SHOPPING OCH KOH SAMMETT

Shoppingen i Bangkok gick bra, kan man säga! Vi shoppade 11 timmar.
Jag kom hem med 17 karsar, ganska mycket pengar fattigare och en jävla verk i benen!
Så ska det väl va?:)

Vi blev båda jätte nöjd med de saker vi hittade,
men har lite problem att rymma det på hemvägen. Vi lyckas nog lösa det på något vis :)

Efter shoppingen så gick vi och åt sushi buffé, så jäkla gott! Du fick alltså äta hur mycket du ville, dricka hur mycket läsk du ville och äta hur mycket glass till efterrätt du ville för bara 60 svenska kr! Vi var ganska mätt efter det ;)

Vi hade mycket trevligt i Bangkok, men nu har vi åkt ut till ön Koh sammett som är himla bra omtalad! Det är fruktansvärt mycket svenskar, överallt! Vi har ätit jättegod grillad middag och kollat runt på den mysiga stranden. Stranden är bland den finaste hittills i Thailand! Själva ön påminner ganska mycket om boracay och koh tao!:)

Dessutom har vi hittat en skit mysig bungalow. Den är typ jätte liten med ganska stor toalett. Sängen är på golvet och tv:n, kylskåp, speglar och allting också! Så man känner sig som en riktig jätte härinne. Det är typ som hobitsarnas stugor i sagan om ringen, riktigt speciellt! Ytterdörren och toadörren är inte riktigt dörrar, utan mer två "träklossar" så det blir att ha myggnät runt hela sängen.  Skithäftigt är det:) Vi blir här i tre nätter tills vi åker till Koh chang och möter upp pappa och stickan igen!



Boracays strand i bakgrunden!

Åsikter

Varsogod och skriv

Du heter?
Kom ihåg mig?

Epost: (publiceras ej)

URL/Skriv gärna ner din blogg

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0