BANGKOK

Jajjemen! Nu är vi framme i Bangkok och har trådlöst internet på hotellet, så såklart tänkte jag passa på att uppdatera åt er. Flygningen gick jättebra, 11 timmar tog det men det var absolut inte lika jobbigt som jag trodde. Vi såg på film, lyssnade på musik, pratade med en gubbe vars alla hans vänner hade gått bort.. Stackars!

När vi kom fram var vi båda väldigt trötta. Skrattade åt det mesta, men sedan hände en riktigt kul sak.. Vi skulle ta en taxi till hotellet. Micke skulle sätta sig i framsätet, och det är ju vänster-trafik här. Så han satte sig framför ratten i taxin. Taxichauffören såg ganska förvånad ut, ungefär som att vi tänkte stjäla bilen. Micke såg lika förvånad ut när han upptäckte vad han hade gjort! Och jag bara skrattade.. Byggnaderna, trafiken och allt runt omkring är inte likt någonting som vi sett förut. Vi var helt fascinerade när vi åkte till hotellet! Iallafall är det ett hyffsat fint hotell med pool osv. För två nätter kostade det 325 kr per person!
Ganska billigt för att vara i Bangkok skulle jag tro!

Sedan försökte vi oss på en promenad runt omkring men värmen är verkligen fruktansvärd! OCH DETTA SKA FÖRESTÄLLA VINTER? Jaja, vi hinner väl vänja oss. Hade bara kunnat döda för att slänga mig i en pool med is medan vi vandrade där! Vi köpte lunch i en thailändsk restaurang, som vi svenskar skulle kalla en gränd med en stekplatta. Det kostade iallafall bara 8 kr!

Det är väl ungefär det som har hänt hittills! Ikväll ska vi på ett slags seaworld och se på en massa fiskar!
Imorgon blir det SHOPPPING i BANGKOK! Ni kommer höra från oss snart igen.
Många kramar och pussar från oss!


Vi två påväg in i planet :*


En trött på flygplanet.


8 kr bläckfisklunch = springmask + åtskilliga toabesök.(skämt åsido)


hjärtat försöker äta med pinnar

Åsikter
Postat av: Erika

HAHA micke vad rolig han är. Men hade varit roligare och mer typiskt om det hade varit du som gjort det ;) hihi.

2010-09-22 @ 13:41:39
URL: http://ericcaa.blogg.se/
Postat av: helena

hihi jo han är så bortskämd ;) hahaha.

2010-09-22 @ 20:29:18
URL: http://helenagpersson.blogg.se/

Varsogod och skriv

Du heter?
Kom ihåg mig?

Epost: (publiceras ej)

URL/Skriv gärna ner din blogg

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0