT KNOW

You still think I don´t know, but I do my love
Stop lying to me now before I´m leaving
Want to keep distance, but I can´t
It is time for you to tell me the truth
I pretend that I don´t know, I just want to hear it from you
 


TIDSFÖRDRIV

Lovar du att vara ärlig? Ja
Du heter: Helena
Smeknamn: Helle, Hellis
Låt som när du är ledsen sörjer till? Typ mest cry-rihanna eller no air-jordin sparks (vet att dom är asgamla, men dom är fortfarande bra)
Beroende av: Mat
Vem behöver du mest just nu: Hm, vet inte =) Alla jag älskar
Vad tror folk om dig? Alla har ju förutfattade meningar och det brukar inte vara så bra saker
Stämmer det? Verkligen inte
Vad får du oftast komplimanger för? Typ mina ögon och läppar
Vad säger du för att imponera på någon? Haha, brukar kanske inte komma med dom mest imponerande samtalen
Hur imponerar man på dig? Charm
Brukar du skratta för dig själv? Oja, haha
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Godmorgon hjärtat. Vad gör du för något? Ska precis kratta gården:) saknar dig massor älskling. Jag älskar dig"
Var bor du? Boden
Trivs du där: Vilket skämt, flyttar såfort jag är klart med skolan :) Trivs med vänner, familj och allting men det är ruggigt kallt här och litet. Man är ganska less när man har bott här hela livet.
Äger du några converse: Ne
Sprit, cider, vin eller öl: Cider eller vin
Brukar du bli för full: Nej, inte är det ofta iallafall
Vad har du för mobil operatör: Halebop
Är du allergisk i mot något: Mjölk och jag brukar inte må så bra efter att ha ätit lök/vitlök. Men vitlök kommer jag aldrig hålla mig ifrån ;)
Har du haft sex idag: Nope
Nästa mål i ditt liv: Flytta till Göteborg med min underbaring och plugga till Frisör.
Hur svarar du i mobilen: "Hej det är Helena" ?
Vem ringde du senast? Mamma
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Hm, att jag skulle möta henne på coop ;) En viss person är skyldig mig pengar för BRITNEY BILJETTEN ;) ;) ;) Så jag ska hämta dom
Antal timmar sömn inatt: typ 6-7 tror jag
Sov du ensam: Ja
Brukar du komma i tid: Jadå
När mår du bra: För det mesta

När blev du fotad senast: Hm, kommer inte ens ihåg ;p
Hur känner du dig nu: Trött
Vanligaste färg på dina kläder: Ja, väldigt olika
Vad tycker du om fötter: Dom har väl aldrig gjort någon illa
Vad saknar du: Jag vet inte, det finns väl endel saker. Men det är ingenting speciellt som jag går och tänker på :)
Hade du en bra kväll igår: Ja väldigt :)
Favorit dryck på morgonen: Juice
Rakar du benen: Jodå
När brukar du oftast gå och lägga dig: 11 och framåt
Är du blyg? Nej
Sysslar du med någon idrott: Nja jogging och gym
Vill du hellre ha mail än brev: Nej handskrivna brev är mysigt =)
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja

Har du spytt offentligt: Ja
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Höhö, det mesta!
Är du nöjd med ditt liv: Ja
Är du bortskämd: Nej
Vad gör du i morgon: Jag är ledig från skolan, jag ska till sunderbyn. Sedan vet jag inte :) Sova typ
Vad är det värsta du vet? Att ha dåligt samvete och folk som är falska.
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? För mycket
Vad behöver du just nu? Pengar
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Hm, eva longoria kanske
Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja, man vet vilka som man kan lita på, och dom är viktigast. Sedan finns det såklart andra också, som är bra vänner men som man inte riktigt vet vars man har dom.
Vad använder du för shampoo? Loreal ifrån frissan, as bra : )
Vad är det finaste du fått? Mycket!
En speciell dag du minns: Det är så många, orkar inte fylla hela inlägget med dom ;)
Hur gammal är du: 17
Om sju månader:  18
Du samlar på: Typ roliga sms :) haha, jag älskar sms!
Gröna eller röda äppeln: Röda
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Eve, Micke, mamma eller Erica (beror ofta vad det handlar om)
Gillar du golf: Ja
Vilken tid gick du upp idag: klockan 9
Har du sovit i din egna säng inatt: Ja
Har du strumpor på dig nu:  Nej, tofflor :)
Vad ska du göra ikväll: Umgås med Micke:)

Är det okej att gråta: Ja, om man behöver så
Laddar du ner musik och film från Internet: Hähä
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Vad skulle jag inte ha gjort?
Bär du glasögon eller linser: Glasögon när de behövs
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Haha nej, man ska ha det man tycker om!
När går du upp ur sängen en helgmorgon: typ kring 1, ibland tidigare, ibland senare
Har du piercing: Nope, jag är för feg ;)
Har du tatuering: Inte än, men snart
Vill du gifta dig: Ja, senare i livet
Vill du ha barn: Ja, senare i livet
Solar du ofta: Ja
Är du bra på att laga mat: Tror det ;p
Gillar du att dansa: Ja
Är du flygrädd: Ja
Hur vig är du: Haha, tillräckligt
Vad dricker du helst när du är törstig: LÄSK! hellst cola eller power king
Vilken är din favoritglass: Ben&Jerrys
Tror du på ett liv efter döden: Nja´, om det finns spöken borde ju det finnas ;)
Tycker du om sushi: JA!!
Vad äter du helst när du ser på film: Chips
Bor dina föräldrar tillsammans: Nej
Har du tandläkarskräck: Nej
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kvällsmänniska
Vilken ögonfärg har du: Blåa
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja
Biter du på naglarna: Nej
Röker du: Nej, feströker
Hur ofta tränar/motionerar du: Lite för sällan kanske :)
Senaste låt du hörde: Flo-rida Lady Gaga J.Timberlake
Vad gör du på helgerna: Umgås med mina vänner och kille:)

LIAR, LIAR

I never thought you would lie to me, that just feels unbelievable
You were so close to me, but what do i do now
You don´t even know, that I know all the things you hide for me
Can´t understand, how could you be so cold
I will never know if you tell the truth, but I can suppose.
And if you let me quess, after you lie to me
It won´t be more faith left

I know things you´ve hide,
but I prommise you thought I was to stupid to found out.
But how did you thought you could keep those things secret,
when you right with me all the time


JAG TROR JAG DÖR!

Gaahh! Har svinont i huvudet och magen och allt, trodde att jag skulle dö när jag vaknade imorse!

Dock måste jag till skolan ändå, suck! Har ett samtal där på skolan klockan 11 så, bäst att dra sig dit iaf. Jag måste vara på det. (tro inte att det är nå skolkmöte eller csn-varning, för det är det inte!!) hihi. Ne, dags att klä på sig, börjar om tio min så.. Men blir nog inte länge på skolan ;)

Inatt sover älskling hos mig, han ska skjussa mig till sunderbyn imorgonbitti! Ingen skola för mig då heller :] Min NKlärare kommer bli gaalen att jag missar provet! Suck!

Nu måste jag dra mig iväg, PUSS;*

TISDAG 12 MAJ 2009

Detta har varit en jävligt jobbig dag, har haft nationella i matte 4 timmar! Sedan har det varit slött, kan väl säga att jag slutade efter det ungefär.. Jag har varit och hjälpt Micke byta mammas däck idag till sommardäck, haha det var på tiden! Ikväll ska jag äta middag med min älskling, gomiddag! Kött och pommes! Mums, såklart vitlökssmör och bea också ; ) my favourite!

Ikväll är det desperate housewives! Ska såklart se det, men ska försöka hinna ladda ner de två senaste avsnitten också. Missade dom! Det förra avsnittet missade jag för att jag och min älskling firade våran 1,5 års dag! Vi var på bio istället och såg the writer ;) Den var faktiskt bra!

Hoppas eran dag blir bra och kul att de flesta har hittat tillbaka hit igen! KRAMO

HAHA (!)

Snodde ifrån vanessas blogg ;)

Ett roligt tidsfördriv ;)

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Haha, häll den över han istället och säg: ge mig frukost din bitch!

2.
Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Vi ska då göra i aulan

3.
Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Nu ska jag slumra in min ängel, kom hem för en timma sedan.

4.
Vilket sms blev du mest berörd av?
Vi gick till matsalen

5.
Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Hjärtat, fan vad sjukt!

6.
Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Men nej, klart jag inte tar illa upp för det gumman

7.
Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?

Jag är alldeles snart klar!

8.
Vad vill du höra mest av allt?
Johanna frågade mig, så vi kan ju dra dit

9.
Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Jo, jag kutar ;)

10.
Din romantiska replik?
Ok, kom hem sedan;)

11.
Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Ja, det är jävligt snällt

BRITTAN

BRITNEY SPEARS I GLOBEN 13 JULI! I WILL BE THERE.


Det är ju bara för bra för att vara sant. Jag och Vanessa bokade biljetter idag till Brittan! ; ) Jävlar vad kul!

I´M BACK!

Hey! Yes, I´m back

Jag vill börja med att berätta om min helg, den har varit väldigt mysig!
Fredagen åkte jag och Micke till stugan, vi myste med vin framför öppna spisen och tog bara hand om varandra. Jag träffade även Erika och Emilia som var där, och Lasse! :) På Lördagen tog vi en rejäl sovmorgon! Sedan grillade vi med familjen, spelade lite singstar och guitarrhero. Riktigt kul! Sedan tog vi ett par vinglas och gick över till Erika och Emilia och umgicks fram till halv 12, då gick vi hem och myste. Erika och Johan kom förbi hos oss lite senare kring 1 och stannade i någon timma. Efter det låg vi framför brasan, pratade och myste på. Riktigt mysig helg, tack älskling!
Idag hade jag Engelska nationella, speaking. Det gick faktiskt bra! :)


Typ världens snyggaste hår ? Vill ha!


KRAM!

PAUS

Allting är inte som det ska nu, det går verkligen i motvind nu. Så jag vill bara säga att jag tar en bloggpaus, vet inte när jag är tillbaka.. Kan ta några dagar, kan ta en månad. Vi ser ju, ses snart. Håll tummarna för mig :)

LEFT OUTSIDE ALONE


Wanna breath can´t find air
So much more I have to say
Help me find a way

And I wonder if you know
How it really feels
To be left outside alone
When it´s cold out here
Well maybe you should know
Just how it feels
To be left outside alone, to be left outside alone

MÅNDAG

Jag är så himla trött, jag har inte bestämt mig ännu om jag ska gå till skolan änn..
Jag är inte trött föratt det är morgon, jag är trött för att jag inte har sovit ett skit inatt.. Det gick inte.
Jag har legat och tänkt hela kvällen, med en stor klump i halsen.


Livet är verkligen konstigt, ena sekunden kan man vara överlycklig och sedan kan allting rasa på typ 1 sekund och nu har det blivit för mycket för mig. Jag har alldeles för mycket som snurrar i mitt huvud. Kanske unnar jag mig en dag i sängen (?) Men vad ska det hjälpa, att ligga ensam i min säng. Ingenting förstås. Jag börjar skolan om 3 timmar, är det någon idé att få sig en blund om man kan? Jag vet inte, men det är väl värt ett försök.


GÅRDAGEN

Skittrevlig kväll igår!
Vi hade husfest hos Micke- först var det bara jag, Robin, Micke och Elin som grillade och myste. Senare så kom det en massa folk och det var riktigt kul =) Vi spelade singstar och guitarr hero osv och träffade en massa folk! Kring ungefär halv 2 var det folk kvar men då drog alla på krogen. Frida åkte också hem då, men jag och Elin stannade kvar hemma hos Micke och fortsatte i vårat singstar ;) Kring 2 någongång smällde det till på nedervåningen och jag och Elin blev asrädda, så vi gick ner för att kolla.. Jag höll en vattenkanna i handen för säkerhets skull ; ) Som ett vapen dvs. Men när vi kom ner raffade vi snabbt åt oss varsin kniv och låste dörren. Konstigt nog var det ingen i huset. Senare kring tre hörde vi smällen igen, då flög vi upp ifrån sackosäckarna med knivarna i högsta hugg, också var det bara Robin och Micke ;) Dom blev nog lite rädda där.. Hehe

SNYGGINGBILDEN IFRÅN IGÅR! ;)
Allt bra annars då? Kramo

VALBORGSMÄSSOAFTON

Rätt så misslyckad valborgs måste jag säga, men ändå riktigt kul (?)

Hemma hos Johanna var det kul, så länge det varade! Grattis på 21års dagen! Sitter och myser hemma hos älsklingen nu, vi har varit ute lite i go vädret! Ikväll blir det då bara att ta det lugnt, jag är helt slut! Hoppas ni andra fick en bättre valborgsmässoafton än mig =) Hehe. KRAM

RSS 2.0