SISTA DAGEN I PORTUGAL

Heej!

Har så mycket att skriva, funderar hur jag ska kunna skriva detta kort.

Igår åkte vi till en strand i Albufeira, super vackert var det! Låg utan solskyddsfaktor för klockan var rätt sent när vi kom dit, trodde inte att det skulle göra något. Men då får man såklart bita i det sura äpplet! Röd som fan.

På kvällen så kollade vi lite på shopping och sedan åt vi jätte gott kött! MUMS. Efter det åkte vi hem och mös framför en film, sedan satt jag och mamma uppe och prata ganska länge!

Idag åkte vi till ett kasino och kollade. Det var jäkligt häftigt, vi spelade litegrann och sedan efter ett tag började en massa kolla ut mig, skit argt och viska! Jag förstod direkt att dem inte trodde att jag var i rätt ålder för dem började viska till vakterna.. Haha också jag till mamma och hans "Men herregud vad argt dem ska kolla. Dem är ju inte direkt diskreta? Som att det inte räckte med hur röd jag var i ansiktet från det jag bränt mig" 2 minuter senare kom vakten och frågade om jag hade åldern inne, det var ju inte så oväntat? Nåväl, vi har då även ätit jätte god lax i champangesås idag. Åh så gott! Jag och mamma har även varit och shoppat i typ 4 timmar :) Hittade lite fint.

Nu är vi hemma och jag har packat osv. Ska sova nu snart för ska fasen upp 4 inatt till flygplatsen. Åh känner inte riktigt för att åka hem ännu! MEN imorgon åker jag till Stockholm till min bästa Erika! Utgång eller myskväll? Det återstå att se! Så jag längtar, snacka om att jag kommer krama sönder henne! Senast vi sågs var i December i thailand och det är fan hemskt att det gått så länge. JAG LÄNGTAR!







Sista bilden är på Paulo som jobbar på gården!
Hans hund fick 5 hundvalpar i förrgår, och alla dog idag :(




Åsikter

Varsogod och skriv

Du heter?
Kom ihåg mig?

Epost: (publiceras ej)

URL/Skriv gärna ner din blogg

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0