UNDERBARA 10 DAGAR

Vi har haft världens bästa resa, därför har inte jag hunnit uppdatera er om någonting.
Jag har verkligen njutit av varenda stund! Tio dagar med mina fina tjejer i portugal kunde inte ha blivit bättre.

Vi har solat och badat varenda dag, på olika stränder. Vi har promenerat runt i vilamoura och quarteira. Vi har festat i Vilamoura och Albufeira och verkligen bara levt livet. Albufeiras party var inte att leka med, vi var tre små slitna tjejer. Vi har inte haft tråkigt en enda stund, allting har bara varit underbart. Och vi har träffat så mycket nytt folk från olika länder!

Vi var även på casinot i vilamoura och det var askul! Jätte stora spelsalar på övervåningen och dansgolv och fest på nedervåningen. Jättehäftigt ställe! Näst sista dagen var vi på aquashow. Ett vattenland med karuseller och rutschkanor. Svinkul hade vi där och åkte ändå det mesta! Superlyckad dag.

Men den allra bästa dagen var nästan den sista ändå, då myste vi bara på vi tjejer. Först på stranden och i vattnet var ashöga vågor, vi hade med oss massa gott fika. Sedan gick vi ut på vår favoritrestaurang i vilamoura (bästa maten någonsin) efter det åkte vi till ett ställe som vi blev bjudna på som hette big jump där det fanns massa hopptorn och klättervägg osv. Vi gick loss som små barn!

Känns som att alltig är så förändrat för mig efter denna resa. Har verkligen hittat tillbaka till mitt gamla, glada Helena och det med mycket hjälp av mina tjejer. Kommer titta tillbaka på resan med många fina, glada minnen.







(Mer bilder kommer sedan, för Vanessa har dom flesta)








Åsikter

Varsogod och skriv

Du heter?
Kom ihåg mig?

Epost: (publiceras ej)

URL/Skriv gärna ner din blogg

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0