KOH CHANG OCH KOH SAMETT

Sista kvallen pa Koh samett blev bade rolig och mysig! Vi gick och drack en ol med det svenska paret och efter det gick vi och spelade biljard pๅ en liten pub efter stranden. Jag och Micke vann 5 ganger av 5 och dem blev riktigt leds! haha. Dem sista omgangarna borjade det hela spara ut och alla sprang och psykade varandra vid bijardhalen och lat som olika djur, slutade med att ingen kunde sluta skratta!

Kvallen blev inte allt for sen eftersom vi skulle resa till koh chang dagen efter. Pa vagen till Koh chang blev det ett stopp efter vagen och regnet oste ner, jag och Micke har inte sett en regndroppe pa 2 manader sa vi var overlyckliga och sprang ut och dansade i regnet. Alla thailandare var helt chockade for det ar val inte direkt vanligt att se att turisterna blir glad nar det regnar. Naval, vem har sagt att vi ไr normala? Lite psykiskt sjuk har man trots allt blivit efter snart 6 manader i varme.

Nu ar vi pa Koh Chang och har traffat pappa och stickan igen, det var verkligen kul att fa se dem igen! Vi har nu spenderat tva kvallar och tre dagar med dem. Kvallarna har bestatt av middag -thaimat vill dem saklart ata! (inte leds alls...) hehe! Sa vi har fatt rekommendera dem basta thairatterna, dem gillar verkligen maten sa det ar ju kul :) Efter maten har vi gatt ut och tagit nagon drink och lyssnat pๅ band (vi har aven sett lite solsidan eftersom dem inte sett 1a sasongen an) Dagarna har sjalvklart bestatt av sol och bad (de dagar som har varit soliga) och aven lite shopping!

Vi bor nu i en SJUKT fin bungalow dar vi trivs som prins och prinsessa! Vi bor grannar med stickan och pappa precis vid stranden. Det gar inte att beskriva hur mysigt vi lever just nu, och det kanns verkligen som att det behovs nu sista tiden. Alskar stallet och sallskapet =) Annars ar Koh chang ganska likt dem flesta andra oar, koh samett tyckte jag var mysigare som o. Men har har vi det tusen ganger battre saklart, nar dessa gubbar underhaller oss!

Imorgon ska vi ut pa en battur till en narliggande o som ska vara jatte vacker! Dar ska vi sola, bada och snorkla och det ser vi alla fram emot. Det ar alltid kul att gora och se nya saker! :)

Vi ses snart Sverige!


Bild fran vackra, underbara boracay!


Bild fran boracay!


Forsta dagen pa boracay med stickan och pappa!


Bild fran boracay pa mig, pappa och stickan!


Jag pa varat hotell i Koh chang, dem tyckte jag sag liten ut i stolen!


Bild pa tre neger karlar!


Bild pa varan ruggigt fina bungalow!


Bild pa vara handdukar som ar vikta till elefanter, hihi :)



Åsikter

Varsogod och skriv

Du heter?
Kom ihåg mig?

Epost: (publiceras ej)

URL/Skriv gärna ner din blogg

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0