HELGEN MED STORT H

I lördags bestämde vi oss att ha en sista festkväll här på Koh lanta eftersom att vi åker vidare till Malaysia på Onsdag. Vi började dagen på stranden med bodysurf och trevligt sällskap (Martin och Bee). Efter det åkte vi till Tavern, det godaste matstället här på ön och Micke bjöd mig på beef fajitas och kyckling-klubbor med bbq-sås till förrätt!

Efter maten så åkte vi till Martin och Bee och där drack vi några öl, sedan träffade vi upp David och Johanna och åkte sedan till Opium. Det var ett super trevligt ställe, med ett biljard-rum, dansgolv och karaoke. Dvs det mesta för att ha en lyckad kväll! Det var riktigt trevligt. Kvällen slutade med att vi åkte till stranden, satt och pratade samt kollade på stjärnorna!

Dagen efter åkte vi till stan för att köpa en hejdå-present till våran vän Neng, som vi spenderat en massa tid med här borta. Efter det åkte vi till stranden och solade och body-surfade igen! :) Helgen har alltså varit mycket trevlig!

Idag har vi mest lämnat in tvätt och packat osv, det börjar närma sig! Nu längtar vi super mycket. Ska verkligen bli häftigt att åka till Malaysia! Ikväll blir det att spendera en sista kväll med Bee och Martin vid strandbaren vid vår resort.

Världens bästa pappa måste ju också få ett grattis på fars dag (dagen efter) Saknar och älskar dig! Vill också skicka iväg en grattis kram till Roger!


Bodysurf


Bee sjunger karaoke!


Biljaard!


Efterfest på stranden.


Åsikter
Postat av: Kristina Persson

Vad roligt att se bilderna och höra vad ni gjort osv. När på onsdag åker ni?????? Var?? Har ni bokat. Älskar dig. Hälsa Micke

2010-11-15 @ 19:48:39
URL: http://ttp://

Varsogod och skriv

Du heter?
Kom ihåg mig?

Epost: (publiceras ej)

URL/Skriv gärna ner din blogg

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0